- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- 8300 mAh, maradhat?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
pozanos
tag
válasz
Crafter32 #119 üzenetére
Szia, ha nem akarsz mókolni akkor szedd le a Samsung Internet böngészőt. Beállításokban engedélyezd a videó segédet vagy valami hasonló (ehhez még Oreo sem kell). Ha gyári Oreo van fenn, és hajlandó vagy egy kis mókra, engedélyezd a System UI Tunert hosszan nyomva a kis fogaskerék ikonra a gyorsbeallitasi savnal, abban is be lehet kapcsolni Picture in Picture a neve, sok videó van fenn erről a Ytubeon. Nekem SuperXE Oreo van fenn, abban nem volt benne valamiért ezért Custom Navbar Bar rootot igénylő alkalmazással oldottam meg, ingyenes a Playen. És kiválóan működött már az utolsó bétán is.
-
dilajoska1
őstag
válasz
Crafter32 #17 üzenetére
Alapból tudja! Most próbáltam, mindegyik böngészőn amit használok müködik. (a free-k is) Youtube meg előfizetés nélkül Ios-en sem fog működni
!
Cikk: "Jelenleg mondjuk elég kevés alkalmazás támogatja a kép-a-képben funkciót – a YouTube ilyen, de csak akkor, ha előfizetünk a havi szolgáltatásra, ami azért nem túl szép dolog."
-
dilajoska1
őstag
Az hogy lehet? Én Boat Browsert használok de ha oldal töltése közben más programra váltok akkor is betölti az oldalt. Youtube-ra elő kell fizetni! Annak idején mozzillán működött előfizetés nélkül is de tiltották. Igaz Boat Browser-ben van beépítve egy Foating tab nevű alkalmazás, ott kis képernyőn tudod nézni a youtubeot bármilyen alkalmazás használata közben.
-
Crafter32
őstag
Az asszony A3 Nougatra való frissítése után az SD kártya teljesen tönkrement. Az adatok elvesztése is egy dolog, de a SD teljesen kuka lett. Beszaladtam egy MM - ba, ahol megkerestem az okospontot (nem tudom mi a neve) ahol megerősítést kaptam az SD kuka. A srác szerint gyakori az SD et tönkrevágja a telefon akár frissítés után. Nem tudják miért van, de gyakran előfordul. Igy aki frissít akár Nougatra, akár majd Oreora érdemes előtte kivenni az SD - t. Mennyire van ennek megalapozott gyanúja, nem tudom, de sajnos így jártunk mi is vettem egy új SD - t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motoros topic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- PlayStation 1 / 2
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest