- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
nekem is ez a véleményem, most jutott oda az android, hogy ez már teljesen jó, versenyképes. hardverben eddig is jók voltak, amiatt nem kellett irigykedni a szifonra, de mostmár a szoftver miatt sem kell igazán (talán még néhány 3rd party miatt).
amúgy pár pontosítás: nem teljesen szabad szoftver, pár app forráskódja nem nyitott (google apps). mass storage csak sd kártya esetében van, a beépített tárhelyet nem tudja lecsatolni a rendszer, ha rádugod a gépre, akkor MTP-n keresztül lehet elérni, ami egyrészt csak windows meg osx alatt megy (linuxosok megint szophatnak), másrészt pedig lassabb a sima mass storage-nél, illetve nem érsz el vele mindent.a multitasking is szép, de szerintem meg lehetne jobban is oldani a GUI-t hozzá, lenne kapásból ötletem, hogy miként -
vicze
félisten
UMS-re azért ne vegyél mérget.
(Kicsit csapongó szegény de a lényeg érthető.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest