- Magisk
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nem nyílnak a Foldok?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
saviola55
tag
A marketingre elköltött szátmilliók majd 1-2 év múlva fognak megtérülni ,egyenlőre legyen a tidatban ,hogy van ilyen is. Azért azt ne képzeljük már, hogy csak igy hipp hopp lesz 20% részesedése wp-nek
Lassú víz partot mos, térjünk rá vissza 1-2 év múlva.
Az android se egyik naról amásikra hóditott, elöször jöttek a drág akészülékek, aztán az olcsók, ráadásul az olcsók között nem is volt konkurencia. -
saviola55
tag
válasz
kolosanyi #111 üzenetére
Ezt én is igy gondolom!
Szerintem maúgy október környékén fog kijönni wp8 is, valamikor akkor amikor win8 megjelenik.
Azt hiszem akkor is lesz nagy marketing.
Kiváncsi leszek mennyire mossák össze a dolgokat.
Azt viszont továbbra is fentartom, hogyha a nokián kivüli gyártók nem harapnak rá a wp-re, akkor talán nem is kellene erőltetni és csak nokiákra kiadni, simán el tudnák látni kellő mennyiségű telefonokkal a piacot. Főleg, hogy el is kötelezték magukat microsoft mellett.
Plussz ez olyan lökést és egyediséget adna nokiáknak mint pl a blackberry és az iphone. Mivel úgye ott is csak saját készülékre jön ki az oprendszer. -
saviola55
tag
Nekem bizony gyári ics-sel lefagy a böngészésnél, de úgy hogy hiába nyomom a home avgy vissza gombot semmi. Appok is befagyhatnak, mig ilyet wp-s ismerősöm nem tapasztal.
Nem azt mondom, hogy nem jó, de folyamatoságban, felhazsnálói élményben van hova fejlődni, ebben szerintem jobb wp, nem is beszélve a befagyásokról!
Ez is egy vélemény, fogadjátok el!a.sebi
Nem az a fontos, mi volt 1.5 éve, hanem, hogy 1.5 év múlva a microsoft fogja elszarni a google-t, hogy elcseszte
De téme lezárva, nem akarok indulatokat szítani. -
saviola55
tag
Jó de eddig 1szer addtak ki új verziót, a wp8 merőben más lesz.
Hát azért ha a wp meghal akkor kb a microsoftnak is meg kell halnia.
Kevés app? 70000 van jelenleg, androidon volt ennyi másfél éveel az indulás után?
Lehet, hogy megunható a wp csempék, de kérdem én, nem jobb unalmas felületet kezelni mint olyat ami folyton akad és fagy? Mondom ezt nexus s tulajként, az is képes beröcceni, nem is beszélva a böngészésről. Szerintem senki nem írta, hogy az android meg fog hallni, főleg nem wp7 megjelenésekor.
Én továbbra is azt mondom wp8 lesz a mérföldkő, utána 1 évvel bezséljünk részesedésekről a mobilpiacon és hasonlókról.
Egyébként én nem foglalkozok azzal, hogy emgunom-e a rendszert, én HASZNÁLNI szeretem, kb lesz@rom ,hogy android, wp ios vagy blackberry os-t használok és legyünk öszinték az android eddig a leghasználhatatlanabb főleg a széttagoltság és az optimalizáció hiánya miatt. Flash hiányát meg az appokkal kell ellensúllyozni majd, meg idővel a html5-tel. -
saviola55
tag
válasz
Cyberpunk #87 üzenetére
Miért lesz lehetetlen? Durva lenne, ha a lumia egy frissítést se kapna.
De szerintem ez úgy elsz mint ahogy itt valaki írta már a fórumon is.
WP első kiadás volt a fejlesztői változat, mango a béta, és majd wp8 éesz az leső igazi, úymond felhazsnálói.
Ne felejtsük el, android se volt sehol első 2 verzióval még, az igazi áttörést a 2.1 hozta meg. -
saviola55
tag
Szerintem is leáldozóban lesz a google csillaga, ha wp8 megjelenik.
Kicsit nevetséges ami frissítés címén megy androidnál, lehet ezt gyártókra, googlera vagy akárkire fogni, de ez igy nem mehet tovább, mert csúnya pofáraesés lesz belőle.
Mikor is jött ki ics? November? Nemsokára április van, fél év és 2% a részesedés? Vicc.
Azt meg ne mondja nekem senki, hogy fél év alatt a csúcskategóriás telefonokra nem lehet ráhegeszteni a rendszert. Na ebből tetszik nekem sokkal jobban wp, nicns töketlenkedés, kb lesz@rom az egyedi megjelenést, de a microsoft 2 hét alatt elérhetővé tette a frissítéseket.
Ez nekem többet ér az egyedi megjelenésnél ,sense romnál, meg midnenfajta gyártó által beletett mókolásnál. -
saviola55
tag
Mire kihozzák készülékekre is addigra lesz az 2013 is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest