Új hozzászólás Aktív témák
-
teljes elzárkózás talán változni fog. A játékok pedig ugyan annyira optimalizáltak nvidián , mint AMD-n . ( magyarul vagy jól fut mind2 hasonló teljesítményű kártyán, vagy mind2őn kiakad egy rossz konzol porttól. A többi igazából nem zavar. Szerintem mostanában felénk felhasználók fele, elég jó dobásokat produkált az Nvidia Lásd 750-780 széria. teljesítményben és árazásban egy szinten van az AMD vel körbelül( persze néhány százalékkal biztos a zöldek fele billen az árcímke). Volt amúgy szerintem is pár generáció, amikor sokkal jobb teljesítményt nyújtott az Ati azonos áron, vagy olcsóbban, de most szerencsére nem így van. Persze változhat a helyzet., várjuk a 300-as sorozatot az AMD részéről
A csúcskategória mind2 oldalon erősen és vastagon van árazva, ebből a szempontból nem kell félteni az AMD-t sem .
-
-
Természetesen Én realistának tartom magam. Ha megnézed a profilomban a konfigot megkapod a választ hogy jelenleg milyen döntést hoztam, amit bármikor bemódosítok akármire, ha éppen adott pénzért a jobb vagy előremutatóbb teljesítményt kapom. A HSZ amin itt lovagoltok a fanatikusokról szólt, akik utolsó vérükig védik a "márkájukat " -( ezt még leírni is fájt,)- Ha te nem vagy ilyen,akkor nem tatozol egyik kategóriába sem. (a konfigodtól és a pénzedtől függetlenül, mivel pont az az irónia ebben, hogy az AMD fanatikusok mit gondolnak az NV fanokról és persze ez vissza. Szomorú , hogy ezt ki kell fejteni, hogy megértsétek. )
-
Az az ironikus hsz. pont az ilyen gondolkodású és látásmódú fórumozóknak szólt mint Te. Egy kis olvasgatás jót tenne hogy megértsd a hsz. mögött bujkáló humort és kifordított tükröt amit a fanatikusok elé tart. A példák amiket felhoztál pedig nem baromságok hanem egy fajta alacsony IQ szintet képviselnek, amiket normális gondolkodású ember nem tart még csak humorosnak sem, nem hogy igaznak. Abban a hsz.-ben pedig volt igazság tartalom, nem is kevés. ..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Gombászkönyvek egyben
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest