- Magisk
- Yettel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
s.bala31
őstag
válasz
szasanyi #159 üzenetére
Szerintem itt nem a kapott eredménnyel van a probléma, hanem a tesztelési elvekkel. Az tényleg érthetetlen hogy nVidia részről egy október elejei drivert használnak AMD-nél pedig mehet a legfrissebb. Korábban összeesküvés elméletnek gondoltam az oldal elfogultságát a piros oldal irányába de sajnos egyre inkább beigazolódik hogy van alapja az ilyen feltételezéseknek. Gondolom az sem véletlen hogy ez a RX 590-es teszt időben megjelent az RTX-ekről meg még mindig semmi. Persze nincs ezzel gond mert más oldalak meg nV felé kedveznek, csak így már elhalványult a ph-s tesztek elfogultság mentes mítosza (ha volt ilyen).
-
Tyrel
őstag
válasz
szasanyi #144 üzenetére
Nem sok hozzá a Vega56, ill. van olyan játék ami mellett simán kell 1440p-re is. Szerintem a Vega 56 egy kifejezetten jó kártya, még nincs túlzottan kinyomva a szeme, de már úgy is elég gyors 1440p játékra.
Sajnos nekem referencia modell volt belőle, annak a blower hűtőjét nem bírtam, de egy normálisabb verzió, pl. egy custom megoldás jóárasítva (amit itt is sokan emlegetnek) nagyon jó választás lehet. Ezért fáj is a szívem, ha fél évvel ez előtt adták volna ennyiért akkor bő 100 ropival több maradt volna a zsebemben és pluszban még egy olyan videokártyám lenne aminek nem gyűlölöm a driver-ét, de sajnos most már nem érdemes váltanom kb. semmire sem ebben a generációban...
Szerintem inkább a Vega64 az, ami zsákutca, mert 1440p-n igazán nincs rá szükség a Vega56-hoz képest, persze gyorsabb, de azért nagyban nem változtat az élményen, ellenben sokkal drágább, melegebb, éhesebb... 4K-ra meg nem igazán elég már... Szóval így két szék közé a padlóra...
Igazán ezzel az 590-el is ez a baj, hogy az 580-nál csak számszerűen mérve jobb, de felhasználói élmény tekintetében nem... ellenben drágább, forróbb, érezni rajta hogy feleslegesen ki van nyomva a szeme...
-
zseko
veterán
válasz
szasanyi #124 üzenetére
Boltfüggő, én pl. jelenleg nem rendelnék az ipontól sem, elég beleolvasni a topikjaiba mostanság.
Bár nekem épp nem reklamációs ügyem volt velük, 'csak' egy hétnél többet kellett várnom az (egyébként raktáron lévő) termékre, mert 'be kell hogy érkezzen'.
Nyilván a nem olcsóbban igazad van. -
zseko
veterán
válasz
szasanyi #122 üzenetére
overclockers.co.uk
Szállítással együtt 121e volt, + a 3 játék, amit ha 10e-ért eladom darabját, 90e-re jön ki a kártya. -
Remus389
veterán
válasz
szasanyi #115 üzenetére
Mindegy lehúztak még egy rókabőrt a Polarisról, végre veri a nagy ellenfelet az 1060-ast.
Azért azt vedd figyelembe hogy főleg fiatalok vesznek videókártyát így pont letojják a fogyasztást, úgyis apu fizeti, amúgy sem egy nagy összeg, kb 10-12 óra játék után plusz 40 forint, a különbség egy 1060-ashoz, persze az FPS is több.
Jó lesz ez karácsonyra, az AMD-t is a profit érdekli nyílván, meg ez végülis "új"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest