- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
s.bala31
őstag
Ha beleolvastál az álatalad linkelt videók alatti hszekbe, többen is jelezték hogy náluk sem volt minden teljesen okés azzal a driverrel és találkoztak fps droppokkal stb. Amin én nem lepődök meg mivel az a driver jött ki közvetlenül a szintén problémás Win 10 october frissítés után.
-
És ezzel mit akarsz bizonyítani nekünk? hogy az egy kifogástalan driver és összeesküvés elméletet szervezünk a PH és Abu ellen.
? Hidd el, hogy problémás driver volt,amit én is belinkeltem feljebb Nv találgatósba zajlott párbeszéd még több mint egy hete zajlott, ezen teszt megjövetele előtt. azóta már kijött 3 másik. 16.34 állította vissza nagyjából a 16.16 előtti állapotot, de ott is írták többen, hogy még az sem igazi. A legrosszabb WW2 ben az FPS drop volt vele, brutál nagyokat botlott.16.16 ról mindegy, hogy előre vagy vissza állítasz drivert, csak jobb lehet annál.
Mindenki azt gondol amit akar, én úgy gondolom minden tesztnél a legújabb ,a gyártó a VGA hoz ajánlott driverét kellene használni, ha már Abu szertint a Hitman korrekt dolog volt ilyen szempontból, hogy ők nem tehetnek róla, hogy NV nem támogatja már.( ez nem igaz)
Ha AMD nél 2 napos drivert használunk akkor NV nél ne 3 driverrel, és másfél hónappal ezelőttit használjunk,szerintem, bármi is az eredmény. különösen , hogy AMD és NV is most ad ki Hitman 2 höz frissítést , a legújabb driverben, ami ugyan ezt a motort használja.[link]"Provides the optimal gaming experience for Battlefield V, Fallout 76, and Hitman 2"
És ez nem változtat sem az 590 előnyén semmit, inkább az 1060 szempontjából lett volna csak korrektebb. szerintem max 5 % kal beljebb lett volna, de ez mindegy. Inkább fair play miatt érdekes ez a dolog, ha már így is elfogultság van mindig szóba a PH tesztjeinél, akkor én biztos elkerülnék minden hasonló bakit , hogy ne verjék a hátamat .
-
Tyrel
őstag
Hát azért fogy az, igaz hogy ez Intelnek is a szegénységi bizonyítványa, nem csak az AMD érdeme... de ettől függetlenül fogy.
Érdekes hogy még így is ennyire rosszul állnak anyagilag és piaci részesedés szempontjából is, de remélem a Zen 2-vel kitart a lendületük és a Navi is jól sikerül majd... Van/volt elég részünk abból ami történik a piacon ha az nVidia vagy az Intel egyeduralkodóvá válik 1-1 szegmensben... Szükség van az AMD-re, meg amúgy nem rosszak a cuccaik, szerintem több vásárlót érdemelnének... (mondom ezt úgy hogy CPU-ban nem olyan rég váltottam Ryzen-re és nem bántam meg, mellette GPU-ban pedig nem rég váltottam nVidia-ra és azt meg megbántam
)
Azon az OC.UK-s Vega56-on el is gondolkodtam de a G-Sync monitor miatt nem lenne értelme most kategórián belül váltanom... majd a Navi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- E-roller topik
- Kuponkunyeráló
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest