- Yettel topik
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atlantis
veterán
Nem voltam elég konkrét: nem lehetnek stabilitási problémák abból, hogy egy AMD chipset-es alaplapba egy NVidia kártyát teszek? Az integrált VGa semmiképp nem tud bezavarni? Gondolom BIOS-ból teljesen ki lehet kapcsolni.
VaniliásRönk: Kösz a tesztet, de valamiért ők is csak Intel alapot választottak...
Ez egy nagyon jó oldal, nem ismertem eddig. -
Oliverda
titán
Áááá... hülyeséget írtam. Tehát pont az ellenkezője az igaz. A HT frekvenciája nem lehet magasabb mint az NB/L3 frekije. Ebben a hsz.-ben még jól írtam le amire gondoltam. Késő volt már...
-
X@b3e
addikt
-
ezzel nem is vitatkozom, valoban dragabb meg a legkisebb 8200-as is.
Ezzel egyutt, ha vartam volna meg 2 honapot gepvasarlassal, biztosan 780g-s lap lett volna, dehát turelmetlen voltam mar
Meg igy hogy nem tudja lekapcsolni a nagy videokartyat, kicsitt vesztett a fenyebol nalam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest