- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- IMEI szám tiltva bankba? Google wallet nem működik.
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- LG V30 - vezércsel
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Amennyiben a HD Audio Bus-on akar valami szközt telepíteni, akkor az tényleg a a HDMI audiovezérlő. XP 32 bit driver. Más OS-ek alá nem kell külön.
-
neduddki
nagyúr
HI!
expertbe gb nafene:- ))) /mongyuk ha nem napi szinten jarnek be akkor enm is vona ennyire ize:- )))/ mod: mongyuk a fsp is vagy 3/4 ev utan esett le, de jobb kesobb mint soha:- ) de ha belegondolok akkor lila kodom sincs hogy sok eve a igp-s gb-t honan hosztuk.
kosziudv
neduddki
mod: 14,8 hmm ma lejjeb megy:- )
-
Móci
addikt
Hát jah, ez elég nagy baj... anno az X1900 mellett pont jól elfért a hangkártya. De ha egy hellyel feljebb kerül, akkor ilyen esetben már rendesen lesz hangja a hűtésnek, nameg nem szív rendesen a venti.
Talán egy VF900 elfér még pont, ha mégis pakolásra kerül a sor...Ha sikerül kicsit spórolni a fizuból, akkor nagyon valószínű a HDMI-s lap bepróbálása.
-
diegho
nagyúr
hát látod ez van, inkább hozok minden mást, nem szeretek garival járogatni vissza minden alkatrésszel. meguntam. asus lapot nem hozok, csak külön rendelésre és ha megkérdezel egy szervízest ő is ezt fogja mondani. asus kezd olyan lenni mint az msi, platinum lapjai jók, többi rakás szar, asusnál ugyanez van csak ott deluxe-nak hívják. (meg egyéb jelölések blitz, maximus, striker stb) meg mondjuk az is elmondja a dolgokat hogy hoztam vagy ~10 asust 1 év alatt abból felével volt gond, gigából hoztam ennek sokszorosát és volt 1-el probléma, de mondom én csak kicsiben csinálom kisker vagyok, igaz nagykeresek is ezt mondják, de mi biztos rosszul tudjuk, hiszen a haver megmondta, az asus az isten.
-
Gyuri27
félisten
Na ez a Mega Lol vegyél intelt! Tudod mit vegyél levegőt. Fújd ki és gondolkozz.
Nem mindenkinek szalad a szekér, hogy 45+ legyen lap is és proci is.
Az asrock annó kellett a 478 alá mert a csodás abit meghalt! Me abit! Pedig abban nem volt húzva a proci. Lett az asrock és 3.5-n ment a prescott. De mivel kevés volt ezért mivel nem akartam mindent cserélni megint lett egy asrock, csak már öszvér. Tehát jók azok. Ha meg az árukat nézzük pláne.
De ennyi volt és nem több az intel. Giga lesz, isten segedelmével. S3-t szeretnék. 8xxx-s phenommal. A tanácsot köszönöm. De nem kértem. -
Thulcandra
senior tag
No, végre itt a teszt hál' Istennek épp idejében!
Igaz nekem x^n számú külföldi teszt elolvasása után semmi újat nem nyújtott, azért örülök, hogy külföldi nyelvet nem mívelő társaink is megtudhatják végre mennyire odacsap ez a rendszer
Úgynézki én is beszerzek majd egy 780G chipsetes lapot, de nem gigabyteot hanem asust sznob vagyok na haggyatok !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Eladó MSI MAG B650 Tomahawk WIFI alaplap
- GIGABYTE Z490M Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest