- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Kutykurutty7 #264 üzenetére
A Zepp sokáig nem működött rendesen. Én vissza is tettem egy korábbi működő verziót és letiltottam Play Áruházban az automatikus frissítését. Mostanára megjavult.
-
veterán
válasz Kutykurutty7 #261 üzenetére
Az a baj, hogy a jelenlegi verzióval nem csak az a baj, hogy lehúzáskor azt írja, amit, hanem zárolt képernyő mellett nem értesít semmiről. Nem küldi az órára az értesítéseket.
-
veterán
válasz Kutykurutty7 #259 üzenetére
Én visszatettem a 8.2.1-es verziót, az még jól működik. Írtam Play áruházban, adtam egy csillagot, de az app azóta is a 8.2.6-os hibás verzió. Semmi reakció. Sajnos.
Úgyhogy egyelőre így marad. -
baitsee23
őstag
válasz Kutykurutty7 #230 üzenetére
Nem gunyolodásnak szántam, kár hogy így magadra vetted!
A szó amit keresel, szabad piac. Ingyenes dolgokért egy idő után pénzt kérnek - van ilyen. Olyan, mintha árat emelnének. Azért is háboroghatsz, de ez van. Egyébként mutass már egy "szerződést", amiben vállalják, hogy ingyen biztosítanak számlapokat, ha megveszed az órát!
Legyél te is leleményes, keress ingyenes alternatívát! Ha meg félsz tőle még mindig használhatod amivel vetted.
Mégegyszer, nem akartalak bántani, de ne várjuk már el emberektől, cégektől, hogy ingyen dolgozzanak!Samsung Galaxy S24
-
baitsee23
őstag
-
vlevi
nagyúr
válasz Kutykurutty7 #194 üzenetére
pont az Amazfit órák elég nagy arányban már gyári hibásak
Nnna, ez elszomorít, pedig lett volna egy jó áron, de számla, gar. nélkül, így már nem nagyon merem megvenni
-
baitsee23
őstag
válasz Kutykurutty7 #194 üzenetére
Köszi a tapasztalatokat!
Gyáva embernek nincs hazája!Samsung Galaxy S24
-
baitsee23
őstag
válasz Kutykurutty7 #190 üzenetére
Tudtommal az akkor nem tudná a magyar nyelvet, csak a kínait és angolt talán.
Neked hogy vált be?[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S24
-
Bubbamester
csendes tag
válasz Kutykurutty7 #144 üzenetére
Sziasztok, én is frissítettem az óra firmware-t és továbbra sem megy a bt hívás. Írtam a support-nak, válaszoltak is. Azt javasolták, hogy frissítsem a Zepp App-ot 7.1.0-ra. Nekem sajnos az a verzió még nem elérhető az App Store-ban. 7.0.3 a legutolsó. Megírtam nekik ezt is, meglátjuk mit válaszolnak.
[ Szerkesztve ]
-
S.Csaba
csendes tag
válasz Kutykurutty7 #142 üzenetére
Négynaponta töltöm az órát, elég sok dolog be van kapcsolva. Az új frissítést feltettem, de továbbra sem lehet telefonálni. A telefon keresése is csak időnként működik.
[ Szerkesztve ]
-
HUNited
őstag
válasz Kutykurutty7 #131 üzenetére
Sziasztok, ma eléggé lement az óra ára, ezért én is megrendeltem egyet asszonynak, egyet magamnak.
Van valami amire figyelni kell? Pl. a Zepp itt is hektikus, és frissítésről frissítésre rontja az üzemidőt, illetve elfelejt szinkronizálni egyes dolgokat?
-
Edit!
csendes tag
válasz Kutykurutty7 #121 üzenetére
Wishről 400 Ft volt. Egyszerű rátenni, 7 hónapja használom és egyáltalán nem kímélem. Semmi baja eddig.
Amúgy maga az óra kávája nagyon sérülékeny. Már az első héten egy apró koccanástól lejött a festék.😒[ Szerkesztve ]
-
Szilágyi84
senior tag
válasz Kutykurutty7 #121 üzenetére
Én a Média Marktban vettem 2 hónapja az órát és mint első okosóra ennyi pénzért egyből rakattam ott rá + 5 ezerért fóliát ami még rajta van ,de a szélén már van pici sérülés nyom, mondjuk simán ránézve nem látni, ja és most nagy melegben picit bubis lett szintén a széle lehet hozzá értem valamihez és úgy ,de egyből lenyomva lesimítva eltűnt teljesen. Üzemidő bajnok 1-2 hét között töltöm 10-14 naponta. A beépített mikrofon nagyon hasznos néha nekem legalábbis. Jönnek a frissítések valószínűleg népszerű modell lett mivel már a számlapok is fizetősek lettek a legtöbbje az elején még mind ingyenes volt.
-
Edit!
csendes tag
válasz Kutykurutty7 #118 üzenetére
Szia! Mindkét gombra beállítható a stopper indítása.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Paidashu 10600MAH , 22.5W Gyorstöltő powerbank!
- Apple iPhone 15 Pro & Pro Max Fine Woven
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Apple Magsafe töltő
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest