- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
Meg akinek az üzemidő számít, a sporttal meg úgy van, hogy hobbisportolóként elég a hozzávetőleges érték, az szintén nem félnapos apple/samsung bohócórát vesz
Mondjuk akkor érdemesebb a wifi nélküli változatot venni, az kétszer annyi ideig bírja. Én (GTR2e, és jelenleg sport nélkül) három hetente töltöm... de heti 3-4 sporttal is elég egy-másfél hetente.Igen, azért persze fáj a hiánya az apple vagy samsung féle pontos méréseknek (és a[z Amazfit] 2-es szériának azért bőven akadtak 'kihívásai' a pontossággal...), de nem is képzelem magam képzett sportolónak akinek ez életfontosságú, mert jajj, meg izé, mi lesz hogyha nem úgy mér. Így ezt elengedtem. Az EKG-t szintén irigylem, és ha fontos lenne akkor abszolút nem is lenne kérdés mit választanék. Ám mivel szerencsére megtehetem hogy válasszak, így olyan eszköz ami még öt napot sem bír ki, és akkor még csak nem is sportoltam, fel se merül, mint potenciális jelölt... Ha meg már sport, akkor Garmin.
És az NFC-t várom, hogy legyen általános, az hiányolom már nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megnyerő minimalizmussal és sokrétű szoftverrel ugrik szintet az Amazfit – de hova?
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/11eFT 2db/21eFT 3db/31eFT
- Apple MagSafe Charger töltőkábel - Új, csomagolásbontott
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest