- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
jbcs
tag
Mindig az igényeket kell megnézni, nálunk vidéken, megyeközpontban, nagyon sokan csak max. napi 15-20 km-et autóznak jellemzően városban és ritkán mennek hosszabb útra, ide pl. egyedüli autóként is ideális, főleg, hogyha az ára is baráti lesz. És itt nagyon sok embernek van garázsa is Bp.-el ellentétben.
-
jbcs
tag
Totalcar-on van egy podcast a témában, ahol elmondták, hogy volt vizsgálat a témában és azt találták, hogy az emberek nagyon nagy százaléka napi szinten 70 km.-et autózik és kb. évente 2-3-szor van szüksége ennél nagyobb táv megtételére. Ez alapján nettó pénz kidobás egy nagyobb akkupakk, nagyobb tömeg eleve, plusz magasabb vételi ár. Én most cserélem az autómat és valószínűleg az ára miatt egy kisebb csomagtartójú kis autót választok, mivel átgondoltam, hogy az elmúlt egy évben, mikor raktam teli a csomagtartót és kb. 1 alkalomra emlékszem. Most a miatt az egy alkalom miatt vegyek egy nagyobb csomagtartójút 600-800 eFt.-al drágábban. Plusz a nagyobb auto, nagyobb felület és súly, nagyobb fogyasztás fölöslegesen.
-
jbcs
tag
Szerintem is jelenlegi állásban második autóként ideális. Ne magadból indulj ki, sokat ismerek olyat, ahol apu feneke alatt ott van a céges autó, anyu meg hajt egy másik saját autót. Gyereket eldobni a suliba 5-10 km.-re, meg városba szaladozni, szerintem ideális egy ilyen auto, így elég hetente egyszer tölteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Szinte az összes gyártó úgy érzi, hogy nem maradhat ki a tisztán elektromos meghajtású autók piacáról, összeszedtük, hogy 2019-ben milyen modellek jönnek még ki.
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest