Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
meko1
tag
sajnos az 'android alkalmazások' fórumban (egyenlőre) nem kaptam választ,hátha itt valaki mégis:
régebbi alkalmazásverziót kérnék-abba belépve(remélem,abba sikerül<<lásd előbbi hozzászólásaim),aztán
frissíteném a legfrisebbre,és mégis végre kihasználnám az nfc(eme) előnyét,köszönöm,üdv meko1 -
meko1
tag
üdv mindenkinek
telepítettem az alkalmazást(hisz ezé' tettem szert nfcs telóra),igenám,de semmilyen módon nem
tudok belelépni,minden hozzáférési kérését(hely,értesítés stb) engedélyezni nem,csak ELUTASÍTANI
enged a telefon,noha tudtommal más beállításokban semmilyen tiltást nem adtam,egyet kivéve>>>
a google playt letiltottam,mert erőszakosan állandóan frissíteni akar valamit,bármit,csak mutassam már
neki a telefon tartalmát!Vajon mi lehet a baj(om)?
tapasztalatot,tanácsot köszönettel veszek meko1 -
Jadro
veterán
Én igen. Alapvetően jó, de nem az igazi. Ha beállítom a gyorsfizetést, akkor 5000 forintig fizethetek PIN kód nélkül. Ez eddig oké, ugyanaz mint a bankkártya. Viszont nem kell feloldanom sem a telefont, ami engem zavar. Elég csak feléleszteni a kijelzőt és már lehet is pittyenteni. Értem, hogy ez ekvivalens a kártyával, de a telefonban van ujjlenyomat leolvasó és sokkal nagyobb biztonságban érezném magam a ha telefont fel kellene legalább oldani. (Simple-ben egyébként így van megoldva.)
Ha nagyobb biztonságot szeretnék akkor meg ott a PIN és kikapcsolom a gyorsfizetést. Ebben az esetben viszont ismét túl macerás
- feloldom a kijelző
- elindítom az appot
- mobiltárca belépésre nyomok
- rányomok a fizetésre
- beírom a pinkódot (ami bár csillagozva van de jó nagy szám gombsor jelenik meg mi fel is villan amikor nyomod a számjegyet- WTF??) és a végén még egy pipát is nyomni kellEz így elég macerás. Sokkal jobb lenne itt is ha lehetne használni az ujjlenyomatot és a mobiltárca belépés után már számolna is vissza.
-
unravel
őstag
Na cső!
Belekerült egy mobile wallet funkció. Próbáltátok? Fizettetek már mobillal?
-
kuyarashi
őstag
válasz
macilacus #43 üzenetére
Sziasztok!
K&H minimum plusz számlacsomagom van Maestro kártyával. Amikor Ebay-ről, vagy Aliexpress-ről vásárolok, csak napok múlva látom a netbankomban a levont összeget megjelenni. Persze az eladónál azonnal jóváíródik az összeg, de én valamiért csak később kapok róla értesítést. Ez miért lehet? Egyébként miután leütöm a terméket, betöltődik egy kis K&H-s ablak, ami figyelmeztet, hogy ez így nem túl biztonságos és regisztráljak a K&H Internetes biztonsági kód szolgáltatásra (3D Secure Code). Ezalatt található egy "Tovább" gomb, amire kattintva véglegesíteni tudom a vásárlást (és figyelmen kívül hagyom a felhívást). Talán ennek (is) köze van a problémámhoz.
Egyik haveromnak ugyanígy K&H netbankja van, ugyanezzel a kártyával, a különbség, hogy ő kártyaolvasót használ, én pedig SMS alapú aláírást (persze ezeknél a tranzakcióknál SMS-re nincs is szükség). A lényeg, hogy a barátomnak nincs ilyen jellegű gondja. Eddig AXA-s voltam, ott azonnal kaptam értesítést SMS-ben a levont összegről és netbankon belül is láttam a terhelést.A másik kérdésem, hogy mekkora a díja az SMS-nek, amivel netbankba lépek be, valamint az SMS alapú aláírásnak.
Előre is köszi.
-
macilacus
senior tag
Nagyon jó csak ajánlani tudom
-
djapor96
senior tag
Én is használom az új alkalmazást Huawei P8 Lite készüléken, de a mobil token belépés nem működik. Nem tudja beolvasni... Pedig sr nem régi, se nem karcos, se nem gyenge felbontású a kamera... Mi lehet a gond?
-
lacy86
addikt
válasz
Totheground #35 üzenetére
Jo de ezen kivul is van megfelelo ellenorzes / biztonsag
Eljen az Apple -
r_zsolt
tag
Sziasztok!
Én K & H ügyfél vagyok, de még nem mertem használni.
Aggódok a biztonság és az adataim miatt. Vagy felesleges?
Használjak valamilyen vírusirtót? -
eszgabor
aktív tag
Cserébe most teszik át az összes Zéró számlacsomagos ügyfelet a vastagon fizetős számlacsomagokba.
Én inkább maradnék az ingyenbankolásnál a szuper app helyett.
Nade csak lesz olyan élelmes bank amelyik lenyúlja a Zéró megszűnése miatt elégedetlen ügyfeleket... -
AMD Power
titán
Én ezt használom napi szinten. Baromi jó kis app!!
-
Shael
csendes tag
Facebookon az egyik írásuknál kérdeztem, várható-e egy WP app, ezt a választ kaptam:
"Kedves Márk! Őszintén örülünk, hogy elnyerte tetszésed az e-bank szolgáltatásunk. A digitális fejlesztések folyamatosak a K&H-nál, a Bank tervezi, hogy a mobilbank Windows rendszerű telefonokon is elérhető legyen."
Én azért reménykedem.
-
guminyúl
tag
Az alkalmazás tényleg jó. Viszont a limit beállítások nagyon átgondolatlanok. Egy 0-500.000-ig terjedő csúszkán, 1.000-es lépésekben, 4-5 hüvelykes kijelzőn, ujjal pontos értéket beállítani kb. lehetetlen, de minimun úgy felidegesít, hogy elcseszi a fél napodat. Sokkal jobb lenne egy szövegdoboz, ahova beírod a kívánt összeget.
-
lacy86
addikt
válasz
Totheground #16 üzenetére
En most valtottam bankot
Mikor meglattam milyen appja van
Mobil-token, touchID -
unravel
őstag
Mikor a régit használtam és jelezték hogy hamarosan meg fog változni a belépés és a kinézet, nem gondoltam volna hogy ezt ilyen szuperre meg lehet csinálni.
-
Shyciii
veterán
"K&H Bank még nem döntött azzal kapcsolatban, hogy az operációs rendszer általános, vagy a Samsung egyedi megoldását használják, ha biztonsági okok miatt utóbbi mellett döntenek, akkor nyilván csak a Galaxy tulajdonosok fogják élvezni a még egyszerűbb belépést."
Ha képesek lesznek a Samsung megoldását használni, akkor kapnak tőlem a play store-on egy szép nagy negatív hozzászólást, és 1 csillagot.
-
macskea
őstag
Az értesítések épp úgy működnek, mint androidon. Rájuk lehet kattintani, ami meghívja az appot, amihez kapcsolódik. Ha Vannak viszont olyan dolgok, amik leginkább sehogy. Pl.: ahol a google térképe épülne be egy alkalmazásba. Jobb esetben nem jelenik meg, de ritkán fagyást is okoz. Mondjuk ilyenek egy konkrét esetben találkoztam eddig. Amúgy a legtöbb play service ki van váltva valami BlackBerrys alternatívával, nem veszel észre belőle kb semmit. Csak a térkép ilyen fekete ló, elég fájó is néha. Egyéb funkciók, mint kamera vagy bluetooth pedig szintén zökkenőmentesen kerülnek meghívásra androidos appból is. Egyes esetekben, pláne régebben jellemző volt még egyes appoknál, hogy erősen laggoltak. Ez nem az alkalmazás erőforrás igényétől függött, hanem valami mástól. Ezt úgy egy éve nem tapasztalom, akkor volt egy futtatókörnyezet frissítés.
Pl.: egy Viber zökkenőmentesen megy, egyetlen bugot látni benne, a nagy emoticonok előnézetei idétlenek. Minden más úgy működik, mint mondjuk a BBM, talán kicsit döcögősebben. Skype pl.: tökéletes, hanghívást többnyire azon intézek, ha külföldön vagyok.
Bocs mindenkitől a nagyon off-ért.
-
Fejvadi
nagyúr
Kipróbálom, ha már mindenki dicséri.
-
Totheground
addikt
Használom egy ideje, nagyon begyere, főleg a TouchID támogatás.
-
macskea
őstag
Az androidos verzió BB10-en ismét szépen fut, ha valakit érdekel.
-
atiapa
tag
Tényleg nagyon jól működik, kényelmes, gyors. Különösen ujjlenyomattal.
A többi bank példát vehet. -
hx4u
csendes tag
A grafikonon is látszik a csökkenő tendencia, volt az még lassan, de emelkedő is.
Sőt még halvány esély megvolt arra, hogy a fejlődő piacokon beérje az Apple-t.
Na azt mondom innen szép nyerni, bár ezzel a brigáddal ami most ott van...Szóval ha nem lesz app soha nem fog kiderülni, mennyi számlatulaj használta volna.
Akinek van WP appjuk (OTP, a Raiffesen, Axa) meg nem fogják az orrukra kötni. -
Igy hogy K&H-s vagyok kötelező kipróbálnom, elég jónak tűnik.
-
-
mtm800
senior tag
Teljesen rendben van droidon....jó kis app
-
wolruf
őstag
Nekem is nagyon tetszik, főleg az ujjlenyomatos belépés. Jó, gyors, megy és kész
-
hx4u
csendes tag
WP-re még mindig nincs
-
Kyller
senior tag
Én már használom egy ideje, és el kell mondjam, hogy nagyon sokat fejlődött az előző verzióhoz képest. A belépést tényleg nagyon meggyorsították a mobil tokenes megoldással. Egy dolog, ami nekem hiányzik: iPad kompatibilitás...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A K&H Bank megújította elektronikus fizetési megoldásait, amelyek egy része az Androidra és iOS-re elérhető mobilalkalmazásban manifesztálódik. Kipróbáltuk.
- ThinkPad T14 Gen2 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- AKCIÓ!!! Új i5-14400F +Új 16-32GB DDR4 +H610/Z690 alaplap +M.2 NVMe SSD! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest