- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badboys
őstag
Szerinted ebben mi az user hiba? Etetésre, hogyan lehet rosszul tenni? Csengőhangot hogyan kell szerinted be állítani nem ez az első ilyen telefonom és ilyen malőrökkel sosem találkoztam. Ha utána olvasol nem egyedi a hiba. Csak Én be ismerem és le írom,hogy van ilyen jelenség.
-
Badboys
őstag
Sajnos nem tévesztem össze tudom miről írtam.1 hónap alatt ez a 3 . Sajnos sza... a szerelés. Mozog a keret,a kijelző körben kivilágít van ahol szinte zavaró. Azért írtam nem unalomból. Elmászó csengőhang,töltésre dugva kikapcsol és egyéb finomságok. Alig várom,hogy a feleségemé legyen,de az sajnos még 2 hónap és 17 000 km.
-
Badboys
őstag
Szsz.túl nagy igényeket formálsz meg egy telefontól nem szabad elvárni,hogy igényes fotókat készítsen. Bármelyik mostanság kiadott készüléknél mindenütt a kamera csak tizedrangú kérdés. Nem a kameráért vannak oda a vevők. Sajnos tesznek rá,hogy neked milyen igényeid vannak. Ezért hardveresen és szoftveresen is szarok a készülékek.
-
Badboys
őstag
+ az összeszerelést mint a 995 nél mert az rém ramatyra sikeredett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Fujifilm X
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kuponkunyeráló
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest