- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hatvan9
senior tag
Keret teljesen atomstabil, ha az gázos gariban egyből cserélik.
A bevilágítás igaz, de még mindig jobb mint a pixelhiba vagy porosodó kijelző,(lásd htc -k, samsungok) minden készüléknek vannak kisebb betegségei, ha ezek zavarnak semmilyen oktelefont nem ajánlok.Egyébként ez sem minden készüléket érint.
Viszont összegzésben így is sokkal jobb a koreaiaknál, nem csillogó műanyagból hanem gumi és fém szerű anyagokból van, minőségi érzetre sokkal jobb.
"Elmászó csengőhang,töltésre dugva kikapcsol és egyéb finomságok"
Ez user error, vagy vidd gariba, nálam és ismerőseimnek soha nem csinált ilyesmit. -
Heidy92
csendes tag
Érdekes, én a 995 -nél ezt pont ellenkezőleg tapasztaltam, összeszerelés minőségben fényéveget ver az sgs1 -re és hasonló samsung testvéreire.
Hátlap gumis, keret fém érzettet keltő stb..Mobilarena tesztben is épp az ellenkezőjét állítják mind amit Te mondsz.
Nem keverted véletlen össze egy másikkal? -
sheep
addikt
ezzel nem értek egyet, az sgs2-es telefonom kamerájával tökéletesen meg vagyok elégedve
mint mondtam ÉN vagyok megelégedve vele, az ÉN igényeimnek tökéletes, nem érdekel hogy a tesztek szerint jó vagy rossz, vagy szerinted, vagy józsipisti szerint, és az sem érdekel hogy az xy telefon 2mp-es kamerája 1000x jobb, nekem eddig ez a legjobb.
Szóval abszolút nem formálok túl nagy igényeket...
peace
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Eredeti játékok OFF topik
- Vicces képek
- Magisk
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- TP-LINK routerek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest