- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyka3
aktív tag
Sziasztok! Rootolnám a telefonomat, EZ alapján, de valami nem tiszta.. Ha végigcsinálom a lépéseket, akkor az utolsó lépés alapján mindent törlődik a telefonról, névjegyek, smsek?
-
Petyka3
aktív tag
válasz
kiskagylo2 #571 üzenetére
4.0.4-01001
-
Petyka3
aktív tag
Sziasztok! Kicsi segítségre lenne szükségem. Sokszor eljátssza a lefagyást a telefonom, ilyenkor rányomok egy alkalmazás indító ikonra villan, de nem hozza elő az alkalmazást, nem történik semmi. Idegesítő, mert ilyenkor az ébresztő óra sem funkcionál
Hogyan tudnám kideríteni, hogy melyik alkalmazás miatt fagy le?
-
Petyka3
aktív tag
válasz
BOBAKILL #441 üzenetére
Első körben formáztam, de minek. Viszont gondoltam egyet és mivel két kártyás a telefon, ebben a hónapban a vodafonnál rendeltem meg az internetet, mivel sajnos a Telenor képtelen stabil 3G-s adat kapcsolatot szolgáltatni a VII. kerületben. /Néha 3G, de leginkább Edge/ Egész nap, stabil adat kapcsolat mellett, egyszer sem dobta el a mem kártyát! Nem tudom, hogy milyen összefüggés lehet, de ilyenre eddig még nem volt példa, mióta megvan a telefon.
Most már csak azt nem értem, hogy a Viber, vodafone adatkapcsolatnál miért csak nagyon nehezen kapcsolódik
Sajna még egy Bugot észleltem, hogy ha az adat kapcsolat aktív, akkor bizony néha a másik kártya nem elérhető.
-
Petyka3
aktív tag
Nektek is sűrűn eldobja a mem kártyát? Csak az akku ki be után ismeri fel tartósan. Főleg akkor csinálja, amikor a 3G adatkapcsolat aktív.
-
Petyka3
aktív tag
válasz
gyulaszu #392 üzenetére
Az a dilemmám, hogy másnak sem működik, ergo akkor nem egyedi eset, tehát a telefon jó. További bajom, hogy sajnos a telefont nem tudom nélkülözni, amíg a szervizben bohóckodnak vele, majd 2 hónap múlva visszaadják szanaszét karcolva, valamiféle ideológiával, hogy márpedig ezt én b.sztam el
További adalék, amit az ügyfélszolgálat küldőt a kérdésemre:
Készüléke tartalmaz e-compass funkciót, tehát ha nem működik, akkor mindenképpen érdemes a szervizhez (Telemax GSM Szerviz Kft.) fordulni.
Tanácstalan vagyok..
-
Petyka3
aktív tag
Felmászott rá szépen, de semmi változást nem tapasztalok. Compass továbbra sem működik, uh szerintem amint időm engedi, legaranciáztatom.
-
Petyka3
aktív tag
Új hálózati frissítéssel zaklat
Lehet valamit tudni róla, hogy mit javítottak esetleg?
-
Petyka3
aktív tag
Iránytűs alkalmazásnál Magnetic field errort dob...Ilyenkor mi van? Lehet ezt valahol állítani?
-
Petyka3
aktív tag
Sziasztok! Tervezem lecserélni a telenor ván tácsomat, mondjuk megfogadtam, hogy alkatelt soha többet, de ugye a pénz az nagy úr
Ár/érték viszonylatban ez 992-es nagyon jó vételnek tűnik.
Akinek van tapasztalata ossza már meg velem, hogy GPS jelet mennyire gyorsan talál a 992-es? Végig olvastam a fórumot, de ahogy látom elég vegyesek a tapasztalatok..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Kutya topik
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged