- Google Pixel topik
- CES 2025: 65 wattot is leadhat az EcoFlow Qi2-es töltője
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
crow89
tag
válasz Sas madár #3293 üzenetére
A romot az sd-re kell tenni, de becsomagolt állapotban! Romolás itt levan írva, de a recoveryben a biztonság kedvéért először válaszd a wipe data/factory resetet, hogy tiszta telepítés legyen.
Az intext+ még nincs belerakva egyik rom-ba se, azt kézzel kell felmásolni a telóra, de a root explorer-el könnyű...
Sd kártya partícionálása:
A link2sd-hez és az int2ext-hez is meg kell csinálnod, hogy legyen több belső tárhelyed a telón.
Az sd kártya tartalmát mentsd le valahova, mert minden el fog tűnni róla(formázva lesz).
1. lehetőség: recovery-ben Advanced/Partition SD Card opció. Első a második partíció(ez lesz a tárhelyed) én 512MB-ot használok a 2GB-os kártyából(ennyi plusz helyed lesz az alkalmazások telepítésére). A következő a swap, ha nem az update 2.1_new-t rakod fel akkor ennek a 0-t válaszd, különben 256MB.2. lehetőség Partition mini Wizard vagy Tool(nemtom a pontos nevét), ha nem tetszik az első egyszerű megoldás akkor leírom ezt is részletesen...
Lassulást játékoknál tapasztaltam és párszor a play áruháznál, de csak induláskor. Tehát ha már elindult az app akkor rendesen megy...
Kamera gomb alatt a fizikai kamera gombot értem a touch gombbal lehet fényképezni.
Navigációról: A telefonban lévő gps vevővel net nélkül is lehet navigálni(házban lassan talál jelet, de szabad ég alatt kb 1-2 perc kell neki és utána stabilan tartja is IGO-val)
[ Szerkesztve ]
-
Balazska15
senior tag
válasz Sas madár #3293 üzenetére
A rom-csere egy végtelenül egyszerű történet, talán az egész folyamat legkönnyebb része link2sd, int2ext meg hasonlókról majd crow89, vagy valaki más fog tájékoztatni, mert én nem merültem bele ennyire, lévén, hogy nekem sosem volt ilyen készülékem
Szóval a rom csere. Recovery a telefonon. Letöltöd a kívánt rom-ot amint kicsomagolás nélkül, zip file-ként, úgy ahogy van az sd kártya gyökerébe másolsz. Telefont kikapcsolod és belépsz a recoverybe (Power and Volume+). Itt már az ismerős hangerő le-fel gombokkal navigálsz és a power az enter. Leellenőrzöd, hogy biztos felmásoltad e és ő is látja e az adott zip-et. Install zip -> Choose zip from /sdcard és itt kell lennie a romnak, ezután Go Back. El kell végezi a szükséges wipe-okat, az teljesen legyalulja a rendszert. 1. Wipe Data/Factory Reset 2. Mounts and Storage -> format /system 3. Advenced -> Wipe Dalvik Cache. Ha ezek megvannak akkor Install zip -> Choose zip from /sdcard kiválasztod, leokézod és vársz, ha kiírta, hogy Complete akkor Go Back és Reboot System Now.
"100 kiló vagyok baszd meg, hát mi lenne a titkom" :DD
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- CASIO órák kedvelők topicja!
- SONY LCD és LED TV-k
- CPU léghűtés kibeszélő
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Windows 10
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- OLED TV topic
- Ubiquiti hálózati eszközök
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Note 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, szép állapotban - 2027. 08. 26-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest