Hirdetés
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Yettel topik
- Már Magyarországon is használható az iPhone kártyás terminálként
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
crow89
tag
válasz
Sas madár #3293 üzenetére
A romot az sd-re kell tenni, de becsomagolt állapotban! Romolás itt levan írva, de a recoveryben a biztonság kedvéért először válaszd a wipe data/factory resetet, hogy tiszta telepítés legyen.
Az intext+ még nincs belerakva egyik rom-ba se, azt kézzel kell felmásolni a telóra, de a root explorer-el könnyű...
Sd kártya partícionálása:
A link2sd-hez és az int2ext-hez is meg kell csinálnod, hogy legyen több belső tárhelyed a telón.
Az sd kártya tartalmát mentsd le valahova, mert minden el fog tűnni róla(formázva lesz).
1. lehetőség: recovery-ben Advanced/Partition SD Card opció. Első a második partíció(ez lesz a tárhelyed) én 512MB-ot használok a 2GB-os kártyából(ennyi plusz helyed lesz az alkalmazások telepítésére). A következő a swap, ha nem az update 2.1_new-t rakod fel akkor ennek a 0-t válaszd, különben 256MB.2. lehetőség Partition mini Wizard vagy Tool(nemtom a pontos nevét), ha nem tetszik az első egyszerű megoldás akkor leírom ezt is részletesen...
Lassulást játékoknál tapasztaltam és párszor a play áruháznál, de csak induláskor. Tehát ha már elindult az app akkor rendesen megy...
Kamera gomb alatt a fizikai kamera gombot értem a touch gombbal lehet fényképezni.
Navigációról: A telefonban lévő gps vevővel net nélkül is lehet navigálni(házban lassan talál jelet, de szabad ég alatt kb 1-2 perc kell neki és utána stabilan tartja is IGO-val)
-
Balazska15
senior tag
válasz
Sas madár #3293 üzenetére
A rom-csere egy végtelenül egyszerű történet, talán az egész folyamat legkönnyebb része
link2sd, int2ext meg hasonlókról majd crow89, vagy valaki más fog tájékoztatni, mert én nem merültem bele ennyire, lévén, hogy nekem sosem volt ilyen készülékem
Szóval a rom csere. Recovery a telefonon. Letöltöd a kívánt rom-ot amint kicsomagolás nélkül, zip file-ként, úgy ahogy van az sd kártya gyökerébe másolsz. Telefont kikapcsolod és belépsz a recoverybe (Power and Volume+). Itt már az ismerős hangerő le-fel gombokkal navigálsz és a power az enter. Leellenőrzöd, hogy biztos felmásoltad e és ő is látja e az adott zip-et. Install zip -> Choose zip from /sdcard és itt kell lennie a romnak, ezután Go Back. El kell végezi a szükséges wipe-okat, az teljesen legyalulja a rendszert. 1. Wipe Data/Factory Reset 2. Mounts and Storage -> format /system 3. Advenced -> Wipe Dalvik Cache. Ha ezek megvannak akkor Install zip -> Choose zip from /sdcard kiválasztod, leokézod és vársz, ha kiírta, hogy Complete akkor Go Back és Reboot System Now.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ismét egy pénztárcakímélő okostelefonnal rukkolt elő az Alcatel, ráadásul nem is kell komoly mértékben lemondanunk az Android által nyújtott felhasználói élményről.
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Macska topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest