- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Folytatást kapott a Nubia különleges, zenei mobilja
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- One mobilszolgáltatások
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Kikapcsolva is megtalálható a OnePlus 13
- Az Oppo is rápróbál a kompakt csúcskategóriára
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
félisten
válasz Balazska15 #3573 üzenetére
tàrhelyet link2sd-vel tudsz "növelni" a build.prop-ot kicserèlve meg min 100-110mb RAM-nak kell lennie :/
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
válasz Balazska15 #3571 üzenetére
root explorerben àt lehet àllítani h írható legyen a system partitció
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Gyurinho92
tag
válasz Balazska15 #3560 üzenetére
Helló!
Neked is azt ajánlom, hogy rakd újra a Romot. Timoka Romjánál eddig nem tapasztaltam nagy hibákat, de crow Romjai is tökéletesek. Ha timoka romját választod, akkor neked is ugyanaz a teendõd, amit az elõzõ hozzászólásban leírtam Sas madár-nak.
Remélem segítettem... -
Sas madár
őstag
válasz Balazska15 #3325 üzenetére
Mindenképp.
Köszi.Miért történhet,hogy épp a futó alkalmazásokat nézem éppen leállítottam valamit erre azt veszem észre elindul a face,és a messenger is.. ?
Van az androidon is lehetőség beállítani ne legyen automatikus indulás,mert bekapcsoláskor is van egy két program ami valahogyan a futó alkalmazások közé kerül annak ellenére,hogy nem indítottam.
Úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak.
-
mezois
tag
válasz Balazska15 #3318 üzenetére
Köszi! Nem magyar menüs?
-
Sas madár
őstag
válasz Balazska15 #3307 üzenetére
Van csak nem azokkal a fájlokkal és gyanítom a tartalomban is van különbség.
Hajlom az újra kezdésre.
Csak nem tudom ez a recovery is cserélgethető?[ Szerkesztve ]
-
Sas madár
őstag
válasz Balazska15 #3297 üzenetére
Köszi,
Akkor tényleg meg kell várnom crow89,mert valamikor a memória kártyát is fel kell osztani azt tudom.Hát ez aztán a legszebb most megint találtam drivernek látszó csomagokat a neten gondoltam teszek még egy próbát .Felcsatlakoztatom a bekapcsolt telefont és erre lás csodát felismerte a win8.
Ezek szerint a korábban reklamált aláírás nélküli driver mégis mefelet neki.
De most így ,hogy crow89 írta már nem indítom el neki a SOC-t,ha ez a romban egyben megoldott.[ Szerkesztve ]
-
Sas madár
őstag
válasz Balazska15 #3246 üzenetére
Ezt értem,de szerinted az ami ott le van irva és a 7. pontnál lehúzom a készüléket akkor valahol találok egy mentést?
Ez valóban működik.
Arra gondolok ha utána valamit véletlen letörlök ez a mentés a telefon memóban van mentve?Mert ugye ha omlik a rendszer akkor nem tudom ott hogyan maradhatna meg vissza állító fájl.
Arra gondoltam ehhez teszek bele egy pici memória kártyát és azon el tudom menteni,de ez így nem működik?Úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak.
-
Sas madár
őstag
válasz Balazska15 #3243 üzenetére
Valahogyan nekem ez a leírás nem áll össze.
Leszedtem a leírás második pontnál lévő linkről a fájlt szerintem ugyan az mint ami a root-hoz van
Utána a 4. pontnál lévő recovery.img is.
Nem tudom ilyent kell e keresnem amivel a leírás kezdődik "cwm-based Recovery v5.0.2.8 Alcatel ot 985 re" mert ilyen nincs.
Viszont a 6.pontig teljesen megegyezik a rootolás lépéseivel amiről néztem most videót a neten,csak ott a 7. lépésnél nem húzzák le a kábelt.
(mert utána még rátesznek superuser alkalmazást amivel gondolom elérhető a rendszergazdai jogosultság)Sehol nem is látok és a leírásban sincs olyan opció amikor mentés mód választható lenne.
Vagy az img-ben van a parancs?
Hova menti el hol keressem és milyen fájlban találom meg a mentést?(#3244) Gyurinho92..
Sajna úgy tűnik kellenek a driverek,mert sárga kérdőjellel látom az eszközkezelőben.
(? Alcatel adroid phone)[ Szerkesztve ]
-
Sas madár
őstag
válasz Balazska15 #3237 üzenetére
És a CWM Recoveryt hogyan érem el?
Van annak is leírása a használatról?
Közben a 66.os hsz.-el is elakadtam halott benne némelyik link.SP Flash Tool-ból is van frissebb verzió.Ezt a régit ami a linken van vagy az újat is lehet használni?
[ Szerkesztve ]
-
Gyurinho92
tag
válasz Balazska15 #3227 üzenetére
Hát, a Boat browsert törölheted a nagyobbak közül, ha nem szimpatikus. A többi sztem nem foglal sok helyet.
-
Gyurinho92
tag
válasz Balazska15 #3224 üzenetére
Talán elõtte csinálj egy factory resetet (igaz eltûnik minden adat, de így a biztos), aztán mehet a rom, persze cwm-el. Sok sikert!
-
Gyurinho92
tag
válasz Balazska15 #3221 üzenetére
A 3212-es hozzászólásban levô mindkét rom-ot csak ajánlani tudom De ha tényleg csak egy sima egyszerû Rom-ot szeretnél, akkor az update2.0 a jobb választás szerintem.
-
juhasz22
aktív tag
válasz Balazska15 #3221 üzenetére
Szerintem az applikaciok nelkuli stock rom mutatja a legnagyobb folyamatssagot de semmmi hatterben futo alkalmazast majdnemhogy nem szabad ra tenni mert a bongeszesnek annyi. En egy hard resetet mondanek vagy a stock rom ujra flasheleset figyelve arra hogy a google play szolgaltatas ne keruljon ra ha ra is kerul (nagy valoszinuseggel mivel eleg eroszakos) le kell torolni.
iPhone SE (2020) --- Nintendo Switch™ OLED --- Sony PlayStation™ 4 Slim 500GB --- 55" LG C1 OLED
-
crow89
tag
válasz Balazska15 #2803 üzenetére
Üdv!
Igen van magyar nyelv, ez a gyári telenor rom, csak ki van pucolva belőle pár felesleges cucc, meg bele van rakva az ext2 támogatás, meg egy-két plusz cucc(link2sd, rootexplorer, stb.)...
Szerk:
Erre a telóra nincs cyanogen forrásból fordított rom, tehát egyikhez sem kell külön gapps...[ Szerkesztve ]
-
crow89
tag
válasz Balazska15 #2801 üzenetére
Hali!
Először is Boldog Nyuszit
Itt a téglából vissza link, az itt használt 1,2,3 mappákba kell másolni az általam linkelt 1,2,3 mappa tartalmát és az eljárás ugyanaz, mint a leírásban, csak azokat a scatter fájlokat kell betallózni, amiknek a nevében bene van a more_userspace. Én ezt a romot telepítettem cwm-ből a végén, de másik romokkal is működik... -
Balazska15
senior tag
válasz Balazska15 #2754 üzenetére
Végülis papaja-xbox leírása alapján sikerült megcsinálnom, és ezer köszönet ADP10 fórumtársnak, hogy megosztotta azokat a fájlokat amik papaja leírásánál sajnos már nem voltak elérhetőek!!
"100 kiló vagyok baszd meg, hát mi lenne a titkom" :DD
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone SE 2020 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3966
- iPhone X 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3965
- iPhone 11 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3964
- iPhone 11 128GB Vodafone/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3963
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 86%/p3962
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest