Hirdetés
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Yettel topik
- Már Magyarországon is használható az iPhone kártyás terminálként
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
crow89
tag
válasz
Gyurinho92 #3211 üzenetére
Üdv!
Nem kellett sokat várni
A baj csak az, hogy a régi update2.0-val nem működik, de az update2.0_new-val és az update2.1_new-val már működik. A 2.0-ban a gyári boot.img-van kiegészítve az init.d támogatással és javított busybox-al, a 2.1-ben az én új swap támogatós kernelem van(hibák: nincs töltésjelző led és nem megy a kamera gomb), amihez javasolt swap partíciót is csinálni az sd-n, de nem kötelező...Leírás:
1. Letöltöd az egyiket a fenti rom-ok közül és telepíted.
2. Elindítod a telót és törlöd a link2sd-t a rootuninstall-al(2.0-ban reklamál, hogy lejárt az app szval sok cancelt kell nyomni)
3. Feldugod a telót a gépre az alkalmazások/fejlesztés-ben kiveszed a pipát az usb hibakeresésből(különben nem csatolja fel a gépre a kártyát, miután felmásoltad amit kell, pipáld vissza!) felmásolod a 40int2ext_simple scriptet és leválasztod a gépről a telót.
4. Root Explorerben /sdcard mappából átmásolod az 40int2ext_simple scriptet a /etc/init.d mappába.
5. Újraindítod a telót, lassan fog indulni és elsőre megakad a beállítás varázslónál "Phone process" hibával, ekkor akksi ki-be aztán bekapcs és megint lassabban indul, de menni fog.Tapasztalat:
Eddig nem tapasztaltam nagy lassulást, szval lehet én is áttérek erre...
Az int2ext+-t még nem teszteltem, de azt is megcsináltam ugyanúgy... Mivel neked arra volt szükséged, hogy az alkalmazások adatait(/data/data) is sd-re tedd ezért a sima int2ext-re van szükséged...Ui.: Ha egyéb problémát tapasztalsz, jelezd, mert át kellett írnom a scriptet, hogy menjen a mi telónkon, szval saját munka is van benne(ami nem mindig tökéletes elsőre)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ismét egy pénztárcakímélő okostelefonnal rukkolt elő az Alcatel, ráadásul nem is kell komoly mértékben lemondanunk az Android által nyújtott felhasználói élményről.
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Macska topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- iPhone 13 Mini éjfekete/81% akksi
- Újszerű Xiaomi Redmi 9AT Sky Blue kártyafüggetlen dobozában
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- 105 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest