- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- One mobilszolgáltatások
- Kikapcsolva is megtalálható a OnePlus 13
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
crow89
tag
válasz Gyurinho92 #3211 üzenetére
Üdv!
Nem kellett sokat várni
A baj csak az, hogy a régi update2.0-val nem működik, de az update2.0_new-val és az update2.1_new-val már működik. A 2.0-ban a gyári boot.img-van kiegészítve az init.d támogatással és javított busybox-al, a 2.1-ben az én új swap támogatós kernelem van(hibák: nincs töltésjelző led és nem megy a kamera gomb), amihez javasolt swap partíciót is csinálni az sd-n, de nem kötelező...Leírás:
1. Letöltöd az egyiket a fenti rom-ok közül és telepíted.
2. Elindítod a telót és törlöd a link2sd-t a rootuninstall-al(2.0-ban reklamál, hogy lejárt az app szval sok cancelt kell nyomni)
3. Feldugod a telót a gépre az alkalmazások/fejlesztés-ben kiveszed a pipát az usb hibakeresésből(különben nem csatolja fel a gépre a kártyát, miután felmásoltad amit kell, pipáld vissza!) felmásolod a 40int2ext_simple scriptet és leválasztod a gépről a telót.
4. Root Explorerben /sdcard mappából átmásolod az 40int2ext_simple scriptet a /etc/init.d mappába.
5. Újraindítod a telót, lassan fog indulni és elsőre megakad a beállítás varázslónál "Phone process" hibával, ekkor akksi ki-be aztán bekapcs és megint lassabban indul, de menni fog.Tapasztalat:
Eddig nem tapasztaltam nagy lassulást, szval lehet én is áttérek erre...
Az int2ext+-t még nem teszteltem, de azt is megcsináltam ugyanúgy... Mivel neked arra volt szükséged, hogy az alkalmazások adatait(/data/data) is sd-re tedd ezért a sima int2ext-re van szükséged...Ui.: Ha egyéb problémát tapasztalsz, jelezd, mert át kellett írnom a scriptet, hogy menjen a mi telónkon, szval saját munka is van benne(ami nem mindig tökéletes elsőre)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Villanyszerelés
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Crypto Trade
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, szép állapotban - 2027. 08. 26-ig
- iKing.Hu Honor Magic 6 Pro - Black - Használt, újszerű állapotban - 2027. 09. 30-ig Bizti
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest