Új hozzászólás Aktív témák

• crow89

tag

válasz Gyurinho92 #3211 üzenetére

Üdv!

Nem kellett sokat várni :D
    A baj csak az, hogy a régi update2.0-val nem működik, de az update2.0_new-val és az update2.1_new-val már működik. A 2.0-ban a gyári boot.img-van kiegészítve az init.d támogatással és javított busybox-al, a 2.1-ben az én új swap támogatós kernelem van(hibák: nincs töltésjelző led és nem megy a kamera gomb), amihez javasolt swap partíciót is csinálni az sd-n, de nem kötelező...

Leírás:
    1. Letöltöd az egyiket a fenti rom-ok közül és telepíted.
    2. Elindítod a telót és törlöd a link2sd-t a rootuninstall-al(2.0-ban reklamál, hogy lejárt az app szval sok cancelt kell nyomni)
    3. Feldugod a telót a gépre az alkalmazások/fejlesztés-ben kiveszed a pipát az usb hibakeresésből(különben nem csatolja fel a gépre a kártyát, miután felmásoltad amit kell, pipáld vissza!) felmásolod a 40int2ext_simple scriptet és leválasztod a gépről a telót.
    4. Root Explorerben /sdcard mappából átmásolod az 40int2ext_simple scriptet a /etc/init.d mappába.
    5. Újraindítod a telót, lassan fog indulni és elsőre megakad a beállítás varázslónál "Phone process" hibával, ekkor akksi ki-be aztán bekapcs és megint lassabban indul, de menni fog.

Tapasztalat:
    Eddig nem tapasztaltam nagy lassulást, szval lehet én is áttérek erre... :K
    Az int2ext+-t még nem teszteltem, de azt is megcsináltam ugyanúgy... Mivel neked arra volt szükséged, hogy az alkalmazások adatait(/data/data) is sd-re tedd ezért a sima int2ext-re van szükséged...

Ui.: Ha egyéb problémát tapasztalsz, jelezd, mert át kellett írnom a scriptet, hogy menjen a mi telónkon, szval saját munka is van benne(ami nem mindig tökéletes elsőre) :D

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák