Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- iPhone topik
- Apple iPhone 11 - népalma
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Brutális eb #54 üzenetére
nézzük meg ezt is. Minden tiszteletem az újság készítőié nem véletlen vagyok az egész lapcsaládnak és a Mobilarenának is régi olvasója.
Amúgy meg nem vagyok újságíró és nem is akarok az lenni (ráadásnak csapnivaló a helyesírásom). Na de ha nem lehetne kritikát megfogalmazni az írással kapcsolatban akkor simán le lenne zárva a hozzászólási lehetőség. De úgy látom nincs. Azt gondolom ilyenkor lehet véleményezni magát az írást az írásban szereplő dolgokat. Ezt tettem. Arról nem tehetek, hogy a mimóza lelkű Droid társadalom a legkisebb kritikára úgy veti magát rá mint valami vadállat. Meglehetősen magas power user szinten használtam az Androidot sőt a közelemben sok embernek én konfigurálom be az okos telóját. Így volt szerencsém rootolatlan telefonhoz ami Marketről leszedett app után olyan szinten csúszott össze, hogy szoft javítást kellet végeznem. Többek közt erre gondoltam. (Ráadásnak ez egy SGS volt). Én is megtalálom a nekem való appokat de a MArketen már ezer éve nem voltam saját progi letöltés végett.
Na de mind1. Ha olvastad láttad válaszoltak is és én nem firtattam tovább a kérdést. De neked még muszáj rajta lovagolnod mert nincs jobb dolgod. Tényleg megfogadom, hogy több Droidos írásba nem "Trollkodom" bele. Nincs nekem kedvem ahhoz, hogy ártatlan szurkálódásból induló beszélgetésből eljussunk az anyázásig.
-
törölt tag
Jómagamat megkímélem attól, hogy gyártók kísérleti patkánya legyek a közeljövőben. Mint a PC-nél itt is áttérek arra a jó öreg módszerre, hogy várok fél év - évet, hogy a termék hibái kijöjjenek aztán talán megveszem. Egy vicc ami az Androidos telefonoknál folyik amire külön rátesz egy lapáttal a Marketen lévő irgalmatlan mennyiségű app szemét. Itt kis hazánkban ti is sokat tettek az Android elterjedéséért lévén ez az újság a legmagasabb színvonalú írott termék a témában. Kicsit át kellene értékelnetek a dolgokat és le kellene szállni arról, hogy Androidnál minden szép és jó.
-
törölt tag
Dehogy lett.
http://logout.hu/cikk/xperia_mini_pro_problemak/teljes.htmlAz előző is ratyi volt, tudom mert végig küzdöttem vele egy évet. Volt egy fél év mikor a telefonkönyv volt csak épp rossz a szoft javítás meg csak nem jött.
helixP
Hál isten már nincs Androidos telóm és egy jó ideig nem is lesz. (Sajnos családban meg baráti körben van egy rahedli van is bajuk bőven) -
törölt tag
Gyerekek mi van veletek? Androidos telefon ami nem ajánlott?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez a jelenleg kapható egyik legolcsóbb Android okostelefon, de az árért cserében már túl sokat kell beáldoznunk.
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest