Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rusi

senior tag

válasz #13260800 #24 üzenetére

Nézd, azt szerintem te sem gondolod komolyan, hogy az Android, illetve közvetve a Google a felelős azért, ami például az Xperia mini proban hibaként jelentkezik. Mivel ha pl. az elektronikai zaj hiba ilyen lenne, akkor az minden androidos készülékben ott volna és aztán vagy kiadnának rá frissítést és megjavulna vagy nem. Nem akarom idehozni, de jó példa, hogy pl. az iOS-ben volt az a bizonyos ébresztéses baki. Nos, az magában a szoftverben volt és minden olyan iPhone-t érintett, amely azt a verziót használta. Ezzel szemben itt kizárólag egy készülékről van szó, amelyben a hiba, még ha szoftveres eredetű is, a Sony Ericsson hibája (mivel tudjuk, hogy saját felület és egyedi kiegészítések vannak rajta). És ennek baromira nincs köze az Androidhoz, a Google-hoz és más gyártókhoz. Voltak általános, magát az alaprendszert érintő hibák az Androidban is, ezek persze mindenkit érintettek, akik az adott verziót használták. A mostani eset viszont kizárólag egy gyártóra és annak is egy termékére vonatkozik. Egyébként információim szerint hardveres hiba okozza az elektronikai zajt és csak egy bizonyos szériánál jelentkezik ez a hiba (ez nem kisebbíti a hiba tényét, csak leírtam). Még egyszer ellenőriztem, a nálam lévő mini NEM zúg (sőt, igencsak érzékeny a mikrofon videónál), az xLOUD jelentősen növeli a hangerőt a hangszórónál, illetve a további hibák sem jelentkeznek rajta.

Új hozzászólás Aktív témák