- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Mobil flották
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Raptorneo #2659 üzenetére
Szedd le azt a magyarítást, amit feltettem a hozzászólások közé korábban. Annak biztos jónak kell lennie.
Meg ugye nem mindegy, hogy D -t vagy X -et használsz, és melyiket teszed fel, de ezt bizonyára tudod te is.
Szerk.:
Itt a hozzászólás a linkekkel. 2 különböző ROM.A D változat természetesen nem tesztelt, tehát ha valaki ezt szedi le, akkor kellene róla visszajelzés.
-
törölt tag
-
-
törölt tag
válasz
Raptorneo #2540 üzenetére
Ez szerintem MTK Droid Tools -os mentés. DE most biztos nem tudom letölteni, hogy megnézzem. Ezt nem CWM -ből lehet feltenni. Szerintem SP Flash Tool -ból vagy MTK Droid Tools -ból.
"Since i have seen here a little support for our C7 phones, i thought to bring a little contribution by uploading an original backup of mine , only rooted to do this, with no upgrades other then as it came from the shop 3 days ago. The backup has been made with MTKdroidTools v2.5.3 and inside the 7z archive you will find info and log of this backup.
I how that this will help those who bricked their phone or want to restore it as it was.
My model it's 7041X with 1Gb of ram, from Vodafone ES"Szerk.:
Ja és be van tömörítve .7z -re. Olyasmi, mint a .zip. -
törölt tag
válasz
Raptorneo #2520 üzenetére
Tényleg, igazad van. Írtad is az előbb...
Valaki nem tud egy CWM mentést feltenni neki? Én most pár napig ezt biztos nem tudom megtenni, de bárki fel tudja rakni.
Annyit kell csinálni, hogy belép CWM -be (gyári ROM alatt, nem MIUI -ból), nyom egy wipe/factory reset -et (hogy minden felhasználói, beállítási, cache adat törlődjön), aztán csinál SD -re egy mentést szintén CWM -ből. Még ki sem kell lépni, gyorsan megy. Utána meg feldobja egy letöltő oldalra.
HA elakadna vagy nem érteni valaki, akkor segítek benne, hogy mit csináljon.
-
törölt tag
válasz
Raptorneo #2518 üzenetére
Gyári ROM -ról nem csináltál mentés CWM -ben, mielőtt feltetted a MIUI -t? Gyári állapotról.
Az összefoglalóban említett CWM van fent ugye? Mert akkor elég könnyen tudunk adni gyári ROM -ról mentést, amit CWM -ből vissza tudsz állítani. Utána már csak a ROOT jogot kell eltávolítani simán un-root -tal, meg a stock recovery -t visszatenni.
-
törölt tag
válasz
Raptorneo #2516 üzenetére
Ezért kérdeztem, hogy mi lett rajta elállítva, mert ha csak ROOT, akkor nem kell vissza flash -elni. Csak vissza kell tenni az alkalmazásokat, ha eltávolítottál belőle. HA le lett cserélve a recovery, akkor elég egy stock recovery. Azt tudok (majd) feltenni, de már korábban is tettek be, talán ketten is gyári recovery -t.
Hogy hibás? Nem használható, be sem kapcsol?
Illetve még ajánlott XDA -n körülnézni, úgy emlékszem mint ha lenne fent néhány gyári mentés a ROM -ból.
Én most biztos nem tudok küldeni, mert csak vasárnap, vagy hét elején megyek haza és gépen vannak a cuccok.
Szerk.: A gyári ROM is nálam van SD -n (annak ellenére, hogy MIUI van fent), de azt csak vasárnap* tudom visszatenni, addig nem nagyon lesz időm. Utána tudok programokat kimenteni, és fellőni netre. Vagy más is meg tudja addig szerintem tenni.
Szervizbe érkezéshez alapvető rendszer fájlok, alkalmazások szükségesek, illetve a gyári ROM és a gyári recovery. Több nem derül ki, mert mielőtt bármit csinálnának felteszik a gépre és fel flash -elik az egész natur ROM -ot úgy ahogy van. Addig hozzá sem nyúlnak.
*Szerk.:
Ezt elírtam, vasárnap vagy hét eleje, nem péntek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest