Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Septum15

aktív tag

válasz Kolosszus01 #8415 üzenetére

Szedd le a CM 12.1 Romot .
    Utána még a Boot patch-et
    Végezetül pedig a Gapps-et
    Le szedheted a root-ot is, de az nem kötelező.
    Elsőnek szükség lesz egy custom recovery-re. Én a TWRP-t ajánlanám.
    Az SP flash tool fog kelleni. A scatter file maradjon, de nem kell semmit se flashelni, csak a recovery.img kell.
    Egyedül a 'recovery' legyen bepipálva, és dupla katt a recovery-ra, és ott kell betallózni ezt a recovery.img-t.
    Mehet a flash.
    Ezután kelleni fog egy SD kártya.
    A romot, a patch-et és a Gapps-et tegyük fel rá.
    Nem kőtelező, de erősen ajánlott egy backup készítése TWRP-ben.
    Miután megvagy ezekkel, kapcsold ki a telefont, majd a hang - és a bekapcsoló gombot nyomd egyszerre, ameddig be nem jön a twrp. Ezután a backuphoz el kell navigálnod a Backup menübe, majd ott mehet a backup a Boot, Data és a System-et kiválasztva. Alul húzd el jobbra a "swipe to backup" feliratot.
    Ez pár percig fog tartani, de ismétlem. Nem kötelező, de erősen ajánlott.
    Utána jön a rom flash.
    Ezután jön a wipe. Wipe menü, advanced wipe, és válaszd ki a 'Dalvik', 'Cache' menüt, majd alul húzd el az ujjadat jobbra a "Swipe to wipe" feliraton.
    Menj vissza a TWRP főmenüjébe, válaszd ki az install menüpontot, majd utána keresd meg az SD kártyádon a romot, majd nyomj rá a CM 12.1 romra. Alul húzd el az ujjadat jobra a "swipe to confirm flash".
    Ha ez lefutott, akkor nyomj a "home" gombra, a TWRP-én belül.
    Utána ismételd ezt meg a Gapps-al, és a Boot Patch-el. Wipe nem kell. Az csak egyszer kellett.
    Ha fent van mind a 3, akkor mehet a reboot, és elvileg működnie kell.
    Ha bármi nem sikerül, vagy rosszul csináltad, vagy nem értetted akkor írj egy privátot nyugodtan.

Új hozzászólás Aktív témák