-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gorje
senior tag
Na kezdem akkor...
Mtk droid tools-t kicsomagoltam (vírust jelzett a nod?!). Nem látta se be se kikapcsolva. Alcatel usb driver mtk-hoz (USB háttértár OK / Generic Stor... device usb OK / MTP USB-eszköz / NO)
és one touch centert feltelepítettem (MTP NO / PCI-soros NO / PreLoader USB VCOM OK)
Majd újraindítás után MTP USB-eszköz sikertelen. A csatlakozást próbáltam ki-be kapcsolva.Így a MTK droid tools nem lát semmit. Mit rontottam el / mit kéne tennem?
-
zsozsito87
aktív tag
Na most ezt nem értem. Mindegy neki hogy kk vagy jb? Most jelenleg melyiket futtatja? Ismeri a flashtool működését? Tudja hogy hogyan kell visszarakni a gyári romot? Mert ha most ő jb -t használ és arra akar fel flashelni egy 4.4-es customot akkor az lesz belőle ami jelenhelyzetben is van BOOTLOP. 4.2-re csak jb customot tud felrakni és ugyanígy van a 4.4-el is.
-
zsozsito87
aktív tag
Minden típusra nyilván a gyári rom a legjobb. Custom romokból számos darab van. Ezekből válogathatsz. De azt megjegyzem hogy olyan custom romot nem találsz amiben MINDEN MŰKÖDIK. Elsősorban melyik redszert használja a haverod 4.2.2 vagy 4.4.2??? Mert nem mindegy. Én a gyárit 4.4.2-őt ajánlom. Nagyon sok romot próbáltam és mindig a gyári 4.4-re jutottam vissza. De ha ő úgy gondolja hogy neki mégis custom rom kell akkor írj és segítek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Yettel topik
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Battlefield 6
- Vallás
- Túra és kirándulás topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB (Ezüst) Prémium ajándékcsomaggal Típusváltás miatt eladó
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola edge 40 neo - makulátlan, ár-érték bajnok
- iPhone 15 Pro max 256GB e- SIM only gyári független
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő