- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
mckangi
senior tag
válasz
üzenetére
Bemész a beállítások - telefonról - építési szám - gyorsan egymás után rányomsz addig amíg ki nem irja, hogy már fejlesztő vagy.
Ezután egy menüt visszalépsz, majd az újonnan megjelenő "fejlesztés" menüben a Felhasználó név kiv. alatt betudod állitani, hogy minek lássa a weboldal a telefon böngészőjét.
Ha androidot akarsz akkor válaszd az s3-at.Ha pc-t, akkor meg az other opciót válaszd. -
qwe_2005
csendes tag
válasz
üzenetére
Érdekes, mert nálam mindent mobilnézetben akar megnyitni. Ha nincs az oldal alján "teljes nézet" opció, akkor bármit írok be, mobil nézetben nyitja meg. Egyébként nekem atomstabil, gyors és sosem fagy le, pedig sokszor napi 12 órát böngészéssel, filmnézéssel, és mobilnet-hotspotként üzemel.
-
válasz
üzenetére
Próbáltad már: Alkalmazások kezelése->összes->Böngésző-> Kényszerített leállítás, adattörlés, gyorsítótár ürítése.
Én most küldtem egy kisregényt az Alcatel-nek a problémáimmal, kíváncsian várom a válaszukat, rákérdeztem, hogy várható-e 4.4-es Android a telefonunkra.
Nekem már a második készülékem pixelhibás, kezd elegem lenni belőle...
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Windows 10
- Hardcore café
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Battlefield 6
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3698
- Update 10.25. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest