-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
JOEPAPA
tag
Köszi porterocka, és mindenki aki válaszolt.
Közben van egy másik C7 is a családban, amin eredeti 40 es FW van, összevetettem, az új 70 essel navigon mindkettőn, wifi ki adatkapcsolat ki, és 5km re elautóztam, navigon egyszerre indít, egyszerre találtak pozíciót, kb 30mp.
Ha viszont navigáltam menet közben az új azaz a 70 es FW egy másodpercel előbb, azaz rögtön ahogy lekanyarodtam egy csomópontban már el is fordult a régi szoftal lassabb a navi is, szóval ezen is javított.A BESZÉLGETÉS MINŐSÉGE ISZONYAT SOKAT JAVULT A 70 ES TISZTA A 40 ES FÉMES VÁNYADT KONZERVDOBOZ, mintha a kétmikrofonos zajszűrés lett volna rosszul megírva, most jó, kristálytiszta, olyan, amit androidos korszak óa nem hallottam, mint anno az 5110 Nokia, vagy a piskóta alkatel, vagy egy motorola V50 tudott.
Jah, ahol eddig bugyogott a ház alatt a voda térerő gyengeség miatt, ott is stabil tiszta, szóval jó ez a frissítés.A FRISSÍTÉS UTÁN 2 ÓRÁN ÁT AKADOZOTT, LASSABBNAK TŰNT, AZTÁN JÓ LETT, DE EGY TELJES ALAPBEÁLLÍTÁS VISSZA UTÁN MEGTÁLTOSODOTT, VILLÁMGYORS, CSAK UGYE MINDENT ÚJRA BELAKNI...
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- iPhone topik
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple HomeKit smart home / okos otthon
- Teclast Tablet Topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Parfüm topik
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 32GB/2TB
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest