Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• JOEPAPA

tag

Köszi porterocka, és mindenki aki válaszolt.
    Közben van egy másik C7 is a családban, amin eredeti 40 es FW van, összevetettem, az új 70 essel navigon mindkettőn, wifi ki adatkapcsolat ki, és 5km re elautóztam, navigon egyszerre indít, egyszerre találtak pozíciót, kb 30mp.
    Ha viszont navigáltam menet közben az új azaz a 70 es FW egy másodpercel előbb, azaz rögtön ahogy lekanyarodtam egy csomópontban már el is fordult a régi szoftal lassabb a navi is, szóval ezen is javított.

A BESZÉLGETÉS MINŐSÉGE ISZONYAT SOKAT JAVULT A 70 ES TISZTA A 40 ES FÉMES VÁNYADT KONZERVDOBOZ, mintha a kétmikrofonos zajszűrés lett volna rosszul megírva, most jó, kristálytiszta, olyan, amit androidos korszak óa nem hallottam, mint anno az 5110 Nokia, vagy a piskóta alkatel, vagy egy motorola V50 tudott.
    Jah, ahol eddig bugyogott a ház alatt a voda térerő gyengeség miatt, ott is stabil tiszta, szóval jó ez a frissítés.

A FRISSÍTÉS UTÁN 2 ÓRÁN ÁT AKADOZOTT, LASSABBNAK TŰNT, AZTÁN JÓ LETT, DE EGY TELJES ALAPBEÁLLÍTÁS VISSZA UTÁN MEGTÁLTOSODOTT, VILLÁMGYORS, CSAK UGYE MINDENT ÚJRA BELAKNI...

Új hozzászólás Aktív témák