-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem is figyeltem eddig, hogy szombaton is nyitva vannak, és tényleg. Szoktam járni Pest mellé, így pont útba esik.
Ahogy írtam, én biztosra veszem, hogy csak egy nagy frissítést csináltak rajta, ami láthatóan nem oldotta meg a problémát, csak egy ideig. Legalább most már komolyabban is belenéznek.
Nekem a MiFi -m járt szervizben hasonló módon. Első alkalommal gondok voltak vele, azt megoldották, de olyan alkatrészt is cseréltek, amivel nem volt probléma. Miután visszakaptam, 1-2 hét után pont azzal a részével volt probléma, amit cseréltek... Csináltak egy frissítést, azóta nem produkált hibát, de szerintem ez nem marad így, úgyhogy már látom előre meg lesz a 3. köröm is. Az sem baj, mert legalább elhozok helyette majd egy tabletet, mert már nincs szükségem a MiFi -re. Szolgáltatón keresztül történő vásárlásnak meg van ez az előnye, amit ki is használok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Napelem
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Borderlands 4
- Padavan firmware
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -- 100% EREDETI AKKU, 1ÉV
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- Lenovo Legion Slim 5 16AHP9
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest