- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Makifeju
tag
Üdv Mindenki!
Akinek van 7041D-re működő gyári rom,legyen már olyan kedves és dobjon egy linket nekem.
Nagyon szépen köszönöm előre is! -
Makifeju
tag
válasz
zsozsito87 #7437 üzenetére
Köszi hogy megpróbáltad!
Sajnos én sem találtam semmit sehol. -
Makifeju
tag
válasz
#86973952 #7436 üzenetére
Köszönöm a segítséged!
Sajnos pontosan tudom mikor mit csinálok,már jópár készüléket építettem át szoftveresen. a rootnak nincs köze a dologhoz,már csak azért sem mert előbb volt a vírus,utána a root,ami pont azért kellett hogy törölni tudjam a beépült dolgokat. Ez volt ami nem segített,ezért kell a teljes rom,hogy újra tudjam rakni a telót.
Ismételten köszönöm! -
Makifeju
tag
válasz
zsozsito87 #7434 üzenetére
Rendben uram!
-
Makifeju
tag
válasz
zsozsito87 #7428 üzenetére
Huhh,az uccsó mondatod mégegyszer léci!
-
Makifeju
tag
válasz
Makifeju #7426 üzenetére
Nos,válaszolnék a kérdéseidre:
A telefon családon belüli készülék. Az vadiúj vírus azt takarja hogy beépült az alap szoftverbe,így indítás után azonnal a saját dolgait kezdte csinálni (internetre fel,ott egy olyan oldalra amire a google csupán 2 találatot ad ki),illlete 2-3 perc után lefagyott az egész. Recovery a harmadik,4009d-s változat ment fel rá,rootolni én rootoltam. Szervízbe azért nem viszem mert ha fizetni akarnék érte,már megtehettem volna,viszont miért adjak pénzt olyasmiért amit én is meg tudok csinálni,elvégre ezért is van ez a hely ahol most vagyunk.
Tudom hogy csak egy gyári rom kellene,hát ezért is vagyok itt,mert hogy nem találtam gyári romot sehol sajna. -
Makifeju
tag
válasz
zsozsito87 #7424 üzenetére
Azt megköszönném!
-
Makifeju
tag
Üdv Hölgyek/Urak!
Nem találtam teljesen passzoló topikot,hát itt kérnék segítséget. Adott egy alcatel pixi 3 (3.5) 4009x tipusú ketyere. Valami vadiúj vírust kapott ami gyakorlatilag teljesen kinyírta,használhatatlanná tette a telót. Nem segített sem a hard reset,sem a vírusirtózás,az alcatel upgrader meg le se tojja szerencsétlent. Cwm recowery nagy nyögések közepette felment,viszont rávaló romot sehol sem találok.
Egy romért ami használható,iszonyat hálás lennék!!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest