- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Makifeju #7427 üzenetére
Annak tükrében, hogy teljesen más a 2 telefon, puszta hobbiból szívesen segítenék, ha lenne rá szabad kapacitásom. Oroszoknál és spanyoloknál én nem láttam ROM -ot a telefonodhoz. Alcatel fronton (is) ők nagy mágusok.
Nem tudom mivel ROOT -toltál, de szerintem annak lehet köze hozzá, nem egy "vírusnak". Sajnos nagyon alapvető dolog (lenne) a teljes ROM mentés minden belepiszkálás előtt.
Alcatel -nél amúgy nem ritka az sem, hogy ROOT után sikeresen törlődik néhány elem a rendszerből, így az un-ROOT is csak az után lehet sikeres, hogy ezeket valaki visszatette. Annak ellenére is, hogy látszólag sikerült visszaállnia.
Remélhetőleg találsz rá custom -ot és nem fekszik meg tőle a telefon. Viszont azzal is óvatosan, mert van ami szeret loggolni, sms -t küldeni. Sok sikert hozzá.
-
Makifeju
tag
válasz
Makifeju #7426 üzenetére
Nos,válaszolnék a kérdéseidre:
A telefon családon belüli készülék. Az vadiúj vírus azt takarja hogy beépült az alap szoftverbe,így indítás után azonnal a saját dolgait kezdte csinálni (internetre fel,ott egy olyan oldalra amire a google csupán 2 találatot ad ki),illlete 2-3 perc után lefagyott az egész. Recovery a harmadik,4009d-s változat ment fel rá,rootolni én rootoltam. Szervízbe azért nem viszem mert ha fizetni akarnék érte,már megtehettem volna,viszont miért adjak pénzt olyasmiért amit én is meg tudok csinálni,elvégre ezért is van ez a hely ahol most vagyunk.
Tudom hogy csak egy gyári rom kellene,hát ezért is vagyok itt,mert hogy nem találtam gyári romot sehol sajna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hardcore café
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Formula-1
- Everest / AIDA64 topik
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- iPhone topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged