Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Makifeju #7427 üzenetére
Annak tükrében, hogy teljesen más a 2 telefon, puszta hobbiból szívesen segítenék, ha lenne rá szabad kapacitásom. Oroszoknál és spanyoloknál én nem láttam ROM -ot a telefonodhoz. Alcatel fronton (is) ők nagy mágusok.
Nem tudom mivel ROOT -toltál, de szerintem annak lehet köze hozzá, nem egy "vírusnak". Sajnos nagyon alapvető dolog (lenne) a teljes ROM mentés minden belepiszkálás előtt.
Alcatel -nél amúgy nem ritka az sem, hogy ROOT után sikeresen törlődik néhány elem a rendszerből, így az un-ROOT is csak az után lehet sikeres, hogy ezeket valaki visszatette. Annak ellenére is, hogy látszólag sikerült visszaállnia.
Remélhetőleg találsz rá custom -ot és nem fekszik meg tőle a telefon. Viszont azzal is óvatosan, mert van ami szeret loggolni, sms -t küldeni. Sok sikert hozzá.
-
Makifeju
tag
válasz
Makifeju #7426 üzenetére
Nos,válaszolnék a kérdéseidre:
A telefon családon belüli készülék. Az vadiúj vírus azt takarja hogy beépült az alap szoftverbe,így indítás után azonnal a saját dolgait kezdte csinálni (internetre fel,ott egy olyan oldalra amire a google csupán 2 találatot ad ki),illlete 2-3 perc után lefagyott az egész. Recovery a harmadik,4009d-s változat ment fel rá,rootolni én rootoltam. Szervízbe azért nem viszem mert ha fizetni akarnék érte,már megtehettem volna,viszont miért adjak pénzt olyasmiért amit én is meg tudok csinálni,elvégre ezért is van ez a hely ahol most vagyunk.
Tudom hogy csak egy gyári rom kellene,hát ezért is vagyok itt,mert hogy nem találtam gyári romot sehol sajna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A kínai gyártó legújabb terméke kedvező áron kínál nagy, bár kevésbé minőségi kijelzőt és egész erős hardvert, mindemellett kellemes dizájn és sebesség jellemzi.
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest