- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Udreeh
újonc
Valaki tudna segíteni?
A One Touch Center-en keresztül akartam a számítógépről a telefonra képet (egyet) másolni, de nem engedte, azt írja ki, hogy: "Insufficient storage space in the phone." Nincs még benne SD kártya, de van rajta elég hely, több, mint 1 Gb. Természetesen így zenével nem is merek próbálkozni. Máshogy meg nem ismeri fel a telefont a számítógép, bár kiírja, hogy "E" meghajtó, de belemenni nem lehet. Akármit állítgatok a mobilon, a Fejlesztői beállításoknál be van állítva az USB hibaelhárítás. Volt az a lehetőség, hogy a Tárhelyre rámenni, és ott a "Számítógépes USB kapcsolatra" de most már az sem jön be, hiába dugtam be, és megyek rá, nem történik semmi. (Miért, amikor eddig működött?) Igaz, ott is hiába állítottam bármelyikre, nem sikerült semmit összehozni a számítógépről telefonra másolással kapcsolatban.
Valakinek valami ötlete van esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest