Hirdetés

Alcatel One Touch Pop C5 - túlsúlyos

Hirdetés

Bevezető, tartozékok

Nagyot változott a világ a telekommunikációban. Egy Alcatelről évekkel ezelőtt csak az olcsó, színes, egyszerű és kvázi „eldobható” mobilok ugrottak be mindenkinek. Most meg egyre ügyesebben nyomulnak előre az okostelefonok hatalmas tengerében, olyan komoly darabokat lerakva, mint például az Idol X. Persze komoly ellenfelekkel kell megküzdeniük, mondhatni házon, illetve országon belülről is, hiszen Kínában most cégek tucatjai próbálnak kitörni az ismeretlenség homályából.

Alcatel One Touch Pop C5
[+]

Az Apple kivételével minden gyártó tudja (vagy rájön előbb-utóbb), hogy szélesebb palettával jobban fel lehet tornászni az eladásokat (az alma más módon közelíti meg ezt). Ennek abszolút top mestere a Samsung, akiknek már annyi típusuk van, hogy szerintem a koreai nagyfőnök se tudja pontosan. Az Alcatelnél a Pop-széria immár második generációját éli, a régebbi M’Pop, S’Pop és társai helyett most a Pop C néven futnak az ide tartozó készülékek. A jelenlegi széria öt tagot számlál, most a középső, Pop C5 került hozzánk a hazai képviselet jóvoltából.

Alcatel One Touch Pop C5
[+]

Szerencsére ezúttal teljes értékű gyári dobozt is kaptunk, a csomagolás tipikusan alcateles, minimális csicsa, a telefon képe és neve van hangsúlyozva. A csomagot kinyitva egyből a készülékbe botlunk, a belső részt kihámozva a tartozékok is előbukkannak. Nagyon meg fogunk lepődni, ugyanis töltőfej, USB kábel és sztereó füles képezi a tartalmat, pont mint kb. 120 másik telefon esetében.

Alcatel One Touch Pop C5
[+] Apple iPhone 4 vs. Alcatel OT Pop C5

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés