- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habell
tag
2013 augusztusban vettem az OT 6030D telefonomat. Folyamatosan írtam róla, bár a gondokkal jöttem csak, mellette azért voltak jó dolgok is
Most még mindig ezt a telefont használom bár már egy jó fél éve megkeseríti az életemet, csak lusta vagyok lecserélni.
A hívás lista, névjegyek, bármikor lefagy főleg akkor amikor gyorsan kéne megnyitni általában akkor amikor fontos lenne... ez az eleje óta meg volt.
Továbbra is váratlanul ki tud kapcsolni és újra indulni...
Az akksi sem a régi, a 12 órát nem bírja ki, folyamatosan wifi- adatforgalom mellett ha nincs nyomkodva akkor max 6 óra. A 30 % alatti szuper gyors merülés és kikapcsolás bámulatos, hogy viszi végbe. Töltőre helyezve vissza kapcsolva pedig kiírja, hogy 27 %. Sokszor úgy érzem hogy a telefon saját magát becsapja
Szóval akksi gondok vannak, bármikor gondol egyet és amire korábban nem merült gyorsan, arra vesz egy sprintet..
Gyakran eltűnnek az appok másodpercekre ha feloldom, és csak az üres hátteret nézem, ilyenkor felülről lehúzom a legördülő listát és magához tér, beugrik minden.
Ami végképp betette a kaput most, hogy a Fb. alkalmazást ha megnyitom újra indul a telefon. A messenger az megy gond nélkül, de fb-t nézni már 2 hete nem tudok rajta... bosszant. eljött az idő a váltásra... az is lehet hogy vírusos a telefon, bár van rajta ilyen vírus védelem...
A formája stílusa töretlenül tetszik... vigyáztam is rá, tokban, fóliázva volt mindig és most is, apro mikro karcok érték. láttam 20 ezer körül megy újonnan így ez már rajtam maradt valószínű használtan...
A kamera sosem volt jó, ezt megszoktam benyeltem, hogy azt nem nagyon kell használni mert egy fos...
Gyakori hibája, hogy hívást nem tudok fogadni, cseng, jelzi, mutatja, de nem tudom elhúzni a zöldet hogy felvegyem, és a pirosat sem hogy kinyomjam, nem reagál semmire... max ha lefordítom nem ad ki hangot ez is elég bosszantó. mindig meg kellett várnom a hívás végét, utána tudtam a telefonhoz hozzá érné ér érzékelt mindent, egyből hívhattam vissza az embert...
A 2013-as árát így 3 és fél után úgy gondolom megszolgálta azért...
Lássuk be ha most vennék egy 150 ezres Iphone-t az is 3 év után csere... Ezért valószínű, hogy most is valahol 60-80 ezer között fogok venni dual simest... ( ez magán vélemény )
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest