Új hozzászólás Aktív témák
-
petersop
csendes tag
válasz
SoulesRaiden #1015 üzenetére
Sajnos nem igazán.
Amit találtam azt már feljebb is linkeltem, de itt már a 4.2 verzióról ment a beszélgetés, amiről idehaza semmi hír. -
petersop
csendes tag
válasz
SoulesRaiden #1013 üzenetére
6030D
Ezért is problémázok, hogy arra készülékre jött valami frissítés, de erre semmi.
Pedig szerintem a beltartalom ugyanaz, csak a 6030D kétkártyás. -
petersop
csendes tag
válasz
SoulesRaiden #1011 üzenetére
Szia !
Amit leírtál az a "FOTA" frissítés.
Erre is írtam, hogy nem talál semmit. -
petersop
csendes tag
válasz
SoulesRaiden #1009 üzenetére
Szia !
És ezt a frissítést hogyan lehet megszerezni?
Én már próbáltam a "FOTA"-t, illetve az "Alcatel OneTouch Update" programot is, de semmi frissítést nem hozott le. -
petersop
csendes tag
válasz
SoulesRaiden #1004 üzenetére
Szia !
Igen a "magyar" ügyfélszolgálatnak írtam, többször is.
Pénteken válaszoltak ezekre egymás után, a bemásolt válaszhoz hasonló a sablon szöveggel (gondolom : Ctrl+C,Ctrl+V).Nekem az a nagyon furcsa, hogy erre a készülékre semmi frissítés nincs, a készüléken továbbra is "4.1.1. build 01001" van. Eközben máshol már a 4.2.2. verzió is megérkezett, így gyanítom, hogy a te általad megírt verzió Magyarországon soha nem lesz elérhető hivatalos formából. Valószínűleg túl kicsi a piac, hogy törődjenek velünk.
-
DxxD25
tag
válasz
SoulesRaiden #1006 üzenetére
ha esetleg tudnál adni egy email címet, vagy linket megköszönném
akár pü-be is -
DxxD25
tag
válasz
SoulesRaiden #1004 üzenetére
ha jól tudom mtk6577 van a telefonban, ahhoz meg nincs 4.4-hez driver. akkor a 4.3-hoz nem kell? még a 4.2.2-es frissítés se ért el ide, én nem hiszem hogy lesz majd 4.3, de a remény hal meg utoljára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest