- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- iPhone SE 4 dummy pózol a kamerának
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
DxxD25
tag
segítségre lenne szükségem.
este ki lett kapcsolva a teló, de reggel hideg zuhanyként ért hogy nem kapcsol vissza, mondván a titkosítás nem sikerült befejezni, vagy mi. ott van alul hogy gyári visszaállítás, beadja a recovery-t, de ott hiába a reset, nem kapcsol be ugyan azt írja. mi a jó isten baja lett megint? -
DxxD25
tag
sziasztok.
ha valaki megtalálja a magyar 4.2-t a telefonra, tudná linkelni? angolul sajnos nem tudok, tehát kilőve az a verzió.
morelocale meg semmit sem ér, számomra. -
DxxD25
tag
válasz SoulesRaiden #1006 üzenetére
ha esetleg tudnál adni egy email címet, vagy linket megköszönném
akár pü-be is -
DxxD25
tag
válasz SoulesRaiden #1004 üzenetére
ha jól tudom mtk6577 van a telefonban, ahhoz meg nincs 4.4-hez driver. akkor a 4.3-hoz nem kell? még a 4.2.2-es frissítés se ért el ide, én nem hiszem hogy lesz majd 4.3, de a remény hal meg utoljára.
[ Szerkesztve ]
-
DxxD25
tag
most vettem észre, hogy a beállításoknál a megjelenítés menüponton belül bekerült valami HDMI féleség. nem tudom mire való, de valakinek biztos jó
-
DxxD25
tag
én megosztanám veletek a tapasztalatom a frissítés kapcsán
szombaton jött a frissítés, fel is pakolta, azon kívül hogy a google drive alap alkalmazás lett, nem láttam változást.. de, ma suliba feltűnt, hogy az akku sokkal jobban bírja. eddig max fél 3-ig bírta, addigra mindig lement 10% alá, buszon zenehallgatással, játék, fészbuk ugyan így volt ma is, hoztam az átlagot mint minden nap, de még most is 48%on vagyok ami szerintem egész jó, meg talán mint ha gyorsabb is lenne picivel az egész rendszer. -
DxxD25
tag
válasz brainticket #974 üzenetére
ez szerintem csak egyedi hiba lehetett. nekem semmi baj nincs vele, bár már egy jó ideje nincs nálam, majd valamelyik nap érkezik vissza.
-
DxxD25
tag
válasz blasi19R #957 üzenetére
hivatalos rom, amit az oroszok adtak ki az Idol 6030D-re, de 6030X-en is működik.
igen, minden működik.innen lehet letölteni, de nem tudom ezt hogyan kell feltenni, ha valakinek sikerül, nekem is elmagyarázhatná, esetleg egy TWRP mentést csinálna róla, és feltöltené valahova, azt én is nagyon megköszönném.
[ Szerkesztve ]
-
DxxD25
tag
gondoltam megosztom veletek a 4.2.2-es tapasztalataimat.
hetek óta használom, nem vágyok vissza a 4.1.1-re.
szerintem sokkal szebb az egész, több funkció, stb.
igaz nincs benne magyar nyelv, de egy lengyel fórumon van egy rom, amiben van magyar, de azt nem tudtam feltenni a készülékre, mivel nem vagyok annyira jártas ebben, egyszerűbb volt twrp backups-al visszaállítani.
amikor az xposed-hez telepítettem a tinted statusbar-t, és a gravitybox-ot, bootloop lett a vége. szerencsére, egyik lengyel barátunk megosztotta a fórumon, hogy ha a 2.3.1-es verziójú xposed-et használod, működik, és tényleg.
ami mellette szól: szebb felület, gyorsabb, nekem lassabban is merül mint 4.1-el, új funkciók
ami ellene szól:a magyar nyelv hiánya.ha esetleg bármi kérdés felmerül, szívesen válaszolok rá.
[ Szerkesztve ]
-
DxxD25
tag
elkövettem egy hatalmas hibát.. romot cseréltem, nem csináltam biztonsági mentést..tudom-tudom.. a rom magyar, de a vaku nem jó, kamera se, a többit még nem tudom, nem rég tettem fel.. ha valaki tudna csinálni egy mentést a gyári rom-ról, és valahova feltöltené, azt nagyon megköszönném!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 13 128 Gb
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB !!! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 1TB !!! Black Titanium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA