- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kikapcsolva is megtalálható a OnePlus 13
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
-
Mobilarena
Alcatel One Touch Idol 2S
Új hozzászólás Aktív témák
-
gears27
aktív tag
Hát nekem elég keszekusza, de lehet csak én vagyok nyomi
Seggsztézis
-
gears27
aktív tag
Èn fentebb csak egy angol fórumot látok linkelve. Vagy mèg előrèbb keressem?
Seggsztézis
-
gears27
aktív tag
Nem írná le valaki szájbargósan a frissités menetét? Már csak azért is, mert aki nem vágja az is neki merjen állni
[ Szerkesztve ]
Seggsztézis
-
gears27
aktív tag
Amit igazából nem èrtek, hogy mièrt nincs elèrhető 5.0 legalább. Ez a szèria után nem sokat dobott piacra az alcatel, hogy igy megfeletkezzen róla. Ès szerintem nem is sikerült annyira rosszul.
Seggsztézis
-
gears27
aktív tag
Sziasztok. Volt nálam átfutóban egy alcatel pop c7 ès milyen èrdekes, hogy arra annyi fözött rom van, hogy alig lehet választani. Erre meg nincs pedig ez jobb telefon. Ez milyèrt van?
Seggsztézis
-
gears27
aktív tag
Egyébként amit kicsit furának tartok, hogy mindenféle noname telefonra kijött vagy eleve 5-ös androiddal adják ki, ezt a telot pedig elfelejtették.. Pedig ha jól tudom ettől csak a 3 ami ujabb.. Tehát nem értem az alcatel logikáját. Bár az sem volna rossz ha valaki összehozna rá valami faja romot
[ Szerkesztve ]
Seggsztézis
-
gears27
aktív tag
sziasztok! A szavak "felajánlását" hol tudom kikapcsolni? Bármit irok mindig felajánl valamit és baromi idegesitő megoldva
[ Szerkesztve ]
Seggsztézis
-
gears27
aktív tag
Nekem is S van de ez mitől másabb mint a sima?
Seggsztézis
-
gears27
aktív tag
És akkor [ez]?
Seggsztézis
-
gears27
aktív tag
válasz Ochocinco46 #5292 üzenetére
köszi a választ... Azt lehet tudni h miért? Illetve érdemes rá más romot tenni?
Seggsztézis
-
gears27
aktív tag
sziasztok! 5-ös android elérhető már?
[ Szerkesztve ]
Seggsztézis
-
gears27
aktív tag
Sziasztok! Volna pár kérdésem a telóval kapcsolatban(idol 2s) 1: 4.4 android lesz-e? Ha igen mikor? 2: Háttérben futó alkalmazásokat lehet kiiktatni valahogyan, vagy az automatikus? illetve kb 2 hónapos a telo de max 5-8 órát birja az akksi normál használat mellett. Játék vagy net alatt max 1-2 óra. Ez normális vagy vigyem vissza?
Seggsztézis
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Direct One (műholdas és online TV)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Huawei P30 Pro 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone Xs 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12S 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!