Hirdetés
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobil flották
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Alcatel One Touch Idol 2S
Új hozzászólás Aktív témák
-
matyiGo
aktív tag
Ezt a telefont ezért az árért azzal a kompromisszummal hozták létre hogy nem költöttek szoftverfejlesztésre. Hardwerre és dizájnra költöttek. "Naivan" bíztak abban hogy elég rugalmasan fog működni rajta az android különösebb optimalizálás nélkül.*
Én 42 ezret költöttem erre a telefonra. nem adtam volna érte többet. ez az én döntésem volt, tudtam hogy mit veszek
Értem egyébként a panaszokat s engem is zavar a dolog, a legrosszabb az benne hogy ha beteszel egy kártyát rögtön felajánlja hogy az legyen az elsődleges, pedig a valóságban nem tudja megoldani ezt. szóval komoly problémák vannak ezt megértem, viszont azt is értem hogy hogy működik az okosteló piac. *pontosan tudták hogy nem a jól optimalizált szoftver adja el a telefont hanem a dizájn és a specifikációk. én kb tudtam hogy mit veszek és mit kockáztatok, mindennek tekintetében én úgy gondolom hogy jól költöttem el a pénzem.
... nem szoktam ajánlani ezt a telót a barátoknak. Sony Xperia M2 és LG g2mini ami ilyen árban van és megbízható. egyiknek sincs ilyen szép kijelzője, vékony kávája, jó dizájnja, gyors hardvere de jól van optimalizálva azaz a gyorsaságot hozza plusz még megbízható is. Az alca idol s2 akkor megbízható telefon ha tudsz a gyártó fejével gondolkozni és legalább egy picit geek vagy.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Nyugodtan írj nekik levelet ömlesztve és tömegesen. A második után meg spamlistára tesznek és csak tovább hergeled magad, hogy automata válasz sem jön. Ha komolyan valami választ vársz, akkor az alcatel facebook oldalán kell nyaggatni őket. Na ha oda sokan írnak egyforma panasszal, akkor majd talán lesz foganatja, mert az ottani reklámokra tudom, hogy költenek rendesen a brand építés miatt. Egyébként meg nem tudom, hogy egyáltalán lesz-e rá frissítés, ugyanis nyáron lesz 1 éves a telefonom és lejár a garancia róla. Kifutó modellre pedig nem szoktak fejleszteni. Bár ne lenne igazam.
-
dutrás
őstag
A lelkemből beszéltél.
Tökéletesen egyetértek veled!
Tegnap lett tele a hócipőm a telefonnal.Ez messze nem belépőszint!Már csak a hardvere miatt sem az ára méginkább a közép felső szintet súrolja.
De mint én is kifejtettem még a belépőszintől sem elfogadható a jelenlegi működés![ Szerkesztve ]
P50 pro/P40 Lite
Új hozzászólás Aktív témák
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Asszociációs játék. :)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest