- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kikapcsolva is megtalálható a OnePlus 13
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
-
Mobilarena
Alcatel One Touch Idol 2S
Új hozzászólás Aktív témák
-
pulai1000
tag
Nem akarok okoskodni de ha csak a a kamera miatt vitted szervizelni,akkor el kapkodtad szerintem.Várhattál volna az állítólagos ígért frissítésre.Nekem pl a Cinema fv5 app megoldotta a kamera hibát bár hang még mindig zajos.De a memória kezelés továbbra is fen áll,de együtt lehet vele létezni. Egy biztos én ha szervizbe küldeném, állapot felméréssel küldeném,magyarán le íratnám,hogy karc mentesen küldtem be. Igy jogosan tudnák reklamálni hogy karcos,ugyanis a javításból eredő hibákért a szerviz a felelős.Ettől függetlenül tény,ha vesz valamit az ember akkor el várja a tökéletes működést.Szerintem ha a frissítés után nem változik a helyzet és továbbra sem javul meg a készülék,akkor vissza kell venniük a telefont javítás nélkül.Mert úgyse tudják meg javítani.Egy kis példa,én egy Lg LCD tv vetettem vissza a gari lejárta előtt 1 hónappal mert,nem volt jó a HDMI port.Szoftveresen nem volt jó mert a 1.4 szabványt nem ismerte fel.Nem tudták javítani,csere utalvány,új tv és kész. Telefonnal is ugyanez a helyzet nem kell belenyugodni,hogy rá.........tál ez nem így működik.Reklamálni kell és fenyegetőzni, írni panasz levelet a Telenornak,fogyasztó védelemnek is írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P30 Pro 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone Xs 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12S 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!