Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
-
Mobilarena
Alcatel One Touch Idol 2S
Új hozzászólás Aktív témák
-
pulai1000
tag
Nem akarok okoskodni de ha csak a a kamera miatt vitted szervizelni,akkor el kapkodtad szerintem.Várhattál volna az állítólagos ígért frissítésre.Nekem pl a Cinema fv5 app megoldotta a kamera hibát bár hang még mindig zajos.De a memória kezelés továbbra is fen áll,de együtt lehet vele létezni. Egy biztos én ha szervizbe küldeném, állapot felméréssel küldeném,magyarán le íratnám,hogy karc mentesen küldtem be. Igy jogosan tudnák reklamálni hogy karcos,ugyanis a javításból eredő hibákért a szerviz a felelős.Ettől függetlenül tény,ha vesz valamit az ember akkor el várja a tökéletes működést.Szerintem ha a frissítés után nem változik a helyzet és továbbra sem javul meg a készülék,akkor vissza kell venniük a telefont javítás nélkül.Mert úgyse tudják meg javítani.Egy kis példa,én egy Lg LCD tv vetettem vissza a gari lejárta előtt 1 hónappal mert,nem volt jó a HDMI port.Szoftveresen nem volt jó mert a 1.4 szabványt nem ismerte fel.Nem tudták javítani,csere utalvány,új tv és kész.
Telefonnal is ugyanez a helyzet nem kell belenyugodni,hogy rá.........tál ez nem így működik.Reklamálni kell és fenyegetőzni, írni panasz levelet a Telenornak,fogyasztó védelemnek is írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max / Natural Titanium / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (156)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (142)
- iPhone 13 Pro / Graphite / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (143)
- iPhone 12 / Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (147)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (152)
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest