Hirdetés
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A Xiaomi 15S Pro a Qualcommnak és a MediaTeknek szól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Alcatel One Touch Idol 2S
Új hozzászólás Aktív témák
-
allkatel
csendes tag
Na, kérem alássan, hol is kapható a topic tárgya, a 2 S? Hát akkor ugye ez egy bivalynagy TELENOR reklám topic!
Egy frászt!
Ez egy kocsmai beszélgetés - sör nélkül. És ha ott szabad a szó - még ma, addig itt se csomagoljuk száraz szabályzatokba magunkat és szavunkat.
Média fogyasztóként rádiót hallgatva, tv-t nézve is furcsállom, hogy idomított riportalanyok, betelefonálók egyre kínosabban kerülik cégek, márkák említését, pedig amatőrök. Az meg kimondottan dühítő, ha esetleg érdekelne, amiről folyik nagyba' szó, de szemérmesen el kell hallgatni, hogy hol lelhető fel a valami vagy valaki. A bűnpártolással felérő modoroskodás csúcsa pedig az, amikor átverésről, becsapásról a gazemberek/cégek nevesítése nélkül, rébuszokban beszélnek, legyen csak még több áldozatuk!Reményeim szerint soraim közül kitűnik, hogy nem kigyomlált információk miatt látogatom a topicot, hanem azért, amit mindannyian ide tesztek. Ha kell, megköszönöm külön azokat az infókat amikor pl. "ruhát" kerítettetek a kicsikére és linkeltétek a forrást.
Természetesen értem én, hogy üdvösebb lenne priviben cserélni az ilyen infót - no meg jóval komótosabban, bürokratikusabban, lassabban, stb. És egyébként meg nem társkereső topicba járok.Végül kiscserkész becsületszavamra megigérem, ha bármely hozzászólásban nyilvánvaló reklámot látok, azonnal becsukom a szemem! Így számomra nem kell gyomlálni senki szövegét - remélem, ezzel sok terhet leveszek az illetékesek válláról
-
kisnokia
aktív tag
Köszönöm a jókívánságot
Természetesen csak azért említettem a tokot, mert az is gyakori kérdés, hogy mi válik be. (Sajnos az Idol 2 S eléggé ritka, így viszonylag kevés hozzá a kiegészítő. Valahol kifejezetten Telenor márkanéven futottam össze vele, tehát szinte kizárt, hogy más szolgáltatónál, vagy függetlenül megjelenjen.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Samsung Galaxy A52 6/128GB Kártyafüggetlen + Dual SIM
- iPhone 15 Pro Max / Natural Titanium / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (156)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (142)
- iPhone 13 Pro / Graphite / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (143)
- iPhone 12 / Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (147)
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest