Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• allkatel

csendes tag

válasz Mr X #1483 üzenetére

Na, kérem alássan, hol is kapható a topic tárgya, a 2 S? Hát akkor ugye ez egy bivalynagy TELENOR reklám topic!
    Egy frászt!
    Ez egy kocsmai beszélgetés - sör nélkül. És ha ott szabad a szó - még ma, addig itt se csomagoljuk száraz szabályzatokba magunkat és szavunkat.
    Média fogyasztóként rádiót hallgatva, tv-t nézve is furcsállom, hogy idomított riportalanyok, betelefonálók egyre kínosabban kerülik cégek, márkák említését, pedig amatőrök. Az meg kimondottan dühítő, ha esetleg érdekelne, amiről folyik nagyba' szó, de szemérmesen el kell hallgatni, hogy hol lelhető fel a valami vagy valaki. A bűnpártolással felérő modoroskodás csúcsa pedig az, amikor átverésről, becsapásról a gazemberek/cégek nevesítése nélkül, rébuszokban beszélnek, legyen csak még több áldozatuk!

Reményeim szerint soraim közül kitűnik, hogy nem kigyomlált információk miatt látogatom a topicot, hanem azért, amit mindannyian ide tesztek. Ha kell, megköszönöm külön azokat az infókat amikor pl. "ruhát" kerítettetek a kicsikére és linkeltétek a forrást.
    Természetesen értem én, hogy üdvösebb lenne priviben cserélni az ilyen infót - no meg jóval komótosabban, bürokratikusabban, lassabban, stb. És egyébként meg nem társkereső topicba járok.

Végül kiscserkész becsületszavamra megigérem, ha bármely hozzászólásban nyilvánvaló reklámot látok, azonnal becsukom a szemem! Így számomra nem kell gyomlálni senki szövegét - remélem, ezzel sok terhet leveszek az illetékesek válláról :R

• kisnokia

aktív tag

válasz Mr X #1483 üzenetére

Köszönöm a jókívánságot :) Természetesen csak azért említettem a tokot, mert az is gyakori kérdés, hogy mi válik be. (Sajnos az Idol 2 S eléggé ritka, így viszonylag kevés hozzá a kiegészítő. Valahol kifejezetten Telenor márkanéven futottam össze vele, tehát szinte kizárt, hogy más szolgáltatónál, vagy függetlenül megjelenjen.)

Új hozzászólás Aktív témák