- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
janosgal
tag
válasz
babosmiki #125 üzenetére
Sziasztok!
Kb. 1 napja használom a Hero-t. Eddig nagyon tetszik. Jól össze van rakva, nem recseg-ropog. Hatalmas a kijelző és a színei gyönyörűek. A teljesítménye nem ér fel a G2-höz, de nem használok ilyen teljesítményigényes szoftvereket.. A mindennapi használathoz (telefonálás, e-mail, facebook, böngészés stb.) szerintem teljesen elegendő. Volt már előtte Alcatel telóm (TCL Idol X), úgyhogy az alcatel felület nem volt meglepetés. Ha valakinek nem jön be, vannak alternatívák playen. Néhol vannak röccenések a menüben lapozgatva, de erre nem vagyok allergiás. Akksia jól bírta (éjszakás voltam és nyomkodtam rendesen). A LED-es fliptok jópofa. Bár lehet hosszútávon nem fogom használni. A füles amit adtak hozzá, szerintem elég jó, nem kukába való. Bár azért a Soundmagic E10-emhez nem ér fel. Egy negatívum is. Elég lassan töltődik. 30%-ot töltött másfél óra alatt. A G2 ennyi idő alatt feltöltött 0-100%-ra. Pedig a töltőre 2A van írva.
Ha van valami kérdés, írjatok nyugodtan. -
janosgal
tag
válasz
babosmiki #99 üzenetére
Hát ez nem túl jó hír. Nekem is G2-m van. Gondolkodom a cserén. Vonz a nagy kijelző és a csinos dizájn, de a gyengébb hardver és a megbízhatóság miatt gondban vagyok. Mondjuk komolyabb játékokkal nem játszom, főleg böngészésre és filmnézésre használnám. Első számú szempont a kijelző-telefon méret arány nálam. Ezért is van most G2-m és ezért nézegetem ezt a telót is. Nagyon más alternatíva nincs.
Köszönöm a választ, most még jobban elbizonytalanodtam :S -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 - 64 GB - független
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Bomba ár! Dell Latitude E4300 - Intel P9400 I 3GB I 160GB I 13,3" I DP I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest