- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vomir1
tag
válasz
korcsillio #171 üzenetére
Hát ha játékra vagy ilyesmire is használod, akkor semmiképp.. nem birja el a hardver a fullhd-s megjelenítőt, és a komolyabb játékok mind szaggatnak rajta.
-
vomir1
tag
válasz
korcsillio #169 üzenetére
Szia! Olyan 45-50 körül megy kb a hibátlan. kamerája számomra tökéletes, kategóriájánál jobb szvsz
-
korcsillio
addikt
Üdv.Használtan mennyit ér most egy ilyen készülék?Kamerája elfogadható?
-
ReWGeT
tag
válasz
anakondadj #165 üzenetére
Picit több időm lesz fel is rakom
-
anakondadj
csendes tag
Ugy néz ki lessz lollipopunk
-
anakondadj
csendes tag
Sziasztok,jó kilátások..http://51lollipop.website/alcatel-one-touch-hero-8020x-lollipop-5-1-update-tutorial/
-
vomir1
tag
Srácok, ki vagyok akadva...
Most én ebből azt veszem le, hogy már nem is érkezik frissités a telefonhoz... szerintetek?
-
ReWGeT
tag
4.4.2
valaki próbálta már? -
-
vomir1
tag
Valakinek Jött már frissités, vagy megtudta oldani a frissítést? 01001 a verziószám, és nem talál újabbat, külföldi oldalakon meg már 01007nél tartanak
-
ReWGeT
tag
csak abból indultam ki, hogy eddig 3 évig egy Galaxy S-em volt, amit romolgattam, és volt egy pár rom, ahol hasonló értékek voltak, a rendes cyanogenmodnál csak a kijelző volt kb 50% wifi max 8% android rendszer 5% és ennél kisebbek voltak ezek a készenlét meg hasonló értékek.
minden esetre fura hogy ilyen nagy részét használja az akksinak -
szaki04
senior tag
Nektek a One Touch Center-el Wi-Fi-n keresztül kapcsolódik a számítógéphez a telefon?
Egyszerűen nem bírom összehozni a dolgot... nem tudom mi lehet a gond. -
szaki04
senior tag
Húha, ez baromi nagy, pedig volt ConCorde telefonom, az 5,7" kijelzővel rendelkezett. Az kisebbnek tűnt mint ez... Egyébként remek készülék, a vételárat maximálisan megérte. A kijelzője gyönyörű, nem hezitál, kapkodja a lábát, nem akad, pörög rendesen a gép. A színe nem is fekete, inkább sötétkék, jól áll neki. Holnap meghajtom egy kicsit, lássam mit bír, ha egy kicsit pörgősebb a napom.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
koviadi0330 #141 üzenetére
Én egy ilyen szettet rendeltem hozzá. 7 dollárt szerintem megér.
Talán ideér még karácsony előtt.A Nillkin tokok már bizonyítottak az előző telefonjaimnál.
Atombrutálminőségi cuccok.Jahhh, és gondolom a linkből már rájött mindenki, de azért leírom:
TCL Hero N3 (Y910) néven is lehet keresni a készüléket. -
szaki04
senior tag
válasz
koviadi0330 #141 üzenetére
Hmmm... Pedig azt gondoltam, nyújt valamennyi védelmet a készüléknek. Mindegy nézek valamit E-bay-en, vagy a kínai 1000 aprócikkesnél... :-)
-
janosgal
tag
válasz
koviadi0330 #140 üzenetére
Sziasztok.
Létezik egy stabil béta 4.4. Kb 1 hétig volt fenn. Nem tökéletes, de igéretesnek tűnik. Szerintem nem sok idő van már a kiadásig. -
adapter07
csendes tag
A ledes tok inkább érdekes mint használható. Zsebben hordáshoz biztos nem jó. Könnyen elengedi a telefont ha oldalról megnyomod. A videotesztben említették, hogy a rögzítő fül széle éles és megkarcolhatja a telefon puha műanyag hátlapját. Ezt az elsőszériás darab hibájának tudták be, de mind ilyen. Ha erősen hozzányomódik a hátlaphoz szerintem sérülést okozhat. Persze egy reszelő csodákat tehet.
-
vomir1
tag
Sziasztok, valaki tud felvilágosítást adni arról, hogy a Herohoz is az Alcatel, és JBL "házasságából született" fülest adják-e?
-
adapter07
csendes tag
válasz
koviadi0330 #133 üzenetére
Magyar boltokban nemigen találsz, de az ebay-en sokféle tok kapható hozzá.
-
szaki04
senior tag
válasz
koviadi0330 #133 üzenetére
Hello! Amit adnak hozzá ledes tokot, az nem jó?
-
szaki04
senior tag
Rendeltem egy ilyen készüléket az E-Digital-tól. A hétvégén, éppen 59900.- Ft-ra le volt árazva. Remélem nem lőttem mellé nagyon...
-
janosgal
tag
Sziasztok!
Egy hetes balatoni nyaraláson vagyunk túl. A telefon nagyon jól vizsgázott. Nappal gyönyörű képeket készít. A videók is jól sikerültek, nekem teljesen megfelel. Az akkumulátor brutális. Folyamatos 3G, böngészés, zenehallgatás, videónézés, fényképezés, játék. Szóval nyüstöltem rendesen és nem igazán akart lemerülni. A kijelző napfényben jól olvasható, nem kellett hunyorognom. Ilyen méretű telefonon élmény a böngészés, és a videózás, ezt nagyon szeretem benne. Viszont a tokkeresés az nem járt sikerrel. Nem találok normális tokot hozzá. A kinyithatós és flippes tokokat nem szeretem. Sajnos ez még megoldásra vár. Jelenleg egy becsúsztathatós neoprene tokot használok, amíg jobbat nem találok. Kijelzővédő fóliát viszont gyorsan találtam. Németországból egy hét alatt megjött, 2db 800 Ft, ebayen keresztül. Sikerült is szépen felraknom, jól passzol rá.
Ha valakinek van kérdése, szívesen válaszolok rá. -
Matutitu
csendes tag
Egy hetes tesztelés után: el vagyok ragadtatva, imádom ezt a telefont
Gyönyörű a kijelzője, nagyon szép fotókat és videókat készít, nem találtam még olyan játékot vagy programot ami megakasztaná vagy egyáltalán belassítaná, az üzemideje elképesztő. Egész napos nyüstölés mellett is bőven kihúzza az 1 napot. Engem meggyőzött, megtartom.
Már csak egy jó tok kellene hozzá...
-
Matutitu
csendes tag
válasz
janosgal #126 üzenetére
Sziasztok! Én két napja vagyok egy Hero boldog tulajdonosa. Bár sok időm nyomogatni még nem volt, az elsődleges tapasztalatok pozitívak. Nagyon szép a kijelző, a korábbi (megjegyezném drágább, okosabb és LTE-s) telefonomhoz képest sokkal gyorsabb rajta a mobilinternet, jobb a wifi vétele, eddig minden programmal könnyen és gyorsan megbirkózott. Valóban a 2A-s töltő ellenére kissé lassan tölt, de cserébe még mindig az első töltéssel húzza, pedig a mobiladat kapcsolat nálam 24 órás, lement 25 alkalmazás frissítése és jó pár telepítése is. A LED-es flip-tok valóban nagyon szórakoztató, bár nekem nem nyújt elegendő védelmet a telefonon, így lesz még egy komoly harcom a piacon, mire találok 6 colos telefonra kulturált tokot.
Kérdésem, amire Ti hátha tudjátok a választ (egyébként ez a két dolog az ami kissé zavar): hogyan tudom a feleslegesen futó alkalmazásokat egyben kilőni? Korábbi készülékeimnél a home gomb hosszú nyomásával megjelentek a futó alkalmazások, alul egy összes leállítása gombbal és kész. Itt viszont csak olyan alkalmazáskezelőt találtam, amiben egyesével tudok leállítani, erre kellene valami alternatíva (egy fb app mégiscsak 160 megát zabál időnként, amire éjjel pl semmi szükségem nincs)
A másik, hogy a menü hátterét nem lehet a kezdőképernyő hátterétől eltérőre állítani? -
janosgal
tag
válasz
babosmiki #125 üzenetére
Sziasztok!
Kb. 1 napja használom a Hero-t. Eddig nagyon tetszik. Jól össze van rakva, nem recseg-ropog. Hatalmas a kijelző és a színei gyönyörűek. A teljesítménye nem ér fel a G2-höz, de nem használok ilyen teljesítményigényes szoftvereket.. A mindennapi használathoz (telefonálás, e-mail, facebook, böngészés stb.) szerintem teljesen elegendő. Volt már előtte Alcatel telóm (TCL Idol X), úgyhogy az alcatel felület nem volt meglepetés. Ha valakinek nem jön be, vannak alternatívák playen. Néhol vannak röccenések a menüben lapozgatva, de erre nem vagyok allergiás. Akksia jól bírta (éjszakás voltam és nyomkodtam rendesen). A LED-es fliptok jópofa. Bár lehet hosszútávon nem fogom használni. A füles amit adtak hozzá, szerintem elég jó, nem kukába való. Bár azért a Soundmagic E10-emhez nem ér fel. Egy negatívum is. Elég lassan töltődik. 30%-ot töltött másfél óra alatt. A G2 ennyi idő alatt feltöltött 0-100%-ra. Pedig a töltőre 2A van írva.
Ha van valami kérdés, írjatok nyugodtan. -
Matutitu
csendes tag
Frissítésekről egyébként tudtok valamit? Kitkat várható?
-
Matutitu
csendes tag
válasz
janosgal #114 üzenetére
Sziasztok! Ma volt lehetőségem végre nem csak kézbe fogni, de kipróbálni is a Hero-t, kell nekem
Kérdésem viszont, hogy szerintetek az edigitalon értékesített Hero 2 sim-es változat lenne? Az extra funkciók között azt írják két sim-es, de memóriakártya foglalatot is megneveznek, ami ha jól tudom, a két sim-es verzióban nincs is...?? -
Matutitu
csendes tag
Sziasztok! Egyébként edigitalnal is lehet kapni, 109ezer a dual simes és most 15% van rá, szóval 93ezerért ez nagyon megéri szerintem
-
sweepy
csendes tag
válasz
janosgal #100 üzenetére
Én scribe hd-t akarom cserélni, de a kompromisszum nem engedi. A komolyabb alcatelek egyike se tud scribén kívül dualsim és micro sd-t kezelni. A dualsimre szükségem van, a filmekhez és a navihoz kell a 32giga sd hely.
Ezt megint eltóták. :-)
Ha dual sim mellett lenne sd fogadás, már repülne is a "kukába" a scribe hd. :-) -
janosgal
tag
válasz
babosmiki #99 üzenetére
Hát ez nem túl jó hír. Nekem is G2-m van. Gondolkodom a cserén. Vonz a nagy kijelző és a csinos dizájn, de a gyengébb hardver és a megbízhatóság miatt gondban vagyok. Mondjuk komolyabb játékokkal nem játszom, főleg böngészésre és filmnézésre használnám. Első számú szempont a kijelző-telefon méret arány nálam. Ezért is van most G2-m és ezért nézegetem ezt a telót is. Nagyon más alternatíva nincs.
Köszönöm a választ, most még jobban elbizonytalanodtam :S -
babosmiki
addikt
Na megvettem, végre!
Még mincs magyar nyelv, de remélem lesz hamarosan.
Eddig nagyon bejön a cucc, pedig G2-ről váltottam... -
Jocek_85
csendes tag
-
Dante684
csendes tag
[link]
Már itt is rendelhető roppant baráti áron, de nem várom meg hogy bekerüljön itthon forgalomba, és a szolgáltatói kínálatba.
Elfogyott a türelmem, inkább veszek egy g2-t pedig nagyon vártam a Hero-t... :S -
Dante684
csendes tag
Kíváncsi vagyok hogy szolgáltatói kínálatba mikor kerül be, ha egyáltalán bekerül.
-
babosmiki
addikt
Na, végre valami!
[link] -
babosmiki
addikt
válasz
xperiasigi #88 üzenetére
Ne feledd, ez MediaMarkt-os ár....
-
babosmiki
addikt
Na, én a németeknél megtapogattam a MediaMarkt-ban már lehet kapni 400 euro-ért. { 120 ezer Ft }
A dual simes volt kitéve, elsőre nagyon jók a tapasztalatok! Szép, relative kicsi { kjelzőhöz képest }, gyors és igen szép a kijelzője is. -
babosmiki
addikt
válasz
xperiasigi #85 üzenetére
-
babosmiki
addikt
válasz
xperiasigi #79 üzenetére
Hát nem jelent meg...
-
sixpak
nagyúr
válasz
xperiasigi #79 üzenetére
Hmmm...előbb is írhattál volna. Én már hónapok óta várom a megjelenést, de nem bírtam tovább várni, egy másik cég termékét választottam ehelyett.
Mindegy, majd legközelebb.... -
babosmiki
addikt
válasz
xperiasigi #79 üzenetére
Na ez gyors volt! Köszi!
És ez itthonra is vonatkozik? -
babosmiki
addikt
Igen nagy a csend a mobil körül...
Most akkor mikortól lesz elérhető? -
NorBoy007
újonc
Nagyon tetszik, bár még most sem tudom mi annak a plusz "kistelefonnak" a funkciója...
-
sandor01
csendes tag
Üdv!
A kis cerka ami a hátlapban .....nem "kopik el" egy idő után, mint mondjuk a Nokia 5800 ba.
Elég kellemetlen, amikor arra kell figyelni, hogy l ne hagyjam. Bár nem valószínű. hogy használnál ekkora kijelzőnél.Köszi az infót.
Ja köszi a tesztet.
-
pengwin
addikt
Hát ez nekem már kiváltana egy, 7"-os tabletet, 6"-os könyvolvasót... mindkettő jól jönne néha, de nem akarok ezért még 2 kütyüt venni. Telefonom cserére szorul, így 3 készülék lenne egyben, és úgy már egyáltalán nem drága, pedig nem vagyok üzletember.
Meg általában nem tetszenek a phabletek, de itt a funkcionalitás bőven kárpótol a méretért, szerintem.Az e-ink kabátról valami hír? Esetleg más (Mo.-on elérhető) készülékhez van valami hasonló? (mondjuk BT-al, microUSB-vel csatlakoztatható?)
-
akos727
senior tag
"Egyelőre nem nagyon akad olyan kínai készülék, ami a phabletek között versenyezne". Azon a legalább 30 féle 5" feletti telefonon kívül tényleg kevés van......
-
ddaydome
senior tag
Nagyon elegáns telefon szépen kialakított külsővel és belsővel. Nekem ilyenre nincsen igényem, de el tudom képzelni, hogy egy üzletember számára ez egy nagyon jó választás lesz.
-
Lomha 8V
addikt
Bejövős. Ritkán játszom a telefonon, de azért szeretem ha normálisan fut. Itt ez nem feltétlenül adott sajnos, de minden másra jónak tűnik.
-
Napfénysüti
nagyúr
Nem rossz az Alcateltől szerintem csak az árazáson fog múlni mennyire lehet sikeres. A 100k-s összeg azért elsőre kissé magasnak tűnik.
-
csongi
veterán
Lesz forraskod, uzletileg nem eri meg ha nem adjak ki.
Gondolj bele, a 4 magos mtk, ezekbe a cuccokba most eppen eleg, A4.2 drioddal.
Ez a soc akkor is penzt kell hogy termeljen, mikor atkerul az also kategorias hardverek koze ,vagyis olyan lesz mint most egy ket magos. De meg egy frissebb androiddal mindig elathato lesz az 4" koruli altti kategoriaba. Igaz akkor mar az android is magassabb verzio szammal jon ki. Szoval ezt a ziccert kihagyni nem fogjak.
lassabban mukodik a gepezet. A ketmagos Mtk cuccok 4.0 val jottek, azert csak van mar 4.2 hozza. -
AMD Power
titán
Egyre inkább számolni kell az Alcatelel mint gyártóval. Csak így tovább!
-
xperiasigi
őstag
nagyon szep ez a telefon...az alcatel egyre szimpatikusabb. az x+ is nagyon erosre sikeredett.nincs bajom az mtk-val de azert egy snapit bele rakhattak volna vagy ak legalabb a 8 magos mtk-t...
-
szebev
senior tag
Kar a kameraert! Az IFA-n csináltak fényképeket vele, és jobbnak tűnt, mint az akkori legjobb mobilok kameraja. Ezert vártam nagyon, de így már nem bántam meg, hogy G2-t vettem.
-
Urshini
tag
Hihetetlen sokat haladt, lépett előre az Alcatel. Én szurkolok nekik nagyon.
-
pengwin
addikt
Az e-Ink flip coverről esetleg van valami infó?
Ennyi pénzért nagyon jó oksotelefon+tablet+e-book reader hibrid lenne. -
Sztbeni
őstag
Jó teló, de előről tiszta G2
-
Legendd, meg tudnád kérdezni Alcatelék-től, hogy számíthatunk-e 4.4-re az Idol S esetében?
-
halkow
őstag
8 magosal valóban hero lenne így csak nagy testben kicsi spártai
valaki nem tudja hogy mi lett a tegnapi MA TV-s alcatel idol x-es videóval hova tőltöték?
-
Rover623
félisten
Csak hogy nehogy tévedés legyen: a Fast Math nevű "extra" nem Alcatel specialitás, hanem a Vision Objects cég MyScript Calculator-ának licence.
Az értékéből nem von le, faja kis app! -
-
mrlujoak
veterán
ez nem magyarázat a félig meddig költői kérdésemre...
Azért mert a gyártó már kínai, nem kötelező MTKval szerződnie.
Persze, neki jobb, olcsóbb, de a vevő jobban járna egy másik gyártó modelljeivel, még ha az minimálisan növelné a modell árát. (amit nemmellesleg egy kisebb felbontású kameramodullal még akár ellensúlyozhatna is a gyártó)...de mivel ez nem így van, marad a szemöldök ráncolás a 4.2.2 android és az MTK láttán...
-
-
-
mrlujoak
veterán
...miért kellett elrontani az MTK-val?!
-
nemlehet
őstag
Ez konkrétan nem igaz. Szimplán csak fényerő kérdése a dolog. Ráadásul ha matt fóliád van a telón akkor még annyira sem zavar a napfény. Megfelelő fényerejű telefonokat simán lehet látni napfényben is.
Az enyém csak tényleg nagyon erős direkt fényben van gondban ha maxra húzom a fényerőt. Persze ha automatára van rakva akkor az nem állítja be elég magasra, manuálisan kell. A régi Acerem maxos fényerőn is rosszul olvasható volt fényben tehát igen is különbözőek a telefonok ebből a szempontból.
-
-
SonyNex7
senior tag
Két ismerősömnek is van Alcatel teloja,középkategórából mindketten azt mondták többet nem vesznek ilyen márkát.
Nyilván ez sokkal jobb mindenben,de azért kíváncsi leszek majd a felhasználói véleményekre.
Minden telo ára kőként zuhan,szerintem sok a 100 e.Mire rendesen forgalomba kerül lesznek azért bőven ennyiért más alternatívák. -
banhammer
veterán
Note 3 tulajdonoskent meglattam a kepeket es azt mondtam magamban, hogy ez nem semmi.
-
moleculez
veterán
Végre valaki elkezdte a . eztleket az okos tokokat, már rég hiányolom. Jöhetne pl typecover is. A frissitesert kar, nagyon jól néz ki, meg jó is, játszani úgyse játszom, szóval jó lenne. Telefonálni lehet a melléktelon?
-
Gusztáv
addikt
Hatalmas piros pont a dokkoló csatlakozóért, remélem tényleg lesznek hozzá jópofa kiegészítők. Az eddig beharangozottak elég ígéretesek. Remélem a többi gyártó is kedvet kap valami hasonlóhoz.
-
Simi87
senior tag
És még 3,5-ös jack is van benne. wow.
-
-
-
-
Nem ehhez van az e-ink kijelzős tok?
(#28) Duliee: Erre gondoltam
update: "az év folyamán további tartozékok jelennek majd meg, mint például a miniprojektor, vagy az e-ink tok"
Ez elkerülte a figyelmem. -
Buci21
addikt
nem jon erre frissites, a mefiatek nem adja ki a driverek forraskodjat sajnos
vagy ha jon, akkor mimden 6589.tulaj, koztuk en is, repesni fog az oromtol
-
Bogyi007
veterán
Off: Alcatel One Touch Pop C7-ről várható majd teszt?
-
dreamdancer
őstag
Az Alcatel valóban egyre jobb, még ez a gigatepsi is egész megnyerő, bár én mindenképpen várnám a "Plus" verziót.
-
babosmiki
addikt
Nagyon várós a cucc, a két simes verzió még érdekes is lehet számomra!
Amúgy nekem elölről az Lg g2 jut róla eszembe...
Nagyon szupi ez a vékony káva a kijelző körül, pl a sony is tanulhatna tőlük.... -
BatchMan
senior tag
Még egyszer leírjátok, hogy napfényben is kiválóan látható, rátok borítom az asztalt. Utoljára a fekete-fehér LCD-s telefonom volt napfényben jól látható.
Most süt a nap. Menj ki, nézd meg. Látod? Nem látod! Na, látod. Minimum be kell árnyékolni, hogy az élesebb kontrasztokat ki lehessen venni. Az enyhébb átmeneteket pedig felejtsd el. Arrrgggghhh!
-
vicze
félisten
"tervek szerint lesz rá később frissítés, a pontos dátum azonban nem ismert"
Tervezgethetik, amíg a MTK nem szüli meg a 4.4-es SDK-t.Ez a SoC kevés a FHD-hoz ez van, az MT6592 pedig úgy 20e-vel dobná meg az árat(vagy többel), jóval drágább az a SoC. Azzal az árral meg egyáltalán nem lenne már olyan jó.
-
prolad
addikt
Remélem ebből is lesz + verzió 6592-vel.Arra már vevő lennék.
-
NeRo28
aktív tag
Szimpatikus a telefon,kár a hardverért!Fél év múlva 60-70 körül nagyon jó vétel lesz.
-
-
Fr0z3n
őstag
Megnézném melyik menő tsávó kapná elő dizsiben a kicsi telót
Lehetne mentegetőzni. Mondjuk az oldszkúl telefonkagylós headset után nehéz bármin meglepődni.
-
tjb007
nagyúr
„Az emelt órajelű, ARMv7 architektúrájú, 1,5 GHz-en pörgő négymagos processzor mellett egy PowerVR SGX544MP2 grafikus gyorsító dolgozik”
Tessék már ezt javítani MP1-re, az ilyen szándékos vagy véletlen elírások miatt terjednek a hülyeségek a fórumon.
(#7) Duliee
Az sem lett volna sokkal jobb.
-
-
tonerz
aktív tag
Nagyon jól néz ki ezzel a vékony kerettel, de jobban megérné az árát a 6592-vel.
-
Paul119
addikt
Mtk helyett még egy 4 magos s4 pro is jobb lett volna
Duliee: simán elég lett volna és akkor még komolyabb játékok sem fektetnék ki
Külsőre viszont szép lett -
TEtszik a vékony a káva, a jó formaterv, nekem első blikkre bejövős, remélhetőleg a Veletech-en is meg lehet tapizni.
Ejj viszont ide kevés a 6589T... akkor már friss/ebb hardver 6582-es. Tán úgy is lábkompatibilis... Ezt megugorhatták volna :/
FullHD-n ez elvérzik...
-
malnabokor
senior tag
Kiegészítő telefon a telefonhoz?
Életem első mobilja, ami pont Alcatel volt, olyan volt, mint ez a kiegészítő, igaz annak még csak két színű kijelzője volt (kék és fekete). Meg persze nem tudott bluetooth-t, és még sok minden mást
-
Crydan
senior tag
PowerVR SGX544MP2 egy MT6589T-ben?
Az a Intel Atom Z2580 SoC-ban van. -
joey04
titán
kicsit combosabb grafikus gyorsítóval még a 100k sem lenne sok érte.
-
f(x)=exp(x)
őstag
Köszönjük. Már olvasom is.
-
f(x)=exp(x)
őstag
Köszönjük. Már olvasom is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest