- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matutitu
csendes tag
válasz
janosgal #126 üzenetére
Sziasztok! Én két napja vagyok egy Hero boldog tulajdonosa. Bár sok időm nyomogatni még nem volt, az elsődleges tapasztalatok pozitívak. Nagyon szép a kijelző, a korábbi (megjegyezném drágább, okosabb és LTE-s) telefonomhoz képest sokkal gyorsabb rajta a mobilinternet, jobb a wifi vétele, eddig minden programmal könnyen és gyorsan megbirkózott. Valóban a 2A-s töltő ellenére kissé lassan tölt, de cserébe még mindig az első töltéssel húzza, pedig a mobiladat kapcsolat nálam 24 órás, lement 25 alkalmazás frissítése és jó pár telepítése is. A LED-es flip-tok valóban nagyon szórakoztató, bár nekem nem nyújt elegendő védelmet a telefonon, így lesz még egy komoly harcom a piacon, mire találok 6 colos telefonra kulturált tokot.
Kérdésem, amire Ti hátha tudjátok a választ (egyébként ez a két dolog az ami kissé zavar): hogyan tudom a feleslegesen futó alkalmazásokat egyben kilőni? Korábbi készülékeimnél a home gomb hosszú nyomásával megjelentek a futó alkalmazások, alul egy összes leállítása gombbal és kész. Itt viszont csak olyan alkalmazáskezelőt találtam, amiben egyesével tudok leállítani, erre kellene valami alternatíva (egy fb app mégiscsak 160 megát zabál időnként, amire éjjel pl semmi szükségem nincs)
A másik, hogy a menü hátterét nem lehet a kezdőképernyő hátterétől eltérőre állítani? -
Matutitu
csendes tag
válasz
janosgal #114 üzenetére
Sziasztok! Ma volt lehetőségem végre nem csak kézbe fogni, de kipróbálni is a Hero-t, kell nekem
Kérdésem viszont, hogy szerintetek az edigitalon értékesített Hero 2 sim-es változat lenne? Az extra funkciók között azt írják két sim-es, de memóriakártya foglalatot is megneveznek, ami ha jól tudom, a két sim-es verzióban nincs is...?? -
sweepy
csendes tag
válasz
janosgal #100 üzenetére
Én scribe hd-t akarom cserélni, de a kompromisszum nem engedi. A komolyabb alcatelek egyike se tud scribén kívül dualsim és micro sd-t kezelni. A dualsimre szükségem van, a filmekhez és a navihoz kell a 32giga sd hely.
Ezt megint eltóták. :-)
Ha dual sim mellett lenne sd fogadás, már repülne is a "kukába" a scribe hd. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy ruhás topik
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bittorrent topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Egyedi ékszerdobozka
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest