Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- Yettel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- MWC 2025: Most akkor van vagy nincs kék Nothing Phone (3a)?
- Mobil flották
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
rolywrx
tag
Valamivel sztem gyorsabb, de nekem tényleg nem volt bajom az eddigi sebességgel sem. Ez látható a videóban, amit feldobtam.
MX Video Playerrel próbáltam videókat, mp4 formátumban szépen vitte a 720p-s felbontásokat is. Klippekkel próbáltam.
ICS asszem akkor, amikor kb. a fém hátlapos verzió jön a piacra. Kb. nyár eleje-közepe, ahogy én hallottam.
-
rolywrx
tag
Majd csinálok fotót róla, de nálam:
Linpack single core-ban 49-52 MFLOPS lett több mérésből is.
AnTuTu pedig 3099 volt.
De majd még mérek 3D felület nélkül is.
A mobilarénás teszt számok sztem nem végleges szoftveren voltak.Egyébként volt a kezemben Honor már, ezért kérdeztem. Jópofa kis teló, megfelelően összerakottnak tünt. Hardware ugye hajszálra azonos, de az 59e és a 80e feletti ár között, ebben a kategóriában ez jelentős különbség.
Különbségek:
-Honor drágább
-995-ben van HDMI
-Honorban nagyobb az akksi, de kiváncsi leszek, mert a 995 1,5A akksija is nagyon jól bírja, ilyen szempontból biztosan jól optimalizált az Alcatel, lehet a sebesség rovására. Fene tudja.
-Alcatel 4.3"-as LCD, Honor csak 4". Tény hogy a 7-8mm átmérő különbség kinek számít kinek nem. -
xtr3m3
tag
-
nonolada1
senior tag
Sosem értettem igazán ezeket az optimalizálásokat,mivel a hardver ugye adott,szinte minden gyártó ugyanazokat használja,meg az Android is adott,nem értem mégis a különbségeket.De az biztos,hogy nem mindegy hogy egy adott lanchernek mekkora az energiaigénye.Mert van amelyik zabálja az erőforrásokat,valamelyik meg kímélőként hat rá.
-
rolywrx
tag
A lassú boot ok, de a 2-3 naponta újraindításnál kibírom azt az 1 percet.
A laggolást én nem vettem észre, vagy csak nem vagyok elég türelmetlen. Nekem napi használatban semmiféle akadás nem jött ki. Persze ha összehasonlítom a 2 magos Xperia S-el, akkor van különbség, de az függetlenül is több, mint a 2x-ese árban is.
A videómat visszanézve sem látok laggolást.
Sőt a nem mobilos oldalak megnyitása sem tűnik idegtépőnek, pedig egy www.mobilarena.hu-n láttam már drágább készüléket is megakadni.Nekem az akksi idő megfelel, így hogy egy teljes napot kihúz, de nyilván ez szubjektív. töltő van a lakásban 2 helyen, a kocsiban, az irodában. Szóval nem aggódom.
-
rolywrx
tag
Be tudod linkelni ez a videót? Kiváncsi lennék rá.
De eleve szép kis vádaskodást olvasni ki belőle a két kommentelő között.
Van otthon egy HD képes fényképezőm, ezért ha gondoljátok kattintok egy videót róla.
Amiről tudok videót készíteni, az a gyári SPB 3D felület és a GO Launcher.
Angry Birds Space, Antutu bench, Böngésző, Cut The Rope, Sygic GPS vagy amire ötletet adtok. Este talán lesz egy kis időm. -
rolywrx
tag
-
DarknessHope
senior tag
egyébként lesz belőle pár spéci verzió.. más színek.. és alu is.. előadáson mondták...de hogy ez szolgáltatóhoz bekerül e nem tudni v hogy esetleg ára magasabb lesz e...
Tehát az alu verzió is létezni fog.. de most kézbe véve ha nem létezne se fájna nagyon a szivem mert nagyon jó minőségű ez a műanyag is a cucc oldala egyébként így is fém szóval jó ez....én azt remélem hogy belefér egy dual adapter.. és telenornál is megjelenik.. és sokan megveszik és jó részük feldobja olcsóbban vaterára
akkor végre ha eladom a két kaiserem... talán pár-tizezerért beléphetek az android világába és lehet egy igazán vállalható készülékem.
nyárra már szeretném magamnál tudni
-
DarknessHope
senior tag
barom jó minőségű.. elsőre mikor nem a tavalyi meetingen bemutatott alu-borítás helyett műanyagot kapott kicsit aggódtam hogy ez is egy olcsó műanyag cucc lesz... de kézbe véve nagyon minőségi... mind ahogy a kijelző is... érintőgombok is jók voltak.. Huawey cuccoknál nem mindig vette be az érintést.
és akadásmentes is.. bár ha sok oldalt hozzápakoltam valóban megröccent de vagy 8-9 oldal volt amikor ezt megtapasztaltam.... és csak egy pillanatra akadt meg az SPB Launcher pörgetése.
egyszóval gyakorlatban totál minőség az egész cucc.. kamera tesztben gyengén szerepel... de talán valami külső alkalmazással.. mint kamera 360 vagy mi, talán jobbat is el lehet érni.... ZTE Skate-nél bejött.szerintem bármilyen jó is lenne ha olcsóbb lenne: bizony ez megéri az árát..
egy kérdés: vajon egy dual sim adapter elfér e benne.. ilyesmit nem néztem meg.
aki elmegy megnézni Media markt-ba nézze meg ha tudja..köszi előre is.
-
rolywrx
tag
Fene tudja, nekem inkább kicsit kásásnak tünnek a képek a zajszűrés miatt. Fényerőben nem az igazi az optika, azon nem fog sztem szoftver változtatni. A zajszűrésen és a részletességen még tudnak finomítani, ha akarnak.
Nem egy fotóbajnok, abban megegyezhetünk, de szokásos mobilos kattintgatásra elégséges.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Alcatel újra támad a középkategóriában, a gyártó legújabb, áprilisban debütáló készüléke remek ár-érték aránnyal rendelkezik.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- HPE Apollo 4200 Gen9 132TB+400GB rack szerver - E5-2620v4, 128GB RAM, 2x25G NET, 4GB RAID/ZFS, ÁFÁS
- Részletfizetés .Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 RTX 4070 , Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H RTX4080
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Bontatlan AERO BRONZE 650W 80+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest