Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZozzHUN
addikt
Hát igen, amíg nem írod alá, és nem fizeted ki addig nem adja oda a GLS futár. Volt aki megpróbálta, nem sikerült neki, nem volt hajlandó a futár megvárni aláírás és pénzátvétel után sem.
Mellesleg úgy voltam vele, hogy eddig bármilyen készüléket vettem a T-től az mind bontatlan volt, elég nagy meglepetés volt így.
Ja és megjelent a másik oldalán a hátlapnak a szélén 2 db szintén 2mm-es repedés
Másik, amit már sokszor észre vettem, hogy a telefon 30% alatt képes és állandóan bekapcsolva hagyja a képernyőt, telefont meg ébren. Mikor előveszem akkor sötét a képernyő, szóval én ezt nem látom, de az akksi figyelő program azt mondja, és 2 óra után elővéve a telót 7%-on állt...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Alcatel újra támad a középkategóriában, a gyártó legújabb, áprilisban debütáló készüléke remek ár-érték aránnyal rendelkezik.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hardcore café
- További aktív témák...
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő iPhone 12 Pro Pacific Blue 128 GB szuper áron eladó !!! (14)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- TP-Link TD-W9980B dualband Router / modem szinte új, pormentes, dobozban
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf 17 FX707 Gamer laptop! I7 13700H / 32GB / RTX 4060 / 240HZ 17Col kijelző!
- Samsung Galaxy S9 FE+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest