Hirdetés
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- iPhone topik
- Apple iPhone 11 - népalma
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
angyall
tag
Nálatok is fagy a Real Racing 3? Elindítom, kb. 5 perc után lefagy, majd újraindul... Ugyanez a helyzet a Chrome-al, de ott még az akksit is ki kell vennem, annyira fagy... Van valakinek ötlete?
-
noname5
csendes tag
Sziasztok!
Ot-995-öm van, és vmiért elromlott így a karakterkódolás:
[link]
A zenelejátszóban mindenhol, ahol ékezetes betű van, betesz egy ilyen kínai "jelet". Ezt a kódolás hibát ezen kívül még egyes alkalmazásokban is észre vettem, de akkor angol szöveg helyett tette be a kínait...Már letöröltem az sd-kártyát, visszaállítottam a telefont gyári adatokra. Mit lehetne csinálni, hogy megoldódjon?
-
Kicker
őstag
válasz
tfalcon96
üzenetére
Hali!
Én már jó ideje használom, szerintem nagyon jó teló, a camera360 sokat segít fotóknál, az ICS-sel teljesen korszerű a mobil, igaz nekem mobilnetem nincs, csak wifit használok. Sok alkalmazást sem futtatok, így 2 napos üzemidő simán meg van. A minősége tetszik, jó anyagból van, semmilyen fóliát nem használok, sem az elején sem a hátoldalon nincs kopás, arra figyelek, hogy aprópénz, kulcs mellé nem rakom.
Aki sajnálja a pénzt, de akar egy használható okostelefont, és ki akarja nevetni a divatmajmokat, akik 100ezerért vesznek telót, az nem fog csalódni.Mod: egyébként a 4.0.4-nél van újabb szoftver ami telepíthető a telóra rootolás nélkül? Illetve várható 4.1.x?
-
Plaza
tag
Sziasztok! Gyári GB-t visszatettem a telefonomra és frissíteni szeretném gyári ICS-re. Letölti a telefon azt a firmware-t, amire szűksége van az ICS telepítése előtt, ez egy 9,7Mb-s (?) dolog. Telepítés előtt kiírja, hogy újraindulhat a telefon. Ez meg is történik, de utána nem kapcsol be. Miután újraindítom, kiírja, hogy a telepítés nemsikerült.... ez miért van?
Köszi a segítséget! -
Kovbob
senior tag
Üdv, nem tudja valaki honnan szerezhetem meg a bia2-őt erre a telóra készült felbontásban?
-
vigyed
tag
válasz
rockyboy
üzenetére
Ha a kamera résznél pöcögtetem,Én is hallom a fura lötyögő hangot,de nem szokásom ütögetni a telót így nem is zavar. (Kollégám telóján is van ez a hang.) A szürke keret ami még mozog,de az sem érdekel,mert szilikon tokban hordom és így abszolút nem érezhető. Maximum a füles csati miatt vidd vissza szerintem.
-
tfalcon96
aktív tag
És milyen alternatívákat tudnátok ajánlani?
(Bocs, már nem tudom szerkeszteni az előzőt)
-
313313
addikt
válasz
Kisbatyu75
üzenetére
AZ úgy konkrétan szerintem bármilyen visszaállító programra igaz lehet, ha nem azonos romot raksz fel, és úgy rakod vissza a programokat....
-
tfalcon96
aktív tag
Sziasztok. Az érdekelne, hogy milyen jellemző hibái vannak a telefonnak (Olvastam valami olyat, hogy ki-be kapcsolgat, a Wifi nem működik, GPS-rossz, kamera nagyon gyenge). Illetve még az, hogy mennyire megbízható a készülék.
-
ViCk980
tag
-
persil
nagyúr
válasz
ViCk980
üzenetére
Nem azt mondtam, hogy egyáltalán nem kattognak, hanem, hogy csöndesek. Vagy hogy mondjam már. Szal csöndesen kattognak. Ezen meg észlelhető. A létező nem tudom hányszázezer készülékből leírtál ötöt ráadásul

Én csak annyit írtam, hogy bár mind tudjuk, hogy a jelenség tök normális, ot 995-ben mégis "meglepően" hangos.
Mindegy, ebből nem jövök ki...

-
amphenol
csendes tag
Bíztató jel :
Az Alcatel oldalán az OTU Q 2.5.8 helyett Q 2.6.7
http://www.alcatelonetouch.com/global-en/products/smartphones/ot-995.html#.UUGpfzdcbTo
( download fül ) ....
Remélem lesz FOTA belőle ..
-
ViCk980
tag
válasz
persil
üzenetére
Szia..
Nem kötekedés képpen de erre azért rá tronfolnék...
Nokia 6500S
Samsung Ultra Touch
Samsung Pixxon 12
LG Optimus Black
SE Live With Walkman...és még jó pár teló ami megfordult a kezemben mind kattog ha nagyobbat fókuszál....hol halkan hol hangosabban.." a fizikai fókusz már csak ilyen"

-
persil
nagyúr
válasz
wwenigma
üzenetére
Az autofókusz minden más készülékben, amit életemben láttam csöndben működik, nem kattog

Nekem is furcsa volt először, hogy ilyen hangokat ad ki, teljesen természetellenesnek hat, de persze ettől még így működik normálisan, csak hangosan kattog a többi készülékhez képest. -
enzahobi
aktív tag
válasz
Kisbatyu75
üzenetére
Van, appmonster a neve.
A titanium backuppal mi a baj? -
helixP
nagyúr
válasz
bladegery
üzenetére
Szerintem ez a karcosan kapom vissza dolog kicsit túldimenzionált. Eddig aszem két ember járt így, és abból is az egyiküknek cserélték, amikor bizonyította. Egy a lényeg, illetve kettő

Fotózd le előtte a telót és ha karcmentesen adtad le, csak úgy legyél hajlandó visszavenni. -
Kisbatyu75
tag
Sziasztok!
Van valami mód a Titanium bckupon kívül a H1N1 v5.4 gyári launcherének beállításait lementeni? -
rockyboy
csendes tag
válasz
wwenigma
üzenetére
Sziasztok!Én OT990-ről váltottam,de én szerencsésnek mondom magam....Nekem egy hiba jött elő,hogy a jack aljzatba mozog picit a füles és ha ugy mozdul a csati akkor nem érzékeli a fülest. Zene hallgatás közben néha irritáló dolog de már megszoktam...De vmikor vissza akarom majd vinni gariba h nézzenek rá.Van ami mintha rezegne is benne mikor leteszem az asztalra v picit megkocogtatom a akksi fedlapot és sajna nem az akksin a kis fólia. Valakinek vmi ötlet h mi lehet? Picit ugy érzem h a ház is lötyög...2 és fél hónapja van meg és egy darab karc nincs rajta...Attól félek a legjobban h a szervizben nem figyelnek rá és összeb@sszák...Mi a véleményetek? Esetleg tanács h bevigyem vagy ne? Hibákra esetleg megoldás?
-
R.P.
aktív tag
Sziasztok,
Továbbra is vásárolnék gyári fülest, az agybadugós verziót. Kérem, hogy aki rendelkezik ilyennel, és eladná nekem, írjon privátot.
Köszi, üdv.
-
nyaki01
tag
Üdv Mindenki!
Segítségeteket kérném abban, hogy a telefont be tudjam kapcsolni.
Történt ugyanis, hogy a gyerek úgy jött haza az iskolából, hogy a telefon a kijelzőjén az jelenik meg, hogy "Túl sokszor próbált mintát megadni" majd a következő sorban "A feloldáshoz jelentkezzen be a Google fiókja adataival" és alatta kéri, hogy adjam meg az e-mail címet és a jelszót.
Én beütöttem a korábban általam megadott adatokat és az OK-ra kattintva kiírja, hogy "Érvénytelen felhasználónév, vagy jelszó". A WiFi értelemszerűen nem megy.
A gyerektől érdeklődve megtudtam, hogy valamelyik osztálytársa kutakodott benne és gondolom valamit csinált, miután letiltott a teló.
Kérdezném a hozzáértőktől, hogyan lehetne "szóra bírni" a telefont, hogy működjön rendesen?
Várom szíves segítségeteket akár itt, vagy akár privátban!
Köszönöm előre is. -
rőlyy
csendes tag
sziasztok! gyári fülest(agybadugóst) vénnék olcsón,ha van valakinek felesleges! sajnos az enyém bedöglött. privátot kérek! üdv
-
tenonius
csendes tag
Sziasztok, tegnaptól én is tulajdonosa vagyok eme készüléknek!

Az lenne a kérdésem, hogy nektek is fura hangokat ad a kamera rész mikor fényképet készítetek vele? Furcsán kattog! Ez természetes? -
thiclyoon
aktív tag
válasz
Ed3r_X_
üzenetére
thx

Lehet, hogy kicsit sokat kérdezek(
), de az is érdekelne, hogy a Temple Run Oz-t viszi?Ha igen, laggol, vagy nem?(+ ha még valaki a TR Brave-t is meg tudná nézni, azt megköszönném..és ha esetleg laggol [bármelyik a kettő közül], akkor az ARMv6-os verzió az milyen?Megy rendesen?) -
persil
nagyúr
válasz
frittu
üzenetére
Értem, és hidd el, hogy nem a hirdetésed akartuk rontani, de általános tapasztalat, hogy azt a +2-3 ezer forintot mindenképp megéri már csak a tudat, hogy garantáltan jó készüléket vesz az ember.
Kicsit szemét dolog ez a használt piac amúgy szerintem, mind eladói, mind vevői oldalról. Túl sok bizalomra van szükség, ami manapság borzasztó drága dolog.Egyébként az ára valóban baromi jó, szerintem.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
s3nsitivity
üzenetére
Úgyis tovább akarok majd adni rajta, de nem tudom melyik menne el drágábban
[link]Azt elfelejtetted itt emliteni hogy csak eladásra szánnád ezt is, de ettől függetlenül nem.
-
bladegery
senior tag
válasz
s3nsitivity
üzenetére
Szerintem ne cseréld el.
-
törölt tag
válasz
s3nsitivity
üzenetére
Biztos sokan le fognak engem fikázni érte,de a nexusra írt romok miatt jelenleg az én válaszom:nem.
-
s3nsitivity
addikt
Gyors kérdésre kéne nekem gyors válasz

Most egy Nexus S-em van. Eltudnám cserélni egy független OT995-re(8gb msd) + 5K kp-ra.
Mennyire jó az a h1n1-es rom?

Szerintetek megéri?!
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
frittu
üzenetére
Igy érthető, az ára pedig szvsz mar tul alacsony, meg igy is hogy "javitani" kell egy 30at siman megér (amugy meg 35) A javitasa egy CWM recovery inditasa fastbootbol, Dec15 ICS felrakasa mentésből.
Amugy meg ez milyen válasz már b*sszus! Gyakorlatilag egy fontos funkcioja nem mukodik a telefonnak (vagy kettő) és le van pattintva az akinek felment a frissites? Kivancsi vagyok hány ugyfelet érintett az alca balfékeskedése... face oldalon jelzem is nekik, mostantol ezt is irni fogom a kamera+GPS hiba mellett...
-
jonyw
tag
Köszi, Fakirr1
sikerült nem tudom mi lehetett a baj. 
-
frittu
csendes tag
válasz
persil
üzenetére
Sziasztok.Én lennék a gazdája az OT995-ösnek amelyik azt a hibát produkálja hogy ha a wifit bekapcsolom ujraindul a telefon amíg repülőmódba nem teszem.A 2.3.6-os rendszerrel semmi hasonló hibát nem produkált de amikor a legelső t mobilos dec.14-ei ics-t felraktam azóta ezt a hibát produkálja plussz még a telefonkönyv adatait sem tudta beolvasni.Ha repülő módba teszem és úgy kapcsolok wifit semmi probléma megy a wifi minden fasza.Ha leveszem repülőmódról azonnal ujraindul és ezt addig csinálja amíg ki nem kapcsolom a wifit.mivel a december 24.ei javitott ics.t már nem engedte felrakni a rendszer hiszen ugyanazzal a verziószámmal jött ki a javítása is igy ez megmaradt.Felvettem a T-vel és az Alcatellel a kapcsolatot azt a választ kaptam tudnak a problémáról a hibát vagy az új frissités fogja megoldani vagy ha gondolom cseréljem le a sim kártyámat dinamikusra mivel egy ősrégi simmel használtam,és az is lehet a galiba oka.Mivel kaptam egy új telefont (optimus l9),én már ezzel nem foglalkozom,romoláshoz hülye vagyok,meg még garanciás is a készülék júliusig igy nem nyúlok hozzá.Ha majd valaki foglalkozni akar vele akkor majd megcsinálja magának.25.000-ért még igy is elég jutányos az ár,és aki ért hozzá pikk pakk megcsinálja.
-
törölt tag
válasz
ORCA58
üzenetére
Semmi lezárás,jelölés, ilyesmi nincs a csavaroknál, sem a hátlapnál. Le tudod szedni, de a lezáró fülekre nagyon vigyázz. A keret fogja a hátlap 70%-át, annak a fülei könnyen elpattannak..
Helyileg ha martonvásár közelében jársz,akkor megcsinálom ,amikor itthon vagyok(a héten reggel 8-tól 13:20-ig), vagy Biatorbágyra a Vendel parkba az Alpine kft-hez ha eljössz, akkor a héten délután fél 3-tól fél éjfélig ott vagyok.
-
ORCA58
addikt
Fakirr1
Le lehet szerelni úgy a készülék hátoldalát, hogy a szervizben ezt ne lássák. Magyarul van csavar valamelyik matrica alatt?
A telóm néha produkálja az alábbi hibát. [link]
Ez korábbi fotó, most H1N1 5.3 van rajta azzal is előjött már.
Ekkor ez a maximális fényerő, és a színek sem tökéletesek. Itt korábban olvastam, hogy valószínű rosszul van bedugva a kijelző csatlakozója. Egyszer volt szervizben, újra húzták. De nem ez a hiba. Van hogy hetekig nem csinálja, aztán előjön, de pár óra, vagy egy-két nap után megjavul. Nem szívesen vinném be, mert egyébként tökéletesen működik minden rajta Úgyis csak újra húznák, vagy mire sorra kerül már megint hibátlan lesz,
meg félek, csak elrontják azt is ami jó. -
persil
nagyúr
válasz
wwenigma
üzenetére
Nem érted, amit írt.
Egy valószínűleg hibás készülékről beszélünk, amin valamiért csak repülő módban működik a wifi. Erre írja az eladó a hirdetésben azt, hogy a 4.0.4 frissítés hibája, hogy csak repülő módban lehet a wifit bekapcsolni.
A kolléga meg idejött megkérdezni, hogy ilyen lehet-e.
De szerintem simán valószínűbb, hogy szar az a készülék. -
VW
aktív tag
Használtba nézegetek 995-öst. Egy hirdetésben ezt olvastam.Igaz ez?
Android 4.04 ics-re frissítve. Azóta a wifit repülő módban lehet használni, közben hívást nem tud fogadni a készülék. Alcatel ígérete szerint hamarosan elkészül az új frissítés és ezt korrigálni fogják.
köszi -
vigyed
tag
Volt már nektek,hogy duplán esetleg triplán kaptátok meg az sms-eket? Elsőnek az ot-918D csinálta,akkor cserèltem a simet egy újra,de nem változott. Most egy hete a 995 is elkezdte,az első 3 hètben nem csinálta. Ötlet?
Köszi
-
Simtu
senior tag
Sziasztok!
30 környékén nézegetek használt telefonokat. Így jött képbe az Alcatel.
Amire fontos lenne: zenehallgatás, gps, néha egy kis fotózás, internet.Ezekre mennyire alkalmas, mennyire funkcionál jól?
Köszi!
-
R.P.
aktív tag
Sziasztok,
Van itt olyan egyén, akinek megvan a gyári agybadugós fülese, és nem használja, ezért eladná nekem? Sajnos sikerült elhagyni a sajátomat.
Kérlek privátban keressetek!
Előre is köszönöm,
üdv. -
jonyw
tag
Szisztok. Segítség kellene,adott egy h1n1 5.3 rom ,hard resetet akartam csinálni rajta (power gomb hangerő+ gomb), de nem bootol be, az alcatel logonál megáll. A telcsin eredetileg GB volt , probáltam mindenféle rommal de nem indul. Az eredeti backup-ot is visszaraktam ,de semmi. Kifogytam az ötletekbők
, segítsetek légyszi.Az akksi nem tudom meddig birja igy mert szerintem nem tölt.
-
descence
tag
Hali

Első androidos telónak jó lenne ez a készülék?
Köszi a válaszokat.
-
bach66
tag
Segítsetek légyszi!
Egy 8MB-os alkalmazást szeretnék telepíteni apk-ból SD-ről, mely csak 8 MB, de hiába van 166 MB hely a telón, azt írja ki, hogy "nincs elegendő tárhely" ...
A vicc az, hogy egy másik appot, mely több, mint 14 MB, simán telepít utána ugyanúgy apk-ból SD-ről.
???
Nem értem. -
angyall
tag
válasz
ANDROID???
üzenetére
Már úgy vagyok vele, mint a hasmenéses, aki nyugtatót szedett:
Nem érdekel!

-
angyall
tag
válasz
ANDROID???
üzenetére
Az jó, mert már volt egyszer alaplap cserés...

-
ANDROID???
addikt
válasz
angyall
üzenetére
Akkor szerviz az ajánlott irány, és hattttttalllllmas IMA, hogy ne csesszenek el mást pl keret összekaparás, vagy mozgó kijelző, vagy akármi, (nem tudom mennyire kell szétszedni egy alaplapcseréhez) gondolom lapot kell benne cserélni. A jobban hozzáértők majd kijavítanak, amennyiben butaságot mondtam a lap cserével.
Járj sikerrel! -
angyall
tag
válasz
ANDROID???
üzenetére
Pedig sajnos eldobálja....

-
angyall
tag
válasz
ANDROID???
üzenetére
épp ez lenne a baj, ha ugyan úgy működne, mert akkor megint eldobálná a jelet...
Azt nem néztem, hogy jobban kajálná az akksit... majd figyelem -
angyall
tag
válasz
ANDROID???
üzenetére
Az normális, ha HR után az összes korábbi programot, amit letöltöttem, újra telepíti? Bocs, csak régen volt már androidom

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Köszi a segítséget!
Attól mert nem kompatibilis 
szerintem csak az új verziók miatt adták ki...de legyen jó megérzésed és javítsanak... 

, segítsetek légyszi.