- Yettel topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
helixP
nagyúr
Középkategóriában, szolgáltatói támogatással lehet sikere, bár a 995-ár/értékben azért mutatósabb...
-
NoMagix
addikt
Azért ez a telefon eléggé kompromisszumos választás!
Az jó, hogy nagy a kijelző, de a felbontása más eléggé gázos! -
Retekegér
HARDVERAPRÓD
Tényleg elég kompromisszumos, ilyen felbontással mehetett volna bele kisebb kijelző. Az akkuért jár a piros.
<< Heimdal >>
-
amanoba
őstag
tetszik, a veletech-en kézben tartva jobban bejött, mint a nagytesó, ez simábbnak tűnt.
(bár lehet a 995 3d menüje volt a ludas, de akkor is..)csak hát a kamera az...
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
törölt tag
Nagyon jó teszt lett, bár pár dologgal vitatkoznék.
Az összegzésben azt mondjátok,
Az Alcatel One Touch tehát azoknak ajánlott igazán, akik most készülnek leváltani régebbi modelljüket, vagy akik egy olcsó Androidos készülékre vágynak normális méretű kijelzővel.Ami szerintem emiatt :
RAM tekintetében 256 MB áll rendelkezésünkre, szabadon felhasználható tárhelyből pedig mindösszesen 150 MB helyet kapunk.Én is azt gondoltam, hogy belépő telefonként bőven elég egy HTC WFS, de aki ki tudja használni az androidot, az pár hónap után borzasztóan fog szenvedni a helyhiánytól. A többi negatívummal még megbirkóznék, mert a kis méret azért igencsak előny (nem netezésre-filmnézésre veszi az ember ezeket a telefonokat), de a memória hiánya lehetetlenné teszi az android adta lehetőségek kihasználását.
Személy szerint minden "belépőnek" azt javaslom, gondolkodjon még 1 kicsit, tapizzon meg pár telefont, nézzen meg pár videót, miket is tud a droid, és inkább vegyen egy jobb gépet, amit ha nem jön be a rendszer, viszonylag kis veszteséggel eladhat.
-
sdd2
veterán
Szerintem is elég kompromisszumos készülék, hardvert tekintve nagyon karcsú, egy jobb procit belepakolva jobb lett volna. Azért a Mini-m jobb, megtartom Köszi a tesztet.
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
kano
nagyúr
Már a 995 is egy gagyi "kínai csoda". Hát még ez...
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kaller1
veterán
Amilyen jól sikerült a 995, ez kb. annyira rosszul. Az a kijelző vibrálás meg... Nem lehet, hogy egyedi problémáról van szó? Azért így eladni egy készüléket, elég necces.
.::> <::.
-
TheSCRiN
csendes tag
4 hüvelyk meg 320x480.
Akkor már inkább legyen kisebb a kijelző, vagy rakjanak normális felbontásút, szvsz ez a felbontás max 3.5"-ig néz ki jól.
Bár a 256 MB RAM se semmi.[ Szerkesztve ]
-
Maxentius
addikt
Némá, egy fórumtag készítette a tesztet? Le a kalappal!
Amúgy elmegy kategória, egy Snapdragon S1-procival kellemesebb összeállítás lehetne.
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
tjb007
nagyúr
"összehasonlításképp az Adreno 220-szal van pariban"
Nem tudom milyen értelemben de, hogy teljesítményben nem az biztos.
-
DemonDani
addikt
Fú gyerekek ez Logouton is megállná a helyét, grat annak, akinek tetszett ez a telefon igazán nincs sok elvárása akkor 140 PPI-t neki jó volt naphosszat lesni, és nem zavarta hogy 1000éves proci van benne, amit már a jó isten se szívesen támogat nem még a fejlesztők...
Na meg:
(#12) tjb007...Nem szar a GPU de ember, ARMv6 mag meg 256 MB ram van mellette ha veszel a P3-as gépedbe egy GTX690-et akkor majd az minden gameben aláz?
Meg hát azért annyira nem is erős az a GPU max ha sávszél is jár mellé
[ Szerkesztve ]
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
MrPetya19
addikt
Ad hoc navigáció? Max ad hoc wifi.
,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
Legendd
senior tag
válasz DemonDani #13 üzenetére
Tetszettet az ára miatt kap! Az ilyen telefonok 90%-a szolgáltatók körében kel el, és ha az előfizetéses árat nézzük, akkor 28e Ft-ért kevés párja van jelenleg...
Kezdésnek nem rossz ennyiért! Nem kell a csúcsokhoz hasonlítani, más rétegnek megy! Sok embernek elég, hogy megnézze az emailt vagy éppen valamit a neten...arra pedig jó nagyon![ Szerkesztve ]
YouTube: https://www.youtube.com/@tamzso
-
Prien
addikt
Mindössze az van,hogy ez a telefon nem a technokrata rétegnek készült. Idősebb generációnak jó választás lehet, akik most váltanak nyomógombosról, de néha rápillantanak a hírekre és a Facebookra.
A kevés is több a semminél.
-
törölt tag
-
ghiottone
nagyúr
Az OT-990 után nem hiszem, hogy érdemes lenne erre váltani, elvileg erősebb, mint az, de a 4" kijelző ugyanakkora felbontással tényleg gatyi hatást kelt. Azt meg persze ne felejtsük el, hogy fórumtársak egyre jobb romokat készítenek ahhoz a telóhoz
Nektek nem fura, hogy bár 2.3.6-os android van rajta, de 2.2-nek néz ki? Ilyet még nem igazán láttam.Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/T6FW8 | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
NoMagix
addikt
válasz callmeakos #25 üzenetére
Talán, mert a kijelzővel "találkozik" az ember a legtöbbet?
Ez a felbontás jobban illene egy 3,5-es mérethez, szerintem.
Amúgy a Huawei Y 200 jobb vétel lenne, ha nem fontos a 4 hüvelykes kijelző! -
Bocha
HÁZIGAZDA
Én úgy tudom, hogy közel hasonló fillrate-tel büszkélkedhet, de persze lehet, hogy én tévedek. Meg persze nem a fill rate az egyetlen mérőszám; mindenesetre az SGX531 az egyetlen SGX, ami nem 64, hanem 128 bites memóriabusszal rendelkezik. Ezt leszámítva egy 2/1-es felépítésű, kicsit tuningolt SGX530.
[ Szerkesztve ]
Game On minden második szerdán 15 és 16 óra között a Radiocafé 98.0-n
-
szezso15
addikt
Vicces, de az Adreno 205 is legyalulja a francba, a 200-ast viszont elveri!
Telóhoz: A videón is ez a vibrálás látható? Mert akkor ez nagyon gáz! Egész jónak nézett ki elsőre, de ez a hardver, meg a kijelző eltolta nagyon... 512MB RAM-mal, és egy ARMv7-es CPU-val sokkal jobb lenne az összkép! (persze változatlan árcédula mellett)
(#33) kaller1: Oké, akkor az a vibrálás..!
[ Szerkesztve ]
*Hajrá Loki!* i15+
-
NoMagix
addikt
-
TheSCRiN
csendes tag
válasz callmeakos #30 üzenetére
Ne mondanám kifejezetten olcsónak sem.
Ettől bőven van jobb alternatíva, hasonló vagy picivel magasabb áron.
Nálam már az alacsony felbontás meg a kevés ram is elég volt, de egy laikusnak is feltűnik ez a vibrálás, nem értem hogy nézhették el.[ Szerkesztve ]
-
Hatvan9
senior tag
Egészségedre!
TheSCRiN és DemonDani: Marha olcsó lesz a készülék, akik ilyet vesznek azoknak bizony fontosabb lesz a kijelző mérete mint a felbontása.
Akiknek meg a felbontás fontos, előítéletei lesznek, és inkább vesznek 2x ennyiért egy hasonló HTC -t.(Pedig lehet nem is tud ennyit és még minőségre is gyengébb)#14 helixP: Egyáltalán nem gagyi, csak épp troll büfizett.
Köszönjük a tesztet!
A ram és a cpu lehetett volna nagyobb, de így is elég jó lesz ha brutálisan olcsó lesz.
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
Kikapcsolt állapotban fekete filctollal lehúzott Alcatel felirattal olyan lenne,
mint egy kémfotó egy új alsókategóriás HTC-ről. -
Hatvan9
senior tag
Sajnos 20-25k -s nyitóár állom marad, főleg kis hazánkban.
De szerintem ha lemegy az ára ~25k körül kapható lesz kártyás csomagban.
Bár most sem tudnék kártyásan 33K -ért, 2év garival, jobbat mondani. -
HoaryFox
őstag
Hát ha ilyen telefonok jönnek k imostanság, akkor ezek csak megerősítik, hogy jó pénzért vettem a Mini Pro-mat... a 320x480 az 3"-on nagyon szép de 4"-ra már sztem kevés...
Amugy meg lehet hogy jó választás első Androidosoknak, persze csakis halvérűeknek
[#39] dokee78: még az is megeshet
[ Szerkesztve ]
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
H-ger
tag
jó teló, LG Optimus L5-nél jobban megéri...
hger-xperiablog.blogspot.hu - Minden ami Xperia!
-
-
kano
nagyúr
Mert az Alcatel alapban kínai ugye és amikor bementem megtapizni a telefont az egyik üzletbe olyan gagyi kínai műanyagok fogadtak, hogy el is ment a kedvem tőle.
Így nem lettem 995 tulaj.
Hatvan9
Hagyjuk már ezt a troll hülyeséget. Akinek tetszik a 995 az vegye meg. Nekem egy kínai sz@r hatását kelti kézbevétel után.
Ezért nem vettem.[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
gtasystem
őstag
pöppet csalódás picit jobbra számítottam..
kamera kuka, kijelző kuka..egyedül a belső antenna ami pozitívum..azt erőltethetnék a többiek is..na nem baj nemsokára jön a smart 2 is..[ Szerkesztve ]
http://db.tt/fdsEa7Ff <--itt regisztrálj és nem bánom meg..:-)
-
Legendd
senior tag
válasz stracker06 #48 üzenetére
Külsőleg nagyon egyben van, fémes hatása van a körbefutó műanyag keretnek is...szóval ebbe nehéz belekötni ilyen áron!
YouTube: https://www.youtube.com/@tamzso
-
kano
nagyúr
válasz stracker06 #48 üzenetére
A Sat**nban fogdostam meg és a készülék ház minősége még elmegy, de a kijelző körüli műanyag az botrány. Ezért nem vettem meg, pedig tetszett volna. Meg persze szoftveresen is vannak problémák.
De mondom, akinek ez megfelel vegye meg a 995-öt.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest