- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Sony Xperia XZ1 Compact - izomkocka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lasy
veterán
szerintem neked nem az a rom volt fent ami kellett volna, mert ugye a boot.img csak ahhoz jkó. ha frissebb, vagy régebbi akkor sem lesz jó.
ezért volt a villogás.[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
Lasy
veterán
szerintem hibás a scatter fájlod, vagy ehhez hasonlóra tudok gondolni.
+36702778032
-
zoli083
csendes tag
válasz gabcsdeath #493 üzenetére
Sikerült feléleszteni a telót,egy gondom van vele,méghozzá csak románul tud.Tudnál linkelni egy magyar nyelvet tartalmazó romot?De szerintem azért nem tud magyarul,mert román preloader-rel tudtam életre kelteni.
Aggodalomra semmi ok:addig élünk ameddig meg nem halunk........
-
zoli083
csendes tag
Sikerült annyit elhaladnom,hogy bejön a recovery,viszont a gyári rendszert hiába másolom a memkártyára,nem látja.Most töltök le hozzá egy főzötett,hátha azzal menne.Másrészt viszont root-olni nem tudom,mert a soc lefagy,mihelyst rányomok a root gombra.És a telefon meg boot loop-ba van,folyamatosan újraindul.
[ Szerkesztve ]
-
zoli083
csendes tag
válasz gabcsdeath #493 üzenetére
Átnéztem,és ugyan az a scatterem:
PRELOADER 0x0
{
}
DSP_BL 0x40000
{
}
__NODL_PRO_INFO 0x100000
{
}
__NODL_NVRAM 0x180000
{
}
__NODL_SECCNFG 0x480000
{
}
UBOOT 0x4A0000
{
}
BOOTIMG 0x500000
{
}
RECOVERY 0xB00000
{
}
SEC_RO 0x1100000
{
}
__NODL_MISC 0x1220000
{
}
LOGO 0x1280000
{
}
__NODL_EXPDB 0x1580000
{
}
ANDROID 0x1620000
{
}
__NODL_CUSTPACK 0x8920000
{
}
WATCHDOG 0x11A20000
{
}
__NODL_CACHE 0x11B40000
{
}
USRDATA 0x15740000
{
}nekem az első üzenet után a következők láthatóak:
Ha tallózok be preloadert,akkor végigcsinálja,de akkor sem kapcsol be a telefon.Nem tudom,hogy mi lehet a gond,de lehet,hogy amik nekem vannak boot,stb fáljaim azok nem nekem valók.Esetleg a boot.img-t,és a recovery-t át tudnád adni nekem valahogy amit te használsz?Mivel jelenleg egy halott telefon ez,másra nem lesz szükségem?
[ Szerkesztve ]
-
gabcsdeath
csendes tag
Nem értem minek a preloader, azzal semmit nem kell csinálni. a flashtool ezt a 2 üzenetet adja be ha betöltöd neki a scattert:
a két üzenetre ok, betallózod a boot.img-t (és a recoveryt ha azt is cserélni akarod), a többivel semmit nem kell csinálni. Rányomsz a download-ra, majd kikapcsolt állapotban csatlakoztatod a telót.
lehet a scattered rossz. nekem is t függő van, szimpla simes, annál így néz ki a scatter:
PRELOADER 0x0
{
}
DSP_BL 0x40000
{
}
__NODL_PRO_INFO 0x100000
{
}
__NODL_NVRAM 0x180000
{
}
__NODL_SECCNFG 0x480000
{
}
UBOOT 0x4A0000
{
}
BOOTIMG 0x500000
{
}
RECOVERY 0xB00000
{
}
SEC_RO 0x1100000
{
}
__NODL_MISC 0x1220000
{
}
LOGO 0x1280000
{
}
__NODL_EXPDB 0x1580000
{
}
ANDROID 0x1620000
{
}
__NODL_CUSTPACK 0x8920000
{
}
WATCHDOG 0x11A20000
{
}
__NODL_CACHE 0x11B40000
{
}
USRDATA 0x15740000
{
}[ Szerkesztve ]
Sony Xperia E oc 1,5GHz, cache swap, cm10, hades kernel / Acer Liquid E600 rooted
-
zoli083
csendes tag
válasz gabcsdeath #490 üzenetére
Rendben,töltöm le.A boot.img mindegyikhez jó,vagy csak gyári függetlenhez?Az enyém t-s.
[ Szerkesztve ]
-
zoli083
csendes tag
válasz gabcsdeath #486 üzenetére
Üdv.Köszi a választ.Jelenleg az sp,ha jól értelmezem,akkor a preloader és az alatta lévő filet hiányolja.Megpróbáltam helyettesíteni az ebben a fórumban linkelttel,de sajna azóta csak a kék led világít,a sp flash tool érzi,de nem kapcsol be.Honnan tudnám megszerezni azt a 2 filet ami nekem kell?
-
gabcsdeath
csendes tag
-
kp97
újonc
sziasztok! valaki tudna nekem segiteni? egy alcatel one touch 991-es telefonon hogy kell beallitani hogy amit letoltok a play aruhazbol azt a memoria kártyára mentse es ne a telefonra? mert nem tudok semmit letolteni.
-
cosgtsrex
tag
Jó napot!
Megosztanám tapasztalataimat, amivel sikerült feltámasztani az OT991-et, amit hoztak hozzám javításra.
Először is ezt az SP Flash Toolt használjátok: SP_Flash_Tool_v3.1224.01
Majd ezt a fentebb megosztott Magyar FW-t tegyétek fel a következőképpen LINK Ebből és ebből ollózzátok össze a ROM-ot úgy, ha ami a magyarban nincs benne azt tegyétek bele, de mindezek előtt a scatter-t át kell nevezni erre:
MT6573_Android_scatter_mtd_DH.txt és át kell szerkeszteni, hogy amik nincsenek benne is benne legyenek. Ezt töröld ki az alábbi partíciók előtt a scatter-ben: __NODL_ így azokat is be tudod tallózni, illetve majd felflashelni
Amiket bele kell másolni a mappába pluszba:
userdata.img
cache.img
pro_infoA pro_info-t szedd ki egy bármelyen 991-es X-éből (egy SIM-es) abból amit fentebb leszedtél és Notepad++-al írd át a terméknevet 991X-2ATBHU1-re benne. Továbbá a scatter szerkesztéséhez is a Notepad++-t ajánlom.
Ha minden kész, SP flashtool, scatter betallóz, és minden partíciónak berakod az előtte odamásolt fájlokat illetve a magyar ROM részeit, majd flashelés és kész! Ha nem menne akkor formázd le és csináld újra a flashelést!Remélem sokaknak segít majd, ha nem menne kereshettek privátba!
[ Szerkesztve ]
Nothing is true, everything is permitted.
-
gabcsdeath
csendes tag
Valaki meg tudná mondani, hogy másolhatok a /dev/block mappába? az mtdblock16-ot írtam át, csak sehogy sem bírom visszatenni, mert mindig fagyás, majd halál a vége.
Sony Xperia E oc 1,5GHz, cache swap, cm10, hades kernel / Acer Liquid E600 rooted
-
w.miki
veterán
Nálam is volt egy ilyen teló, amin csak a Kék LED világított, semmi mást nem csinált.
Fogalmam sincs, mitől javult meg, de nekem ezek a leírások segítettek:
Lasy, XDA-s leírás. Magyar FW OT991_TBHU1_F47.zip, Original FW, meg a topik olvasgatása...
de igazából nem tudom, hogyan csináltam, rootolni én már nem mertem utána...[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
-
akyyy
senior tag
Üdv. kaptam ilyen céges telefont és az a kérdésem, hogy hiváskor elég hülye formátumba jelennek meg a számok, valahoy igy:
067-023-345-3pff
nincs valami mód hogy normálisan jelenjem meg? vagy akár irja ki egybe?
-
gabcsdeath
csendes tag
Én Jeffta v4 romot használok, eddig ezzel vagyok a legjobban megelégedve. Magyar nyelv ebben sincs, de MoreLocale2 appal részben orvosolható
Link: https://www.dropbox.com/s/tbusrup78rtgsbu/rom%20v4.zip
-
rmartin94
aktív tag
A vRoot nevű számítógépes programmal próbáld meg rootolni: [link]
A Get vRoot gombra kattintva tudod letölteni.Mobiltelefonok szoftveres hibáinak elhárítása: http://hardverapro.hu/apro/mobilok_szoftveres_hibainak_szervizeleset_vallalom
-
zol84
tag
Sziasztok! Hátha valaki még foglalkozik ezzel a telefonnal tud segíteni. Rootolni szeretném, és ezt irja ki az sp flash tool : EBOOT ERROR : (16008)
[Android] Partition size changed!
Mit lehet csinálni vele? -
rmartin94
aktív tag
Adott egy Alcatel OT-991 amit tegnap hosszas küzdés után unbrickeltem. Flashtoollal feltettem rá mindent, ami kellett, utána a Alcatel One Touch Upgrade S-sel feltettem rá a 2.3.6-os gyári Androidot. Minden működik is jól, csak az érdekelne, hogy az miért lehet, hogy mikor bekapcsolom a telefont, akkor egy pillanatra az Android logó kiírása előtt felvillan a vaku?
Mobiltelefonok szoftveres hibáinak elhárítása: http://hardverapro.hu/apro/mobilok_szoftveres_hibainak_szervizeleset_vallalom
-
qwertly
addikt
Sziasztok már senki nem foglakozik evvel az olcsó telefonal mert a Jefta ROM v3 feltettem de sajnos nem tud magyarul és a belső tárhelyet sem tudtam növelni.Hol lehet ehhez a telefonhoz olyan romot leszedni amely tud magyarul is?És a legjobbat hozza ki belőle
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Sikkeresen feltettem a jaffa 2 simes verziót de sajnos nem tudom magyarosítani.Mint itt olvastam a Cyanogenmod 10 V1 tud már magyarul és a tárhelyet úgy tudja átméretezni,hogy lehessen telepíteni a micro sd kártyára is.Ezt sajnos nem tudom sehonnan letölteni esetleg lenne valaki szíves linket adni ahonnan letölthetném vagy lenne szíves feltölteni ingyenes tárhelyre.
-
Feralboss
csendes tag
Sziasztok!
Lehetséges húzni a procin ezen a telefonon?
Már minden programot próbáltam, de mindegyiknek volt kifogása :'( (pld:nem észleli a root jogot, nem támogatott,)
Olvastam hogy valamilyen kernel kell hozzá, vagy főzött rom, sikeren fel tettem a Cyanogenmod 10 V1 romot.
De így se működik nekem -.-
Vagy hogyan is kéne csinálnom?
Köszönöm előre is a válaszotokat![ Szerkesztve ]
-
balzs12
tag
Szia! Ezt meg lehet nézni! De sztem a kissebb mert nekem is az volt! De ha nem az leszeded a màsikat semmi nem lessz Èn mikor root-oltam beraktam mind2-õt volt olyan de nek lett root-olt ! De aztàn a kissebb szàmúval sikerült!
Esetleg egy rootolt rom-ot külgyek?
Azt meg csak feltelepíted simàn recovery-bôl! -
qwertly
addikt
Sziasztok!
Megkérdem itt is hátha többen olvasátok mint a logoutot.Szeretném rootolni ezt a telefont mert kicsi a tárhelye és sokk szemét program van benne.Igy ezzen leírás szerint kezdtem de elbizonytalanodtam mert nem tudom,hogy innen melyiket kell letöltenem.Mert nem tudom,hogy milyen a készülék pontos tipusa.[ Szerkesztve ]
-
nita00
csendes tag
Sziasztok van egy ot 991 teló felraktam a gyári soft-ot ,független volt a készülék de már nem fogadja el a kártyát .Valami megoldást tud valaki ?
-
balzs12
tag
Sziasztok!
http://m.youtube.com/watch?v=ZBhqDu1tdpcEz mit old fel??
Illetve a CM10-es módol hol szedhetem le??
[ Szerkesztve ]
-
lacee5050
csendes tag
Sziasztok.. Tudtok segíteni nekem??? Van egy ot 991-m ROOTolni akartam de az SP Flash Tool nem jól csinálta meg, először pirosan aztán kéken ment végig a csík és most be se kapcsol a teló.. mi a teendő ?? SEGITSETEK Légysziiii KÖSZÖNÖM!!
-
Greg97
csendes tag
Na arra viszont már én is lecserélném Nagyon jó főzött romok vannak rá, és az 512 MB ram is kellemes. Azért mondom, mert egy rokonomnak olyan van, és kézbe véve meglepően jónak tűnt Android 4.1-el. És az a kijelző... már-már retina.
-
kory24
őstag
Sziasztok!
Szerintetek érdemes lecserélni az OT-991et ZTE Blade-re? Vagy az se lenne gyorsabb? :s (600mhz proci, de 512ram)
-
kory24
őstag
-
Greg97
csendes tag
Hmm, na akkor valamit most nem értek.
Miben más ez a ext3 file-rendszer? Mikor írtad, hogy"próbáltam az ext size-t 512 és 1024mb mérettel"
...akkor nem egészen értettem hogy miről van szó. Valamit máshogy kell csinálni mikor telepítem?
Egyébként nem formáztam az SD-t, sok dolog van rajta, amit nem akartam letörölni róla. -
kory24
őstag
Nemtudom, én feltettem többször is. (próbáltam az ext size-t 512 és 1024mb mérettel) és mindig jó volt, az első indulás volt lassabb mint minden friss rom első indításakor.
gondolom a wipe data meg wipe cache is megvolt.
particionáltad sd kártyát?
bár nem volt írva hogy az kötelező lenne, csak +opció -
Greg97
csendes tag
Hát nekem ez a rom nem működik, 20 perc után is csak az Android logo volt ott a bekapcsolás után. :/ Nem írt pedig semmilyen hibát a telepítés során, ugyanúgy csináltam mindent, mint a többi romnál amit telepítettem.
-
Greg97
csendes tag
Mindjárt meglesem akkor ezt is. Bár azért még 1-2 képet igazán dobhatott volna...
-
kory24
őstag
Kijött egy újabb verziója Cyanogenmod ROM-nak
Ebbe már benne va a ext3 file-rendszer támogatás, úgyhogy nem kell külön a ram+rom script
-
Greg97
csendes tag
Mondom, itt az utolsó. Ott is van a letöltési link a Cyanogenmod 9 felirat alatt. Ebben tutira van magyar nyelv, mert az elején a Setup Wizard-ban nekem ki lehetett választani.
[ Szerkesztve ]
-
Greg97
csendes tag
Hmm, közben amíg visszaraktam a CM9 modot kiderült, hogy már van hozzá magyar nyelv a legfrissebb verzióban, bár még így sem 100 %-ig magyar, néhol vannak angol szavak. (De a Play magyar az a legfontosabb)
Egyébként itt az az app, már más néven van fent úgy látom. Ez sem magyarosítja teljesen, csak olyan 50 %-ra, de ehhez a romhoz legalább már nincs rá szükség. -
kory24
őstag
Local Select-et nem találom a play-ben
Linket tudnál adni?
Csak ezt a MoreLocale2-öt találtam, de ahogy olvastam ebbe pont a magyar nyelv nincs benne :s
Köszi
-
kory24
őstag
Ez a Local Select mennyire magyarosítja a rendszert?
Nekem az Xperia Sandwich 1.2 ami tetszik még Vesá-tól.
-
Greg97
csendes tag
Uhh, ezt a CM10 modot fel ne rakjátok, kipróbáltam, borzalmas! Hót bugos, gagyik az animációk, és mindenben olyan, mintha félkész lenne. És persze ez sem Jelly Bean, csak úgy akar kinézni. A CyanogenMod 9-es Jeffta rom sokkal jobb (legalsó). Én ezt használom már egy ideje, szinte tökéletes. Csak ez sem magyar, de a Play-ből a Local Select alkalmazással ezt orvosolni lehet
-
kory24
őstag
Elkészült a Cyanogen 10 ROM (by jeffta)
Jelly Bean android, csak sajna magyar nyelv nincs benne.....
-
szörnyecske
csendes tag
Köszi
-
kory24
őstag
válasz szörnyecske #437 üzenetére
-
szörnyecske
csendes tag
Hol találtál leírást a rootolásról?Sikerült könnyen rootolni a telefont?
-
-
GoZoL
senior tag
Kotortam elő egy micro sd kártyát rámásoltam a 2 fájlt de csak nem jó valami. A hiba signature vertification failed, installation aborted.
-
kory24
őstag
-
GoZoL
senior tag
Sikerül bekapcsolni, de alcatel one touch képernyőnél megáll a dolog. A hangerő fel és bekapcsoló gombbal bejön egy menü de hiába factory resetelem a fehér hátterű menünél megáll a boot!
-
GoZoL
senior tag
Sziasztok!
Egy ismerőstől kaptam ezt a készüléket, hogy keltsem életre. Nem tudja mi történt vele állítólag magától lefagyott azóta nem lehet bekapcsolni. Hogy tudom a gyári állapotra visszaállítani, esetleg valami gyári rommal újra flashelni? Köszi! T-mobilos és nem volt semilyen mentés róla!
-
kory24
őstag
Sziasztok!
El tudnám cserélni Samsung Galaxy Mini 2-re.
Szerintetek lecseréljem?
Sajna a kijelző méret ami miatt vacilálok... :s -
kory24
őstag
válasz szörnyecske #425 üzenetére
Igen közben rájöttem az volt a gond én nem play-ről származó max playert tettem fel, amiben az armv7es codec van, és ahhoz már nem engedte feltelepítene az armv6 codecet.
De ha play-ről szedem le a free mx playert ahhoz engedi a 6os armv codecet, és így megy.
Köszi
Amúgy nem bántam meg, hogy elcseréltem erre a Tipo-t. Igaz, hogy a Tipo gyorsabb, több memória multitask, újabb android. De én a telefont csak telefonálásra, zene és melóba menet vonaton filmnézésre használom és utóbbira jobb a 4" kijelző. De ha ki akarnám használni az android előnyeit akkor egyértelmű a Tipo lenne a jobb számomra.
-
szörnyecske
csendes tag
válasz szörnyecske #420 üzenetére
A google playről szedtem le a kodeket és a programot is.Nálam nem volt gond.A filmet meg ahogy van konvertálás nélkül a kártyára másolom és visza,Nagyon picit szaggat mikor elindítom a filmet de utánna nincs gond vele.
-
-
Greg97
csendes tag
kory24:
Én a helyedben semmiképp nem cserélném le erre a Tipo-t. Nem azért mert kifejezetten rossz teló (a 991), csak több szempontból is gyengébb, mint a tipo. Régebbi szoftver (2.3 Gingerbread), fele annyi RAM (!!!), és maga a rendszer sem olyan gördülékeny. Nem lenne jó váltás. Viszont ha csak filmnézésre kéne leginkább, akkor esetleg, mert a nagyobb kijelző ilyen szempontból jobb.
Egyébként nekem még a 480p-s MP4 film is szaggatott rajta egy kicsit, szóval nem tudom... talán a 640x350-es avi-t még épp viszi. -
kory24
őstag
válasz szörnyecske #420 üzenetére
Szia!
Nekem az nem ment.
arm-6os codec-et kért. Amit ha letöltök. Ha elöbb a lejátszó telepitem akkor a codec nem települ, ha elöbb a codecet akkor meg a lejátszó.Te hogy tetted fel?
Nekem Bs Plyer Free + a bs player armv6 codec-el sikerült lejátszani a avi filmeket.
Köszi
-
kory24
őstag
Lenne még 2 kérdésem:
1. Ha van egy OT-991em ami t-mobilos volt, de függetlenítve lett. (sw maradt t-s), akkor azt tudom rootolni?
2. Sony Xperia Tipo-m van. Sokat vonatozok, szoktam rajta filmet nézni. Megérni a Tipot elcserélni OT-991-re? Nagyobb kijelzőn jobb lenne nézni film. (ugyanaz a felbontás).
-
kory24
őstag
Sziasztok!
Videót nézni mennyire lehet ezen a telefonon?
Sima 640x350es avit pl MxPlayerrel -
moleculez
veterán
Nagyon rossz, de tenyleg. Az a fajta lowend droid ami miatt az emberek megutaltak a droidot.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Joeker67
aktív tag
válasz ANDROID??? #414 üzenetére
Az alcatel 991-et semmiképpen ne válaszd, sajnos nagyon sok kompromisszummal és csak az alap dolgokra hazsnálható. Kevés ram, eljárt felette az idő.
-
ANDROID???
addikt
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, az ár alapján melyik telefonra érdemes beruházni?
-huawei y300
-htc desire c
-sony xperia e
-alcatel ot 991
Nagyjából tisztában vagyok a tulajdonságaikkal, de nincs időm 4 topicot végig keresni a hibákkal kapcsolatban, valamint a valós üzemidővel, és a megbízhatósággal.Köszönöm!
-
psg5
veterán
Sztornó látom más is ezt tette fel.
(#411) tibi72: Megoldódott azóta?
[ Szerkesztve ]
F.K.T.
-
tibi72
aktív tag
Sziasztok!
Most vetem egy ot-991 et. Csak anyi kérdésem volna ,hogy ha hivok valakit és ahogy felveszi ,nálam rezeg egyet a telefon,hol lehet kikapcsolni ezt a funkciot.Probáltam már mindent de semit nem találtam rola.
Köszönöm elöre is![ Szerkesztve ]
-
Feralboss
csendes tag
Szeretnék tőletek segítséget kérni!
Most gondolkozok hogy rootoljam a telefont vagy sem.
Ha rootolom akkor a garanciának annyi pedig 2évig van rá...
Hallottam róla, hogy létezik unrootolás és így nem veszi észre senki, hogy valaha rootolva volt a telefon.
Ez mind szép és oké de ha telefonba valami beszarik leég mit tudjam én (nem vagyok tapasztalt az ilyenekben ) be küldöm a szervizbe garanciával ki cserélnék de ha rootolva van akkor szerintem nem fogják, vagy de?
Előre is köszönöm! -
bmws94
csendes tag
Sziasztok!
Frissen vásárolt T-Mobile-os OT-991-esemet Rootolni szerettem volna.. azonban az SP Flash Tool program futása közben valami hibát írt ki... azóta tégla a telefon csak a kék LED világít...
Azért mertem nekilátni mert tavaly már volt egy ilyen készülékem, azt gond nélkül sikerült rootolnom.
Nagyon fontos és sürgős lenne hogy a telefon mielőbb használható legyen újra.
Valakinek bármi ötlete, tanácsa?Várom a válaszokat, és előre is köszönöm!
Mátyás
Üdv
-
Den96
csendes tag
1. Egyszerű megoldás:
smartblog.hu/?p=208
2. Kicsit bonyolultabb, ezt nem próbáltam:
http://logout.hu/bejegyzes/hungobungo/android_magyaritas_jbart_segitsegevel_letoltheto_a/hsz_1-50.html
3. Bonyolult, időigényes megoldás, 100%, hogy működik (a többi részre keress rá):
http://androidhungary.com/2010/05/android-honositas-1-resz-az-android-csomagjai/
Én a more locale 2-t javaslom az egyszerűsége miatt,de kipróbálhatod a 2.-at is, de nem tudom, hogy az 1-es vagy a 2-es csomagot kell e honosítani. A 3.-kal magát az apk-t kel kibontani, a szövegeket egyesével lefordítani, visszacsomagolni, majd aláírni.
Sok sikert -
balzs12
tag
Sziasztok!!
Hogy lehet egy custom rom-nás beállítani ha nincs benne magyar nyelv hogy mégis magyar legyen? -
balzs12
tag
Sziasztok!
ROM-ot ,hogy lehet leszedni a telóról?
Mondjuk ,hogy kicsit átszerkesszem meg ,hogy baj esetèn meglegyen!!
Szóval a rendszert lementeni de nem backup-kènt hanem magát a teljer Rom-ot!!
Köszönet ! -
balzs12
tag
Szia!
Nos a problèmàt megoldhatod avval ,hogy ROOT-olod a telefonod ehhez itt talàlsz segítsèget :
http://logout.hu/bejegyzes/lasy/alcatel_ot-991_root_jog_megszerzese/hsz_1-50.htmlDe ha bàrmit nem èrtesz kèrdezz bátran mert màr Èn ROOT-oltam ezt a telót!
Van mèg egy megoldàs szedd le az App Quarantine Apk-t ès telepícsd ! Evvel a progival elmèletileg hibernálni tudod a nem kívànatos progikat ,de ezt nem 100%-ban tudom !!
Megtalálható a Google Pay-en is ez az alkalmazàs!
Ha kèrdèsed merülne fel írj !
Új hozzászólás Aktív témák
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- War Thunder - MMO Combat Game
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Facebook és Messenger
- Filmvilág
- Óra topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest