- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Előzetesen a Galaxy Z Fold Ultra
- Úgy hajlik-e az S25 Edge, mint régen?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mana86
tag
válasz
Braddock #19939 üzenetére
Köszönöm a segítségedet! Ez is egy opció, viszont nekem valami olyan megoldásra lenne szükségem ami folyamatos szinkronban van, nem kell kézzel importálni majd szinkronizálni. Elég gyakran változnak a bookmark-ok ami miatt sajnos folyamatos szinkron kell. Megnéztem ezt a Maxthon böngészőt, tetszik is és fel is tenném PC-re, azonban sajnos még nincs magyar nyelvű helyesírás ellenőrzője, ami a napi e-maileknél nagyon nagy segítség.
Lehet, hogy egy kicsit várok még akkor ezzel.
Lenne még egy kérdésem. Nem tudom ki használ közületek Viber-t, de nem tudjátok véletlenül, hogyan lehet lecserélni ezt az idegesítő default csengőhangot??? :/ Valami filecserés megoldásra gondolok vagy ilyesmire. Sajnos még nem nagyon ismerem ki magam az Android file rendszerében, így semmit nem találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Facebook és Messenger
- Fűnyíró topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged