- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mana86
tag
válasz
Braddock #19939 üzenetére
Köszönöm a segítségedet! Ez is egy opció, viszont nekem valami olyan megoldásra lenne szükségem ami folyamatos szinkronban van, nem kell kézzel importálni majd szinkronizálni. Elég gyakran változnak a bookmark-ok ami miatt sajnos folyamatos szinkron kell. Megnéztem ezt a Maxthon böngészőt, tetszik is és fel is tenném PC-re, azonban sajnos még nincs magyar nyelvű helyesírás ellenőrzője, ami a napi e-maileknél nagyon nagy segítség.
Lehet, hogy egy kicsit várok még akkor ezzel.
Lenne még egy kérdésem. Nem tudom ki használ közületek Viber-t, de nem tudjátok véletlenül, hogyan lehet lecserélni ezt az idegesítő default csengőhangot??? :/ Valami filecserés megoldásra gondolok vagy ilyesmire. Sajnos még nem nagyon ismerem ki magam az Android file rendszerében, így semmit nem találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Witcher topik
- PlayStation 3
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- EAFC 25
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Megjött az Acer szerényebb Navi 48 GPU-val dolgozó Predator VGA-ja
- További aktív témák...
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest