- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0bcat
addikt
válasz TaylorPro #130 üzenetére
"Lesz, nem lesz, mikor lesz, mennyiért lesz?"
Van 50-ért az eMAG-on. (Válasz a kérdéseidre.) Ami valóban nem 37 ezer, de már legalább lehet kapni.
[ Szerkesztve ]
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
-
Alex123
senior tag
Sziasztok!
Nekem meg, mivel flottában vagyok "megéri" az Alcatel 1S kemény 10.500,-Ft-ért, mindennapokban telefonálni, néha net, GPS és no game..., ennyiért szerintem tökéletes!
-
Bog
HÁZIGAZDA
-
Sanyi.mTs
addikt
Akkor ennél a mobilnál vagy 2 sim vagy 1 sim + 1 mSD lehetőség van?
-
b0bcat
addikt
válasz janeszgol #116 üzenetére
Ez nem hit kérdése. Hivatalos információnak tekinthető az árazás, hiszen többször megerősítették Bog felé. Nekem nincs kétségem, hogy ennyibe fog kerülni, még ha csak nyitó árról beszélünk is.
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
janeszgol
félisten
válasz TaylorPro #115 üzenetére
Én alapból nem hittem el ezt a 37 ezer forintot. Nettoban maximum annyi lehet. Ha 37 ezer ft lenne, akkor ki venné az 1S 2020-at 39 ezerért? (Hasonló, mint ez, csak 3/32 kiszerelés.)
De persze az is lehet, hogy tévedek. Meglátjuk.
De van még valami: Asus Zenfone Max M2. 4/32, SD 632. Edigital 50 ezer ft. Persze frissítést nem szabad rá várni, de frissítésben az Alcatel sosem jeleskedett (ennek ellenére csípem a termékeiket).[ Szerkesztve ]
-
TaylorPro
addikt
Igaz! Csak már nagyon kéne és melóban néztem rá. Mikor jön ha jön? Van infó?
Pixel 9 Wintergreen 256
-
Graphics
Jómunkásember
válasz TaylorPro #108 üzenetére
1S és a 3L nem ugyanaz...
Mondjuk ezt hogy nézted be?
Tirexi -> Aurasync -> NvidiaRTX néven folytatja áldásos ténykedését 2025-ben...Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
TaylorPro
addikt
Tehát, a cikk 64/4GB 40 ezerről szól. ehhez képest a valóság 3/32GB 43 ezerért. [link]
Beetetésnek jó volt a cikk.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
Bog
HÁZIGAZDA
Bocs, de az Elephone HK-ból rendelve 35k HUF. Erre számoljuk rá az áfát, ami majdnem 10k (meg a vámkezelés költsége), Artisjus ugyebár nincs rajta, magyar szerviz nincs, arról ne is beszéljünk, hogy eddig kivétel nélkül az összes nálunk valaha megfordult Elephone 3-8 hónapon belül megförmedt.
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
Graphics
Jómunkásember
Csak az Elephone hulladék volt és marad is mindig Sajnos nálam ott kaparta el magát, hogy lopott a név , lopott eelemek vannak a logóban is.. Nem lehet komolyan venni.
Van topicja? 16 db hozzászólással pörög a topic, mint az állat
[ Szerkesztve ]
Tirexi -> Aurasync -> NvidiaRTX néven folytatja áldásos ténykedését 2025-ben...Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
krics
tag
válasz Juhaszatti #103 üzenetére
Köszi a kiegészítést. A fotózáshoz nem értek, a dedikált éjszakai mód mit jelent az Alcatelnél? Az Elephone kamera szoftverében a minimális mennyiségű extrák közt van egy night opció is. Gondolom akkor az nem ugyanaz?
-
Juhaszatti
addikt
Ha már hasonlítgatunk, vannak azért ott egyéb különbségek is. Az Elephoneban lévő proci sem teljesen ugyanaz.
Alcatel: MT6762
Elephone: MT6762D
Utóbbi vissza van fogva processzor és GPU órajelben is.
A kamerarendszer is csak hasonló, különbség hogy az Alcatelben van dedikált éjszakai mód is, az Elephoneban pedig jobb a selfiekamera. Fejlettebb a bluetooth is az Alcatelben, 5.0 az Elephone 4.0-ájával szemben. Az Alcatelben van infra is.
Az Elephone javára pedig még a vezetéknélküli töltés írható. -
krics
tag
válasz Schuler888 #101 üzenetére
És? Mi és? Nem körtét hasonlítottam almához, hanem egyik telót a másikhoz. Felőlem lexarhatod az Elephone-t és a véleményem is. De az összehasonlítás bőven elfér itt a topikban, és helyénvaló is. Azt meg mindenki eldöntheti, milyen következtetést von le belőle.
-
Schuler888
senior tag
-
krics
tag
Szasztok, egy szaz dollaros kinai dzsunka telo, az Elephone E10 topikjabol idevago mai hsz-em [link] , es a lenyeg:
"Az erosebb Alcatellel, tehat a 3L-lel osszevetve az E10-et:
- azonos a proci/gpu
- memoria 4gb mindkettoben, de az e10ben mar ddr4x
- tarhely ugyanakkora
- aksi kapacitas ugyanaz
- a notchos ips kijelzok hasonlo felbontasuak (az e10-ben a kepernyo nagyobb picit)
- kamerak hasonlo kepesseggel rendelkeznek (e10-ben egyel tobb, 4 hatlapi kamera van)
De az E10-ben van:
a) usb-c port, b) nfc, c) 5 ghz wifi, d) nem hibrid a sim talca, tehat a ket sim melle meg odafer egy memoria kartya is...
Emellett az e10-en nincs dedikalt Google gomb (van akinek hianyzik?) es 3.5mm jack." -
gthomma
senior tag
válasz szupermacs #26 üzenetére
Azért pajtás, mert a propanga azt harsogja hogy 404.000 az átlagfizetés, de ide jössz Békéscsabára, és ezt hangoztatod, nyomorékká vernek a 150.000 fizetésért dolgozó magyarok.
Csak azok érinthetik meg a szívedet és bánthatnak meg, akik jelentenek neked valamit. Következésképp sérthetetlen, aki nem törődik senkivel. Akár egy halott.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz altecsóka #96 üzenetére
Az 1S ennek a herélt változata.
Olyannyira, hogy a kódjuk is szinte egymást követi: 5028Y és 5029Y
[ Szerkesztve ]
-
altecsóka
tag
Megjelent több helyen is 45ezer körüli áron,meg igy sem rossz ajánlat.
De ami igen jó áron van az a 1s(2020) --- 35ezer.
Nagyon le kivánkozik cserélődni a Honor 8a ,ami az én igényeimnek megfelel,de a
kamui-emui finoman fogalmazva nem gyere be.......DIN 14 040
-
hardver1985
tag
Nekem nem jön be.
Megbízhatóságom: 283 pozitív...
-
GalaxyS9
tag
Szerintem jó vétel lehet egy régi Samsung Galaxy A5 pótlására, másodtelefonként.
hírszerkesztő
-
veterán
Kellemes darab, első telefonnak tökéletes választás.
duree54
-
kis-attila
tag
Szia!
Köszönöm a tesztet és a hozzászólásaidat.
Egyik ismerősnek venni fogok ha becsúszik 40 ezer alá.Itt azért nézzünk olyat hogy ár/érték vagy ár/használati érték.
Nekem egy Mi A2 Light van. Sokat utazom, zenét hallgatni vagy videót nézni a buszon, levelet olvasni, Facebook/messenger ... bőven elég az is. 4000mAh akku,3 napig röhögve bírja. Nagyjából egy éve napi 90km.-t utazom és teljesen jól működik. Azért az átlag-user nem benchmarkot nézeget naponta kétszer,a haverjának se azzal vagánykodik,hogy ma 30 ponttal többet adott az AnTuTu
Persze,hogy nem világbajnok de a saját kategóriájában kellene mérni,egy sokkal drágább telefon nyilván jobb is. Ha normálisan és legfőképp problémamentesen használható lesz akkor bestbuy. ( 40 éves kor körül,sokaknál család, kis pénz,dolgunk is van úgyhogy nem telefonnyomkodás megy naphosszat, bőven elég lehet. Ha nem volna A2L mellettem, érteném a kritikát de annak sincs semmi baja,a 3L meg még erősebb is.)[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz tha_answer #90 üzenetére
1,5 éves modell, nem most lesz már tesztelve
-
Graphics
Jómunkásember
válasz altecsóka #88 üzenetére
Ezek már járulékos költségek. O a telefon költséget írta.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Schuler888 #86 üzenetére
Mindig érdemes a dolgok mögé kanyarodni
-
-
b0bcat
addikt
válasz #12901120 #82 üzenetére
A legalapabb dolgokra 2 giga is elég. Szűken, de elég. Persze ma már én sem vennék semmit 3 GB RAM alatt, mert szeretem a gördülékeny működést. (Redmi 4X, majd 5 után most a 7-esem is 3 GB-os, és az én igényeimnek elég.)
-
törölt tag
40 ezer alatt gyakorlatilag 1-2 használható okostelefon van, nem baj az, ha bővül a kínálat. Ebben az árkategóriában ez teljesen tökéletes. Ahogy előttem is írták, nem mindenkinek telik rá, vagy nem a mobilt nyomkodja egész nap és nem abban éli az életét. Én felső kategóriáról váltottam alsóra, mert az én igényeimet az olcsó telefon is kiszolgálja.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz tha_answer #78 üzenetére
Több , mint 1 éve piacon lévő készülék. Van róla már sok írás. Elég hasonló , mint a Redmi Note 5/6
[ Szerkesztve ]
-
nyufy
csendes tag
nem értem: ha szóba kerül, ha olvasom valahol: mindenkinek hiányzik és örvendene neki, ha lenne (nem csak itt) értesítési led...
... ennek ellenére külön szalagcím, ha valami friss megjelenésben van.
MIÉRT?! valaki magyarázza el, de tényleg! -
JoseGee
tag
Sajnos az Alcatel név hallatán, nem a nyálképződés indul meg nálam, hanem a libabőr. 2013 környékén vettem egy Pop 3C telefont (sajnos akkor még nem olvastam MA-t). Most visszaolvasva az akkori cikket arról a telefonról, teljesen más képet fest le, mint amit én tapasztaltam. Eleinte semmi gond nem volt a készülékkel, aztán jöttek az indokolatlan lassulások, és a végén 4 hónapos korában, majdnem minden feladatba beletérdelt szerencsétlen. Ment vissza a szervizbe, de ott nem találtak semmi hibát. Majd egy nyugodt tavaszi estén, szétvertem az asztal sarkán, olyannyira felidegesített. Tavaly vettem édesapámnak egy Redmi Go-t, ami halál gyenge hardverrel rendelkezik, de mai napig azt mondom, 25k-ért hihetetlen jó holmi. Teljesen élhető, persze néha megröccen, de nem vészes. És itt merül fel a kérdés, vajon konstans lesz-e a tesztelt telefon használhatósága az idő elteltével?
[ Szerkesztve ]
Ami késik, az nem jön időben
-
Lincoln6echo
tag
Ez egy nagyon jó vètel ennyièrt az igènyeimhez mèrten.
Köszönöm a tesztet. -
törölt tag
BOG az #50. hsz -ban lévő kérdésre esetleg tudnál valamilyen választ? Előre is köszönöm
-
RoBos
senior tag
Ejha, nem 37k lesz hanem 39k! Akkor már nem is jó vétel...
Viccelek, de a fórumtárs linkje alatt 60k-ért van (csak), ettől még mindig barátibb a 39k is.@altecsóka: Alcatel 3x-ből már van 2020-as is?!
Szerk: és tényleg van...[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Azóta már volt infó, hogy nem 37 lesz
[ Szerkesztve ]
-
TaylorPro
addikt
Ennyiért hibátlan. Apósnak tökéletes.
De hol lesz ez 37? [link]
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
akaido
addikt
80 éves anyukámnak pont jó lesz.
Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet! Kollégám mostanában akar telefont venni anyukájának. Feltesszük ezt is a listára.
A jövő most van
-
mikej95
aktív tag
Telefonvétel előtt állok, de megvárom inkább a tapasztalatokat. Szép hogy most felbukkant egy jóárasított Alcatel és a Realme is jön a Redmi nyakára, de a Meizu M6 is istenítve volt itteni tesztben aztán hosszú távon ezerszer rosszabb választásnak bizonylult ismerősöm számára (minthogy megvárta volna következő Redmi EU startját vagy beérte volna a még épp levonuló előzővel).
Azt viszont nem tudják, hogy mi nem tudjuk azt, amiről ők úgy tudják, hogy tudjuk.'
-
Balint729
csendes tag
Nem én vagyok a célcsoportja, de ilyen kártyafüggetlen ár mellett szolgáltatói kínálatban, vagy éppen céges telefonként simán van létjogosultsága, a teszt is tetszett.
Sokan rettenetes embernek tartanak engem. Pedig gyermeki szívem van. Az íróasztalomon egy befőttesüvegben...
-
Zé.
tag
Ebből a történetből kiderül, hogy a raktáron maradt, régebbi alkatrészek milyen olcsók.
Ehhez képest az az idegesítő, hogy Pl. az LG K sorozatú készülékei jóval drágábbak.
Tehát a régi alkatrészeket mintegy újra csomagolva díszes köntösbe jól elsózni... -
dutrás
őstag
Az Alcatelekkel nem is hardveresen van a legnagyobb probléma hanem szoftveresen.
Az anno középkategóriás Idol 2s egy életre eltántorított a márkától
Az OT995 után nagyon megbántam hogy adtam neki még egy esélyt.P50 pro/P40 Lite
-
b0bcat
addikt
válasz SkyLine3000 #55 üzenetére
Miért? Pont úgy néz ki, mint 10-ből 7 másik készülék manapság. (Ha azoktól is hánysz, akkor viszont megértem... )
[ Szerkesztve ]
-
SkyLine3000
addikt
Nekem erről az előlapról/kijelzőről egy dolog jut eszembe, akárhányszor meglátom: a hányinger...
-
Postas99
senior tag
Jajj... már a neve is azt sugallja: Gio NEEEEE!!
Csak számold át , ott indiában a meztéláb papucsosok országában ilyen áron indít a készülék akkor ez máshol többe fog kerülni... Ne hasonlítsuk a pakik országát senkihez, náluk minden olcsóbb de nem fogsz onnan tudni rendelni még a flipkart-on sem. A fent emlitett két készüléket már csak a garancia hiánya végett sem venném meg onnan.
Jó áron van ez az Alcatel modell. Ennyiért meg pláne, ha garancia is lesz itthonról hozzá. Mindent tud amit egy ilyen készüléktől elvárhatsz.. -
törölt tag
válasz szupermacs #48 üzenetére
Én megvárom az első tapasztalatokat és olyan júliusban majd kiderül. Anyumnak szánnám én is.
Bog még azt szeretném megkérdezni, hogy az a felvillanó kijelző mikor jön egy üzi az csak egyszeres vagy lehet rajta állítani, hogy időnként felvillanjon?
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz szupermacs #48 üzenetére
Oké, de te ismered a használt piacot, meg tudsz oldani egy hardveraprós bizniszt helyette, ez azonban nem egy olyan skill, ami bárki anyjában megvan. Mármint nem mindenkinek a gyereke tud ilyesmit intézni.
-
dave72
csendes újonc
Hàt megmondom őszintèn nem estem hasra ettől a telefontól.Ès àr èrtèk arànyban is van nàla sokkal többet nyújtó,ès jó màrkàjú kèszülèk.A Lenovo K5 pro- ra gondolok.Vèletlenül akadtam rà.Mivel ezt a màrkàt nem annyira reklàmozzàk,ès a Mobilarènàn is ritkàn teszteltek Lenovo telókat.Gyorsan vettem is egyet 43 ezer forintèrt.Ès kellemesen csalódtam.Nagy Xiaomis vagyok,de azt kell hogy mondjam,a Redmi 8-at veri,ezt az Alcatelt meg plàne!Csak ajànlani tudom mindenkinek,aki 50 ezer alatt akar egy szinte minden tèren jól teljesítő mobilt.
-
altecsóka
tag
válasz HeadHunter98 #41 üzenetére
A gyártó honlapja szerint is van rádió.
Én az árban kételkedem továbbra is,mindenhol 160 dollár,140 euró árakat adnak meg.
Az pedig 50ezer Ft,meg mire ide ér.....
És akkor már tényleg Samu A20,vagy Redmi 8....vagy Psmart.DIN 14 040
-
Noukoum
veterán
válasz HeadHunter98 #41 üzenetére
Na akkor hátha a megvásárolt modellekben már lesz, nagyon hasznos tud lenni.
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
J&P
aktív tag
Jó kis készülék ez, anyámnak tökéletes lesz. Kicsit kopottas már a One Touch Idol.
[ Szerkesztve ]
-
HeadHunter98
tag
Ez igen, Alcateltől nem vártam, hogy megint egy ilyen jó ajánlattal rukkoljanak elő. Kifejezetten tetszetős, 37-ért tényleg megéri a pénzét.
Örülök, hogy elértük azt a szintet, hogy egy ilyen alsó kategóriás telefon is éveken át biztos társa lehet az embernek.
Amúgy igen, az FM rádiót máshol is írják, például gsmarena. -
Bog
HÁZIGAZDA
válasz #22743424 #37 üzenetére
Egy mappa van (a Google-ön kívül), abban nincs, a zenelejátszóban nincs, a gyorsikonok között nincs (az ASUS szokta odarakni), én is azt olvastam, hogy kéne lennie, ezért kerestem egy csomót.
Aztán persze simán előfordulhat, hogy ez valami preproduction sampe megint és a bolti cuccokban lesz.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Köszönjük a tesztet Bog nem néznéd meg mégegyszer az FM rádiót mert mindenütt az írják, hogy van benne . Lehet csak el van dugva az ikonja valamelyik mappában.
[ Szerkesztve ]
-
RoBos
senior tag
Pedig az Alcatel is tud ilyen telefont amibe ezek mind benne vannak, ami nem más mint az Alcatel 3x (2019) például a Telekomnál is!
[ Szerkesztve ]
-
b0bcat
addikt
Szívemből szóltál. Nem is értem ezeket a fanyalgókat. Komolyan, mit várnak 37 ezerért? Vagy még inkább: mit NEM tud ez a készülék (vagy bármi hasonló ebben az árkategóriában), amire a fanyalgók vágynak? Ennyire fájó pont lenne az NFC vagy a type C hiánya? (Oké, az FM rádiót kár volt kispórolni belőle szerintem is.) Vagy csak szimpla sznobságból kell lenézni az alap készülékeket (amik pár évvel ezelőtt ezekkel a mutatókkal még minimum felső-középkategóriának számítottak volna tudásra és teljesítményre)...
-
Bog
HÁZIGAZDA
Nemtom, azért néha kicsit mellbevágó a fórum... minek gyártanak 37 ezres telefont? Azért, mert van, akinek csak ennyi van rá, másnak meg lenne több, csak nem akar ennél többet szánni telefonra, azért. Simán megvenném anyámnak, ha nem lenne egy Meizu M6 nála két éve, ami körülbelül ez a szint volt újonnan, oszt mégis használja gond nélkül, nem dobta sehova. A kukába pláne nem. De most cseréltük le egy Redmi 8-ra egy barátom Leagoo M9-ét, ami amúgy működik, csak kissé kopottas. Az emberek elég jelentős része nem abban a világban él, hogy hány mag, meg MTK, hanem abban, hogy kell egy telefon, olcsó legyen és ne hulljon szét. Talán érdemes lenne úgy ítélkezni egy termékről, hogy kiléptek a saját világotokból egy rövid időre...
-
szkaroly
senior tag
Ennyiért inkább egy használt Redmi note 7-et vennék.
Poco F6
-
forgonati
őstag
Nem tudom, szerintem rettenet gagyi. Hátsó kamera iPhone lopás. Alsó káva brutál. Mármint, brutááál. Ennek ellenére notch is van, minek? Ráadásul még a notchot elrejteni próbáló háttér ötletét is lenyúlták az almától... Elavult hardver. Támogatás meg, hát nem tudom. Oké, valaki itt írta hogy jön frissítés valamilyen Alcatel telefonjára, de én akkor sem venném. Még 37-ért sem, nemhogy 60-ért. Persze tény, valakinek nincs nagyobb igénye, és még ruppótlan is. Annak talán oké. Bár még akkor is hamarabb kellene egy tavalyi Redmi...
[ Szerkesztve ]
Keelah Se'lai!
-
janeszgol
félisten
Én mindig is szerettem az Alcatel telefonokat, és amióta a TCL csinálja azokat, még jobbak. Viszont egy valami még mindig gyenge náluk, és az a videókészítés. Itt is. Mindaz előlapi, mind a hátlapi rossz. Nsgyon gyenge a képminőség, nagyon gyenge a hang.
Viszont a fotók tetszenek, de abban pár pár éve jók/jobbak az Alcatelek. -
altecsóka
tag
Nos ez aligha lesz 37ezer.....
Tavaly is tesztelt az Ma egy olcsónak hirdetett elfogadható Alcatelt 40ezer körül de én csak
50valahányért láttam.
Az Alcatel 1se 2020 lesz hamarosan ,a kategóriában az is jó ajánlat a hivatalos 100juró-ért.
De az 1s 2020 is elmegy a belépő osztályban.DIN 14 040
-
roli543
őstag
Kérlek mond meg, hogy 37 ezer ft-ért mit szeretnèl? Optikai zoomot? 500 ezres Antutut? Ez egy olcsó termék, teszi a dolgát. Ennyi. Nem akar több lenni.
engem egyedul az alján látható oriasi leszállópálya zavar... na az valami borzalmas szerintem, de összességében egy nagyon jó készülék lettApple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
Neerpelt
tag
"De 37 ezer forintért ez mindenképpen egy jó vétel, persze akkor lenne igazán remek, ha tudnánk előre, hogy milyen lesz a szoftveres támogatottság, ám igazából a célközönségnek még kábé ez is mindegy."
A célközönségnek lehet, azonban mindannyiunknak akik a Földön élünk nagyon nem mindegy, hogy mikor lesz kidobva a telefon a kukába, mint veszélyes elektronikai hulladék, aminek az utóélete a pénz kifizetése után már nem érdekelte a gyártót.
De jó, hát legyen "ajánlott"...
-
ama112
csendes tag
Kritikán aluli...
-
Graphics
Jómunkásember
Hát... Ennek a hardvernek már illene kifutnia, de valahol csak van még raktáron, a P22-es a Redmi 6-ban volt, akkor talán 35 ezer körül kínálták.
Azóta persze fejlődött a körítés, de inkább egy jobb hardverű készülékre ruháznék be.
Lesz célcsoportja ettől függetlenül.
-
tha_answer
őstag
Kar az fm radioert. Meg a ledert, a kugli gombot meg exponalogombkent lehetne, es nehany embernek rogton kulonosen ajanlotta valna.
Fm radio hardveresen sincs?
-
veterán
Annyira unatkoztam elkezdtem olvasni, de egyszerűen egy ilyen szar nem érdekel egy kicsit se...
-
RoBos
senior tag
Amúgy ebben a ligában játszik még az Umidigi A7 Pro is (stock android 10-zel), ill. a Gionee K6 is (majd) kintről véve.
-
Noukoum
veterán
Akkor júniustól “ajánlott” addig pedig “messziről kerülendő”. 60ezres ártól én is rosszul lettem
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
Reverend
tag
És akkor az Alcatel 1S ára is bezuhan? (https://www.arukereso.hu/mobiltelefon-c3277/alcatel/1s-2020-32gb-dual-5028d-p543200619/) Nem csak egy induló akcióról van szó?
(Szerk) Bár olyan nagy különbség nincs közöttük.[ Szerkesztve ]
-
b0bcat
addikt
És hol kapni 37 ezerért? Mert itt csak 60-ért látom.
-
ghiottone
nagyúr
Céges telóknál most bajban voltunk, mert a redmi 8-akat nehéz beszerezni, de lehet hogy a 45 ezerig számolt alaptelefonoknál erre fogunk átállni a következő hónaptól. Megfelelő cuccnak tűnik.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
zozzo72
aktív tag
Ez is ritka mostanában.
Ajánlott Alcatel.
Egy próbát megér sztem.
-
rdt89
addikt
Köszönöm a tesztet, meglepődtem. Nagyon rég volt már ajánlott készülék az Alcatel, de ezen az ársávon kifejezetten kellemes, és a ram-akkumulátor hatalmas plusz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- Apple notebookok
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iPhone topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Azonnali játékos kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest