Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Qtya123

őstag

válasz Ixion77 #197 üzenetére

Szerintem ahhoz meg már nem is nagyon kell jósolgatni, hogy mi lesz az árversennyel. Az nem kérdés, hogy a jelenlegi szériával minden téren beérte az AMD az Intelt. Ennek megfelelően hasonló áron adja a processzorait. Ezen nem is értem sokan miért hőbörögnek.

A jövőben szerintem nem az lesz, hogy egymással versenyezve azonos teljesítményt próbálnak majd a másiktól olcsóbban adni és hú de jól járnak a felhasználók. Ha kijön az intel egy kicsit gyorsabb procival, akkor az kicsit drágább is lesz. Utána, ha kijön az amd egy kicsit gyorsabb procival, az az előző intelnél kicsit drágább lesz.

Amúgy meg miért ne tennék meg? Mindent is megvesznek a népek, mindegy mennyibe kerül. Viszont ha már itt tartunk, eddig azt olvastuk sok embertől, hogy hát az intel majdnem kétszeres felárát meg kell fizetni azért a ~8 FPS előnyért, mert hát best gaming processor ever, meg aki a maximumot akarja, az kifizeti, nem köt kompromisszumot. Most ugyanezek a kommentelők, ha a maximumot akarnák, az az 5950X lenne, és kb ugyanezzel a kis különbséggel van a 10900k felett átlagban a játékoknál. Ők most mégis arról beszélnek, hogy jááj hát nem szabad váltani, mert drága és nem hoz annyival többet. Ami igaz is, csak hol marad a korábbi maximumot meg kell fizetni és akinek ez a fontos nem a pénzt nézi hozzáállás. ;] Hiszen itt még lapot sem kell cserélni hozzá.

Új hozzászólás Aktív témák