- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Szerintem Linux, Mac kezelése Windows után, na az a bonyolultabb, egy W7 után a W8 metrót alap=elégséges szinten használni nem hosszadalmas tanulás függvénye
, hamar kiismerhető, megszokható (nagy ész sem kell hozzá), persze még mielőtt lehurrognátok már akinek...de akiknek ez akkora gondot okoz, ahogy fentebb kifejtettem, talán nem kéne használni, maradni inkább a réginél.
Hatékonysággal vitatkoznék, mert szerintem pl.a start képernyőn megkeresni program, dokumentum ikonokat sokkal gyorsabb, mint klasszikus start menü listájában bogarászni, ugyanis többet mutat egy képet ábrázoló ikon, mint egy sima szöveges lista és 8.1-ben már nagyszerűen csoportosíthatóak manuálisan külön blokkokra az elemek (pl. office), parancsikon asztalra-tálcára rögzítés meg ugyanúgy adott.Képernyőn meg fel lehet osztani több részre, v még nem próbáltad? Két felület közti váltás alapban meg csak egy gombnyomás, kattintás.
Klasszikus Shutdown gomb és egyebek hiánya azért nem égető dolog, mikor 8.1 start gombján közvetlenül elérhető a leállítás funkció
, nem beszélve a pár kattintásra azonnal saját (kikapcsolás is) csempéket generáló ingyenes Oblityle program, v egy hagyományos start menüt visszavarázsoló ingyenes Classic shell-ről...persze megkaptam ezért is
. tudom átlag user ezeket nem feltétlenül ismeri, de ha még megkérdezni másokat, rákeresni (google) sincs benne motiváció és úgy nyavalyog, akkor menjen... magára vessen.
-
arnyekxxx
veterán
Szerintem se volt/van bonyolult, de ettől még ismerek egy halom embert akinek az, innentől nem lehet kijelenteni, hogy bezzegagmail az olyanjóhogymindenkinekeccerűéshasználja. Egyszerűen ami nem pixelre pontosan ugyanaz mint amit először látott és megtanult, az sokak számára missionimposible
-
arnyekxxx
veterán
-
BonFire
veterán
Van benne valami, de ott még van is némi létjogosultsága, mondjuk, hogy jobban akarnak hasonlítani a papíralapú testvéreikre. Bár fel nem foghatom, hogy a spórolásnak mi értelme a képernyőn. Tökmindegy, hogy fekete-fehér, vagy színes, ha a monitor színes, ugye... Itt nem játszanak szerepet a költségek. (És a hasábtördelés praktikussága képernyőn nem lehetséges.)
A fehér terek is kellenek. Szellősebb, könnyebben áttekinthető a tartalom, a fehér tér az szükséges része egy jó dizájnnak.
Operációs rendszer kezelőfelületén meg egy darabig lehet faragni meg ésszerűsíteni, de aztán a divat sokszor kiköveteli a csilivilit. Azzal sincs baj; nekem személy szerint jobban tetszett a Vistás korszak, mint a W8 puritánsága, mindenesetre ettől még nem találom rossznak magát a W8-at, mert sebességben és megbízhatóságban tényleg fejlett.
A kinézet meg olyan szubjektív dolog, hogy teljesen meddő dolog róla vitát nyitni. Ami a szomszédomnak tetszik, attól esetleg én hányok sugárban epét.
-
Yeffy
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Eredeti játékok OFF topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest