Új hozzászólás Aktív témák
-
<Lacy85>
addikt
"és engedtessék meg, hogy attól, mert neked tetszik, másnak még nem biztos, hogy fog."
Ez visszafelé is igaz
Ezért írtam, hogy alap sima asztal + start menü, plusz bónusznak egy metro. Teljesen jó lenne, és megnyugodhatna mindenki.
Az mondjuk engem is bosszantott, hogyha metro felületről indítom az IE-t, akkor szigorúan csak teljes képernyőn hajlandó menni, idióta kinézetben...Szóval onnan nagyon gyorsan töröltem is
Amúgy a többi appnál teljesen rendben van (email, facebook, időjárás, stb.). Ezeknél még jól is néz ki így.
A Win 7 még nekem is fent van a 8 mellett, de csak azért, mert párom szeme is bevérzik a metro miatt. Őt sem fogta meg a dolog -
<Lacy85>
addikt
Nem tudom, miért vannak sokan így kiakadva a metro miatt. Egy sima Win gomb, és már előtted is az asztal. Amúgy én kimondottan szeretem az élő csempéket. Jelez, ha üzit kaptam, ha email jött, stb., és ráadásul sokkal esztétikusabb így kitenni 20-30 programot, mint a hagyományos asztalt telepakolni ikonokkal...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest